Цікаву штуку тут знайшов, називається Стрічка новин Виводить всі події на форумі, пов"язані з вами і користувачами, на яких ви підписані. Підписуймося один на одного бо ми того варті!
Народ, які будуть міркування по кольоровій гаммі? Хай буде так як є, чи все ж повернутися в зелені кольори?
В тапку було зручно, коли про приходило, то зразу маячило, а тут щось таке може бути, чи може сповіщення на мейл?
А чи можна, щоб коли заходиш на форум, то теми, в яких з'явились нові дописи (після останнього твого відвідування), "виділялись"/"світились" якимсь іншим кольором??? На мою думку, так зручніше, аніж підписуватись на кожну тему окремо або придивлятись, коли в тій чи іншій темі було зроблено останній допис... Зайшов-побачив тему з новими коментарями-вибираєш, що тебе цікавить, щоб почитати свіженьке!!! Ну якось так...
+1, особливо коли сидиш в темноті, очі напружуються, давайте якийсь спокійніший фон - сірий хоча б, а гамма старого форуму оптимальна була... а от той фон по краях в сіру полосочку - закатати в чорний, чорний, тоді вночі навіть не видно ширини екрану, лише ширина форуму
Так, в чрний. І хрести. хрести всюди. Ну і червоного добавити, щоб сіре розбавити Я за те, щоб не чіпати - мені подобається.
Теж так думаю, підтримую, спокійна гамма це саме те для форуму (PS: кому вночі заяскраво, я би радив зменшити яскравість монітора і все буде ок)))).