VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    помив машинку :)
    останній день на борбетах цього року....

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Сорі, але - або шини не того розміру, або в авто кліренс як в джипа.

3. вова 001

вова 001 Active Member

Volkswagen Passat B5+
    Клубна карта:
    000063
    То для Львівських доріг :dance:

• Подобається Подобається x 1
  4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    шини достались з дисками, дійсно не той розмір, зараз 165/60/14... просто немав можливості купити нові кулки ще цього сезону, вот і доїжджав на чому було :)

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Посади її трошки нижче!!!! Повір - Я, коли взяв гольфа, також першим ділом задався думкою як його підняти, десь навіть створив окрему тему, але піднявши і проїздивши певний час, вернувся до того що було. і навіть коли повна машина і в багажнику 2 мішка картоплі - нігде не чіпляю пузом!!!

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    давно вже не писав, а є про шо :)

отже, головною подією кінця 2010 року для моєї машинки був капремонт двигуна (велика подяка Юрі куму). обкатку успішно пройшов і тепер двигун працює як годинник :)

також було усунено мій гул "спереді" заміною усіх підшипників ступиць: передні та задні + заміна задніх тормозних цилинідриків.
    заодно злив стару тормозуху і закачав свіжу, за що велика подяка хлопцям зі сервісу "Комфорт".

наразі готуюся до зміни "обличчя" в гольфіку :gamer:
    ту бі контінуе :bomb::yahoo:

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    вернешся до 2ох фар?

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    вертатися небуду, так як в мене не було ніколи 2-х :), але перейду на 2-і :)
    тільки тс-с-с, нікому не кажи :))):D

9. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    отже, було замінено мої старі фари на нові фірми DEPO ангельські глазки затемнені + решітка на дві фари JOM.
    за з/ч велике дякую юрі, а за встановелння - респєкт і уважуха донєцкому :)
    в результаті - отримав нормальне світло, яке я вже давно хотів, бо реально ніфіга не було видно зі старими фарами.

ось і фото (трошки фігові ракурси ...)

далі буде :) ....

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    скільки дєнєх фари?

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    100 ненаших гривень ($)

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    на днях придбав собі 13ки на зиму OZ, Made In Italy (дякую Юрі за наводку :))

також було замінено мій генератор на 90А товаріщьом Донєцким. Артем - велике спасибі тобі :).

також поставив новий тросик спідометра (Юра, дякс за доставку) - тепер все працює без лишніх шумів.

на днях беру літню гуму і буду чіпляти свої борбети.... скучив вже за ними :)

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    а де продовженя?
    так цікаво було читати, стільки нового довідався))

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    май терпіння :)
    зараз будую житло, тому по машинці тільки необхідне і по-мінімуму роблю.

на днях поставив ГБО 2-го покоління, розходом задоволений, роботою двигуна - також.

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ооо - а мене будівництво :), тоже якраз надумався!
    Можна в цій темі http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...ight=%E1%F3%E4%B3%E2%ED%E8%F6%F2%E2%EE&page=3 продовжити про будівництво.
    З чого наприклад будуєшся які ціни в реальності на то все зараз?

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    народ, потрібна допомога моїй машинці :)
    треба перевірити всі патрубки, які йдуть до і з карба на підсос повітря.
    хто це може зробити якісно і швидко?

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Кожний хто вміє дути....)))))) а що сталось...?

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    десь зявилась мікротріщина в тих трубках, бо якщо на газу їду - то падають обороти постійно і потрібно примусово докручувати газ. пробував газовщик подушку карба - ніде не підсмоктує...
    порадив щоб я провірив на наявність мікротріщин усіх тих трубочок, особливо, через які створюється вакуум.
    на бензі з оборотами вроді все ок.
    тому шукаю когось, хто міг би мені перевірити то всі діло, і замінити якщо щось...

19. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    і тишина.....
    хлопці, хто зможе проробити операції, описані нижче, з моєю машинкою?

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Думаю, багато хто. Наприклад, карбюраторщик Андрій, Боткіна, тут багато відгуків про нього і телефон десь є. Але треба наперед домовлятись і трохи почекати, як правило. Але він може зробити комплексну діагностику/ремонт/налаштування карба, не тільки трубок...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)