Авіаремонтний вроді, знайомий реставрує ЗІМ, казав що роблять там дуже якісно, але в них на даний момент багато роботи.
Наголошую на тому що не проблема засунути диск в ванну з гальванікою, а проблема в тому що ніхто не береться його відполірувати до дзеркала. Вони всі як полірують - круг на болгарку і пішов, а коли диск хитрої форми то вже так не получається.
На заметку кантроводам. Оригинальные брызговики это не что-то мифическое. Оно есть на екзисте всего лишь за 155 грн !по оригиналу!. Правда не знаю пара лил один (в примечании написано "упаковка") VAG 191 075 111 Брызговики передние 1уп 8 дн. 155,00 А тим часом труба між резонатором і задньою банкою розвалилась в пополам. Тому шукаю 15-20 см прямої труби з нержавійки чи титану з !внутрішнім! діаметром ~50-54мм. В кого завалялась прошу маякнути. Трошки попробивав про них додатково... взагалі-то вини від Джетти але довжина - то шо надо: 191 075 111 - комплект передних брызговиков для машин без накладок крыла (без серпов) 191 075 101 A - комплект задних брызговиков для машин без накладок крыла (без серпов) 191 075 112 - комплект передних брызговиков для машин с накладкой на крыле (серпом) 191 075 102 - комплект задних брызговиков для машин с накладкой на крыле (серпом) В комплекте крепёж и установочный инструмент. На кантрі назад нам потрібно брати передні джетовські також, бо в неї задні короткі
Ні. Мені не треба, в мене їх з запасом, то я для товаріща з Вільнюса пробивав, а тут заостив для тебе
Ні. Я не брав ще жодних. В мене поки немає такої потреби. В гаражі лежить пара 191 075 111 яка мені дісталася колись від Джетти Володимира і по розміру така я кантрівські. Ця інфа для роздумів в тому сенсі щоб не казали що у Кантрі бризговики унікальні і ніде нема.
Доречі чомусь забув додати що відремонтував підігрів водійської сідухи шляхом заміни одного нагріваючого елемента (той що під 5-ю точкою). Брав російський Емеля. Чомусь коштує він як літак хотя нічого там шипко цінного нема. Ніхром між двома шарами синтипона і проводка. Опір одного елемента дорівнює опору елемента оригінального тому придумувати з резисторами чи з підключенням нічого не потрібно. Просто заміна. Гріє.
На фото не видно, але на машині задні гальма тепер дискові, верніше на обох Ну не красавци!? Такі однакові, і такі різні
в кантріку все кльово, але як останній штрих - не підходять ті безкаркасні щітки йому, з каркасними(поруч видно) все значно гармонійніше