VW Golf mk2 деякі проблеми

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем curlyheaded, 16 сер 2009.

1. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    контакти не працювали на самому ричажку, таке саме як ти писав, що було у тебе))

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    нехай працюють і не роблять проблем:yes:

3. curlyheaded

надіюся, що так і буде :i-m_so_happy:

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Стосовно показників температури:
    стрілка на приборці показує темп. охолоджувальної рідини, а МФА показує температуру масла в двигуні. Датчики в них відповідно різні. На темп. ОР на приборку іде одноконтактний датчик з стандартним виходом "папа" на який вдягається фішка, на темп. масла на МФА іде датчик, який стоїть в задній частині ГБЦ, з нього такий собі штирьок з потовщенням на кінці і на нього одягається клема збоку.
    Стрілка на приборці може не показувати темп. по 2х причинах: здох датчик/злетіла з нього клема/обрив дроту або капєц показометру в приборці. Для перевірки: знайди в себе під капотом одноконтактний датчик темп. з фішкою, зніми з нього фішку і замкни її на масу при включеному запалюванні, стрілка має піднятись и засвітитись черв. лампа (імітація перегріву). Якщо таке відбудеться - значить приборка в порядку, проблема в датчику, якщо ні - значить проблема в приборці або обірваний дріт до приборки.

• Подобається Подобається x 1
  5. curlyheaded

знову я сюди))
    отже лампочка під номером 1 не працювала, зняли лампочку з MFA, тобто під номером 3, і поставила на місце 1 от і вона не працює там і згоріла... після того ще й почала слабо горіти лампочка поворотів...
    у чому справа??:morning1:

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Лампа поворотів у вашому випадку нідочого. Хіба що ви знімаючи панель щось десь зачепили.

Перегоріла лампа на новому місці напевне через свою старість і це був звичайнісінький збіг. Спробуйте підключити панель і включити габарити. Тестером поміряйте напругу на контактах позиціїі 1.

Доречі. Можу помилятися але мені здається що в цих лампочок полярність має значення і вкрутивши їх навпаки світити вони не будуть. Спробуйте поміняти полярність.

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    однозначно.

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    саша, ти не помиляєшся, полярність там має значення 100%. я

до автора теми, запитайся в nazar-lviv у нього є ті лампочки до приборки на продаж по 7,5 грн, якшо я не помиляюсь. купи собі нові. (про запас не бери, вони довго світять :) )

9. curlyheaded

людоньки скажіть будь ласка чи відрізняється трос счеплення від Гольфа2 87року і Гольфа 2 90 року, бо по етці на малюнках я дивлюся вони вроді однакові....

Останнє редагування: 14 лис 2009
  10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Троси ЗЧеплення бувають з саморегулюванням і звичайні. При цьому вони взаємозамінні.
    В залежності від року випуску машини закінчення тросу (котре іде на педаль) може бути у вигляді кульки металевої, яка вставляється в проріз або у вигляді пластмаски з діркою, яка вдягається на гачок. Останній варіант зустрічався на всіх Г2 які мені доводилось бачити (86-90 р.в.). перший варіант...хз, може на америкосах або на самих останніх роках випуску, коротше на всякий випадок подивись на свій старий (закінчення). Більше вони нічим відрізнятись не можуть, за винятком ситуації з кетайською продукцією, яка може мати різну довжину і ше хз що.
    пи.си. я даю 99% гарантію того, що в тебе стандартний з пласмаскою. Візьми нормальної фірми трос, самі дешеві мають здатність протиратись, від чого вижим стає тугим, а потім ламається пласмаска, що кріпиться на педаль, і вуаля - ми без зчеплення. В мене таке було в полі під Хустом цього літа.

Останнє редагування: 14 лис 2009
    • Подобається Подобається x 2
  11. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    З металевою кулькою також зустрічав на VW Golf МК2 1.3і NZ '91р.в. в знайомого і то порвався і він замінив його на трос із пласмаскою.
    Особисто моя думка, трос саморегулюючий - гірше звичайного.
    Також залежно від об'єму двигуна (нарахунок р.в. точно не знаю) закінчення різне, яке вдягається на лапку сцеплення.

12. DEMON VWagen

DEMON VWagen Початківець

В пошуках VW Polo
    В РОСа вже 5років цей трос і політ нормальний.

13. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Я не кажу що він ламається, я маю на увазі, що для мене більш зручніше відчувається сцепленя на звичайному тросі. Тай можна відрегулювати висоту педалі коли ''чіпає'' сцеплення.
    Але то все ІМХО.

14. curlyheaded

що ви мені завжди даєте хибні гарантії :D
    з металевою кулькою в мене;)

15. curlyheaded

скажіть мені будь ласка де знаходиться датчик охолодження рідини і як можна перевірити його роботодіяльність?

16. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Датчиків 2, один синій, другий чорний. Кріпляться вони на корпусі термостата, який прикріплений до двигуна і до якого підходять патрубки від радіатора, пічки і РБ (фото кинув на меіл).
    Перевірити можна тестером, якщо не помляюсь на опір.

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Краще перевіряти на напругу. На холодний двигун підключаещ мультимер напруга має бути 2-2.5в. Потім по мірі нагріва напруга має падати до 0.4-1в. Точних напруг не памятаю по памяті, але головне щоб без скачків рівномірно....тоді працює. За звичай неробочі мають скачки по напрузі. По опорах теж можна, але опір на скачки трудніше побачити....вони можуть бути незамітні.

18. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    може на 1.3 їх два але на 1.6/1.8(карбюратор) - чотири, на інжекторі ще інша кількість. краще скажи що саме тебе в датчику температури невлаштовує

19. curlyheaded

один раз він показує температуру, а інший раз не показує і стоїть на вихідній позиції...

20. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    тот што показывает температуру находитса в фланце корорый выходит слева (походу машыны) из головки. он одноконтактный и на нём контакт как грибочек, может контакта тама нету

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)