VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дякую, про Андрія я знаю, вже не один раз звертався, дуже хороший дядько. якщо таки не знайду нікого - то звернусь до нього

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Їдь до kym'a і не парся)

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Приїжджай подивимось..... але мені спочатку тре десь якісні трубки дістати ..... добрі кінчились а ті що продажі .... то абсолютне г...... За два три місяці розлізаються як панчоха....

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Юра, я тебе з понеділка наберу, пошукай патрубки, бо буду точно до тебе їхати.
    завчасно дякую

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    піднімаю свою тему, але не для того щоб похвастатись обновочкою, чи поділитись цікавими штучками, а тому, що....
    вчора ввечері, коли я повертався додому влетів мені випивший(а точніше пяний) в зад мого гольфіка, після удару розвернувся і тікав, правда потім приїхав, коли вже ДАІ його видзвонили.

удар прийшовся по лівій стороні (якщо дивитись ззаді):
    1. загнув бампер;
    2. розбита фара (хелла затемнена оригінал);
    3. загнута кришка багажника;
    4. погнута задня ляда і вся юбка знизу;
    5. викрчене заднє крило, і його низ пробив (розрізав) мені шину;
    6. вигнула поріг так, що я незміг відкрити водійську дверку;
    7. вроді тріс сабвувфер :diablo:
    8. в багажнику небачив що робиться, так як ще не добирався туди (опущу ззаді диван, гляну як там);
    9. заглянув під заднє крило - кузов відслоїло від стакана по всьому периметру.

це так, попередній огляд... кароче халепа повна

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На жаль, така дорога: якщо не ми, то нас...
    Мої співчуття. Головне, що нікому нічого не сталося. Гольфика дуже шкода.
    Але сприйми то так, що маєш шанс зробити в ньому покращення, до яких не доходили руки.
    Тримайся!

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Мдя - проблемка не хіла.
    Ще й якщо зафіксували що він пяний був - то страхова відмовиться виплачувати мабуть, прийдеться судитися з винуватцем.
    Надіюся що я помиляюся.
    Але на щастя що всі здорові - це основне.

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    чувак був пяний, але дайці йому написали, що в нього було 0,18 промілле, отбто допустима доза.

забув дописати, велике спасибі Віті Vexler за те що підтримав мене порадами і допомагає розрулити цю ситуацію.
    додам лише, що воділа мерса неадекватний, і хоче щось намутити з виплатами, підставою іншого водія ітд ітп, так як він є працівником міліції (наскільки я зрозумів)

9. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Яйця відстрілити, ноги повиривати, руки поломати. Велике співчуття. Якщо він мент, то треба було відразу свідків викликати, та телебачення. Довго він би нетішився своєю роботою!

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    зі мною в машину були сусідка та її дочка - вони рахуються зацікавлені свідки, але на крайняк піде.
    ти знаєш, в такій ситуації якось мозги тяжко рухаються, переповнює адреналін та переживання.
    те що він мєтн - то я тільки сьогодні дізнався

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    пля, рагулі. Співчуваю
    А як дайці його знайшли? Ти номер встиг запамятати?

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    дякс.

сказав колір машини, назвку, початок номерів, що запамятав + як я вже сказав, чувак звязаний з міліцією, а вони там один одного знають 100% (сказали ДАЙці, що пробили по базі власника, йому і подзвонили - це були батьки того шофера)

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Моїм батькам так зробили... І кинули, як має бути...

Не дайся! Впевнена - Vexler добре дорадить. А Ти, будь ласка, тримай нас в курсі подій. Ок?

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    звичано буду дописувати в ході справи.
    на вихідних зроблю фото, щоб форумчани допомогли зробити кошторис заочно. наразі я нарахував на 900уо

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    мда, країна п'яних ментів і ідіотів.
    Роби все щоб було шуд!
    Тримаємо за тебе кльоцки!

16. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Співчуваю... Саме основне, що всі живі-здорові.
    Тримайся друже все буде гуд. Як кажуть: все що не робиться - робиться на краще!
    А таких уродів треба наказувати по серйозному.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    щойно повернувся зі страхової, де було застраховане його авто, написав детальне пояснення.
    сказали страховики, що він ще і досі не звернувся до них (що для нього тільки гірше).
    завтра ще поїду в ДАІ знімлю копії протоколів і документів (порадив мені так Вітя Vexler, слушна порада), що зробили під час ДТП, щоб той чувак нічого не намутив.

тримайте за мене кулаки

18. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Олеже співчуваю.
    Але я б*я балдею від тих страховок, і від того як в нас це все робиться! Тебе блін стукнули, а ти маєш їздити по страховках, ДАЇ і т.д, тратити свій час, нерви, і чекати на кошти пару місяців:ireful:

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я от не розумію чого той мєнт хоче шось мутити - за нього ж виплатить страхова все - зафіксували ж шо "не пяний". Навпаки постарайся людині допомогти раз сам винен - страхові виплати (мінімум 50 тисяч) покриють повну вартість наших гольфів/джет - максимум з нього якась там франшиза в 500грн чи скільки.

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    той чувак кіпішує через те, що йому неможна мати судимості (щось таке мені трусив) і всяка така херня (типу він працює в органах) (бо одні мені сказали, що він працівник міліції, другі - що має хорошого знайомого, який начальник того всього ДАІ камянецького).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)