Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 Додам ше таке ІМХО: якби на Б4 в 2-х дв. кузові ставився АБФ, я б не думав, брав би адназначна. Оце би був ідеальний компроміс. А ше мені дуже подобаєця 80-ка купе, мав колись таку.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 Стосовно повного привода-знайомий солідний поляк сказав, що на квадро їздят тілько бардзо богаті фацети. Наскільки я зрозумів ішлося про витрату палива.Стосовно солідності-яка солідність в В4?, солідні їздять на Таурегах,А8 і тільки нових.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 у мене у тестя ауді б4, звірюка, 2,0, все там є крім шкіри кватро та коробки автомат, так от пє по місту 12-13 л. траса 8л. но є + там є круіс котроль , переконався штука супер, але собі взяв 3 гольфа. маневриний, меньший , економніший дешевший у обслуговуванні.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 Риторичне питання - чого на майже всіх В4 фарба зовсім не має блиску, що Гольф3 якісніше малювали? Чи то мені попадались одні каматози?
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 тобі попадались оригінальна фарба (напр. рідний авдюшний бутилочно-зелений металік) блищить дуже навіть непогано, а ше Б4 бомбово в червоному кольорі виглядає.
Відповідь: VW Golf III GTI VS Audi 80 B4 то так тому що в нас гольфів порівняно з В4 дуже багато і щей нагнали гімна дешевого, а ще дуже багато звичайних 80 перероблених під В4 тому роки взяли своє.. я навіть такі на базарі зустрічав і вони писали шо то В4 В4 випускали з 91-95р, правда в 91 ще були звичайні 80..