шини достались з дисками, дійсно не той розмір, зараз 165/60/14... просто немав можливості купити нові кулки ще цього сезону, вот і доїжджав на чому було
Посади її трошки нижче!!!! Повір - Я, коли взяв гольфа, також першим ділом задався думкою як його підняти, десь навіть створив окрему тему, але піднявши і проїздивши певний час, вернувся до того що було. і навіть коли повна машина і в багажнику 2 мішка картоплі - нігде не чіпляю пузом!!!
давно вже не писав, а є про шо отже, головною подією кінця 2010 року для моєї машинки був капремонт двигуна (велика подяка Юрі куму). обкатку успішно пройшов і тепер двигун працює як годинник також було усунено мій гул "спереді" заміною усіх підшипників ступиць: передні та задні + заміна задніх тормозних цилинідриків. заодно злив стару тормозуху і закачав свіжу, за що велика подяка хлопцям зі сервісу "Комфорт". наразі готуюся до зміни "обличчя" в гольфіку :gamer: ту бі контінуе
вертатися небуду, так як в мене не було ніколи 2-х , але перейду на 2-і тільки тс-с-с, нікому не кажи :D
отже, було замінено мої старі фари на нові фірми DEPO ангельські глазки затемнені + решітка на дві фари JOM. за з/ч велике дякую юрі, а за встановелння - респєкт і уважуха донєцкому в результаті - отримав нормальне світло, яке я вже давно хотів, бо реально ніфіга не було видно зі старими фарами. ось і фото (трошки фігові ракурси ...) далі буде ....
на днях придбав собі 13ки на зиму OZ, Made In Italy (дякую Юрі за наводку ) також було замінено мій генератор на 90А товаріщьом Донєцким. Артем - велике спасибі тобі . також поставив новий тросик спідометра (Юра, дякс за доставку) - тепер все працює без лишніх шумів. на днях беру літню гуму і буду чіпляти свої борбети.... скучив вже за ними
май терпіння зараз будую житло, тому по машинці тільки необхідне і по-мінімуму роблю. на днях поставив ГБО 2-го покоління, розходом задоволений, роботою двигуна - також.
Ооо - а мене будівництво , тоже якраз надумався! Можна в цій темі http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...ight=%E1%F3%E4%B3%E2%ED%E8%F6%F2%E2%EE&page=3 продовжити про будівництво. З чого наприклад будуєшся які ціни в реальності на то все зараз?
народ, потрібна допомога моїй машинці треба перевірити всі патрубки, які йдуть до і з карба на підсос повітря. хто це може зробити якісно і швидко?
десь зявилась мікротріщина в тих трубках, бо якщо на газу їду - то падають обороти постійно і потрібно примусово докручувати газ. пробував газовщик подушку карба - ніде не підсмоктує... порадив щоб я провірив на наявність мікротріщин усіх тих трубочок, особливо, через які створюється вакуум. на бензі з оборотами вроді все ок. тому шукаю когось, хто міг би мені перевірити то всі діло, і замінити якщо щось...
Думаю, багато хто. Наприклад, карбюраторщик Андрій, Боткіна, тут багато відгуків про нього і телефон десь є. Але треба наперед домовлятись і трохи почекати, як правило. Але він може зробити комплексну діагностику/ремонт/налаштування карба, не тільки трубок...