дякую, про Андрія я знаю, вже не один раз звертався, дуже хороший дядько. якщо таки не знайду нікого - то звернусь до нього
Приїжджай подивимось..... але мені спочатку тре десь якісні трубки дістати ..... добрі кінчились а ті що продажі .... то абсолютне г...... За два три місяці розлізаються як панчоха....
піднімаю свою тему, але не для того щоб похвастатись обновочкою, чи поділитись цікавими штучками, а тому, що.... вчора ввечері, коли я повертався додому влетів мені випивший(а точніше пяний) в зад мого гольфіка, після удару розвернувся і тікав, правда потім приїхав, коли вже ДАІ його видзвонили. удар прийшовся по лівій стороні (якщо дивитись ззаді): 1. загнув бампер; 2. розбита фара (хелла затемнена оригінал); 3. загнута кришка багажника; 4. погнута задня ляда і вся юбка знизу; 5. викрчене заднє крило, і його низ пробив (розрізав) мені шину; 6. вигнула поріг так, що я незміг відкрити водійську дверку; 7. вроді тріс сабвувфер : 8. в багажнику небачив що робиться, так як ще не добирався туди (опущу ззаді диван, гляну як там); 9. заглянув під заднє крило - кузов відслоїло від стакана по всьому периметру. це так, попередній огляд... кароче халепа повна
На жаль, така дорога: якщо не ми, то нас... Мої співчуття. Головне, що нікому нічого не сталося. Гольфика дуже шкода. Але сприйми то так, що маєш шанс зробити в ньому покращення, до яких не доходили руки. Тримайся!
Мдя - проблемка не хіла. Ще й якщо зафіксували що він пяний був - то страхова відмовиться виплачувати мабуть, прийдеться судитися з винуватцем. Надіюся що я помиляюся. Але на щастя що всі здорові - це основне.
чувак був пяний, але дайці йому написали, що в нього було 0,18 промілле, отбто допустима доза. забув дописати, велике спасибі Віті Vexler за те що підтримав мене порадами і допомагає розрулити цю ситуацію. додам лише, що воділа мерса неадекватний, і хоче щось намутити з виплатами, підставою іншого водія ітд ітп, так як він є працівником міліції (наскільки я зрозумів)
Яйця відстрілити, ноги повиривати, руки поломати. Велике співчуття. Якщо він мент, то треба було відразу свідків викликати, та телебачення. Довго він би нетішився своєю роботою!
зі мною в машину були сусідка та її дочка - вони рахуються зацікавлені свідки, але на крайняк піде. ти знаєш, в такій ситуації якось мозги тяжко рухаються, переповнює адреналін та переживання. те що він мєтн - то я тільки сьогодні дізнався
дякс. сказав колір машини, назвку, початок номерів, що запамятав + як я вже сказав, чувак звязаний з міліцією, а вони там один одного знають 100% (сказали ДАЙці, що пробили по базі власника, йому і подзвонили - це були батьки того шофера)
Моїм батькам так зробили... І кинули, як має бути... Не дайся! Впевнена - Vexler добре дорадить. А Ти, будь ласка, тримай нас в курсі подій. Ок?
звичано буду дописувати в ході справи. на вихідних зроблю фото, щоб форумчани допомогли зробити кошторис заочно. наразі я нарахував на 900уо
Співчуваю... Саме основне, що всі живі-здорові. Тримайся друже все буде гуд. Як кажуть: все що не робиться - робиться на краще! А таких уродів треба наказувати по серйозному.
щойно повернувся зі страхової, де було застраховане його авто, написав детальне пояснення. сказали страховики, що він ще і досі не звернувся до них (що для нього тільки гірше). завтра ще поїду в ДАІ знімлю копії протоколів і документів (порадив мені так Вітя Vexler, слушна порада), що зробили під час ДТП, щоб той чувак нічого не намутив. тримайте за мене кулаки
Олеже співчуваю. Але я б*я балдею від тих страховок, і від того як в нас це все робиться! Тебе блін стукнули, а ти маєш їздити по страховках, ДАЇ і т.д, тратити свій час, нерви, і чекати на кошти пару місяців:ireful:
Я от не розумію чого той мєнт хоче шось мутити - за нього ж виплатить страхова все - зафіксували ж шо "не пяний". Навпаки постарайся людині допомогти раз сам винен - страхові виплати (мінімум 50 тисяч) покриють повну вартість наших гольфів/джет - максимум з нього якась там франшиза в 500грн чи скільки.
той чувак кіпішує через те, що йому неможна мати судимості (щось таке мені трусив) і всяка така херня (типу він працює в органах) (бо одні мені сказали, що він працівник міліції, другі - що має хорошого знайомого, який начальник того всього ДАІ камянецького).