От їздять по лісах на джипах своїх, природу забруднюють. Потім нема де Мартіні на лісапєді кататися)))
Привіт Робота виконана на 300 балів Підскажи чим заробляв зварочні шви, і яка технологія обробки дна і під крилами,і якими матеріалами
Кузовним герметиком. Марку і фірму не підкажу - то все рихтовщика треба питати. того тобі не скажу. В теорії зняття бруду, далі якийсь праймер і по ньому мастика.
Згоден. Але поки що немаю настрою на таку переробку. Доречі ту відяшку з фесту покладу сюди. Нех буде в темі. http://www.youtube.com/watch?v=ZWv_U2SlD28
Освіжим темку парою фоток. З кардинальних змін тільки автобокс. Інакше каляска з барахлом не влазить в багажник. +
Бокс гарний, але я планки обрізав рівно з кріпленнями, а то вони в тебе виходять за межі даху і вигляд не тойво....
+1 Зроблю так як тільки впевнюся що лижний багажник стає поруч з автобоксом. Але щось мені підказує що він стане впритик, а тому різати не буду. З боксом машина в гараж не влазить і я його разом з поперечинами знімаю при заїзді тобто в холосту поперечини не їздитимуть на машині. Люк відкривається сантиметрів на 10 чого більш ніж достатньо для притоку повітря, а повністю його відкривати коли над головою пластикова лодка сенсу нема.
Щоб ні в кого не лишалося сумнівів типу "а ти салон перешивав?" "а люк в оригіналі був?" "а пороги?" буду всіх відправляти сюди:
Як бачим на одному з малюнків машину задумували ставити на Le Castellet поліровані диски, проте в серію пішли більш привабливі хромовані сталюки зі штатів. До чого я то все, до того що зимувати буду на титанах щоб сталь не ржавіла.