А чи є така можливість - зробити йому (але йому!!!) нині аналіз крові за підозрою у несправності алкометра мєнтів, які прибули на місце? Вчорашня п'янка в аналізі крови йде за нинішню... Принаймні, скласти таку заяву в прокуратуру, щоби він знав, що Ти не відпустиш.
вже запізно буде, та і ця експертиза вже нідочого. зараз головне встигнути отримати копії протоколів і документів, які вчора склали дайці (тобто щоб той хлопака не встиг ще нічого намутити)
привіт, в жовтні мав аналогічну ситуацію, тільки машини інші і удар сильніший. Водій теж п'яний, їхав без фар. Багато набідкався з тим ділом. Маю контакти і експертизи і адвоката і т.д. Дзвони 0935956009 - чим зможу тим допоможу.
Оце я не знаю чи тобі дадуть зробити, вони можуть дати тобі тільки довідку що ти став учасником ДТП. Було б добре, якби в дай працював якийсь знайомий, тоді простіше. Успіхів у цій нелегкій справі. Самого недавно коцнули, тож уявляю який це гемор.
Да........"хєрова" ситуація. Тримайся.....давай більше інформації, і будемо підтримувати як зможем. Основне щоб була довідка про ДТП, де буде написано, що той "мудак" винний. І щоб страхова відшкодувала тобі збитки. П.С. Якщо потрібно ще якась інформація що? і як? дзвони. Теж був у такій ситуації, і знаю що і як.
Ця довідка зі схемою руху і описом ДТП йде у страхову, а не на руки. На цю довідку страхова робить спеціальний запрос, в якій просить надати весь(детальний) опис ДТП. Принаймі мені так казали.
Я не сперечаюсь, можливо її і можна якось взяти(копію чи оригінал), але мені сказали що таке на руки не дають. Схема така: страхова дає офіційний запит у ДАІ, яке займалось і описувало ДТП. Все це листування ведеться поштою через звичайні конверти з марками. Але для пришвидшення цього процесу ви можете самі прийти у страхову і сказати що маєте можливість власноруч занести запит у ДАІ. Напротязі тиждня-двох, ДАІ дає відповідь(точну схему ДТП, інформацію про учасників та їхні описи події). Але наше доблесне ДАІ зовсім з цим не поспішає. Тобто вони можуть і не відповісти. Для цього потрібно самому йти до "пагонистих", пояснювати що страховій потрібна ця схема-довідка і вони МОЖУТЬ дати її вам, щоб ви передали її у страхову власноруч. Максимум що ви можете - це зробити копію. Але у даному випадку що стався з Zh@riK ця копія вже не поможе, оскільки інший учасник ДТП через знайомства може повпливати щоб схему змінили(домалювали, дописали і тд). Після чого вже нічого не докажеш. Я радий був би помилитись, але пишу це із власного досвіду. Звичайно бажаю щоб не було ніякого шаманства, але як то кажуть - думай про найкраще, а готуйся до найгіршого.
Я думаю можна і підтримати Zh@riKa, проїхатись Львовом з плакатами. Щоб наказали того мента, або його попередити нехай не філонить, а дає бабки (гроші) на нову машину (ну хоча б на ремонт машини), бо одноклубники зберуться, проїдуться Львовом, все всім розкажуть, а потім ще намилять писок (побють морду). Але для того потрібно мати серйозну доказову базу. Не залишаймо Zh@riKa в біді!!!!!!!!!!!!!!
Гадаю що саме краще звернутися до якогось юриста, який підкований та має досвід як діяти у таких ситуаціях. На крайняк розпитати що ти можеш, а що ні(по-закону) і від того вже відштовхуватись. На жаль я не маю таких знайомих. Ще у твоєму випадку дуже добре що маєш двох свідків. Про рівень їх зацікавленості може говорити лише суд, тому не гарячкуй якщо тобі будуть казати що то родичі чи знайомі і їх свідчення не візьмуть до уваги. Все візьмуть це по-закону. Успіхів! Вразі виникнення якихось питань - пиши в цій темі, можливо чимось і допоможу, принаймі порадою.
Серйозна халепа. Цю ситуацію треба тримати під контролем. Мому знайомому теж мєнт зафігачився в зад, уроди накрутили-намутили так, що знайомий ще винним оказався. Ні в якому разі не залишем.
Або звернутись на телебачення(наприклад ZIK), я думаю вони будуть зацікавленні, щоб наказати того "мєнта", або принаймі налякати його.
незнаю як ЗІК, але я гоовий з ментом пархатим поспілкуватись. Якщо не ЗІК, то давайте всі хто може, одноклубники, виступимо проти свавілля ментозаврів, і поставимо їх на своє місце. Приєднуйтесь.
Наразі все під контролем В мене сьогодні ще "підстрахувались" зареєструвашись на всякий пожарний. Мєнт бик дурний, що поробиш, але то їх характерна риса в 90% випадках)) На черзі дочекатись суду і щоб експертиза Гольфа пройшла файно і все порахували як книжка пише. Залізо зробиться, а мєнт буде покараний усіма законними способами) =) Життя не передбачуване, нічого тут не поробиш, але все буде добре
Ти двійок не став , а думай про загальну проблему. При чому тут Камянка?. треба виручати Zh@riKa і виносити на обласний масштаб. Один в полі не воїн, а якщо всі разом, як та мітла (малий пучок зламається а великий то сила, змете всіх, тільки добре треба все обміркувати), і все получиться. Шановний Zh@riK, ти того ментозавра пошантажуй і постраш його добренько, бо негла кров заливає. Якщо він козел то відразу кажи, а нам треба всім підтримати Zh@riKa шоби боялися Фольксавагенів.
дякую всім за підтримку. наразі в пт зранку був в дайців, хотів взяти копії тих всіх схем і протоколів, але вони сказали, що вже передали всі матеріали в суд, і щоб я не переживав. так як мене можуть не повідомити про засідання суду, бо я не винуватець, а постраждалий, то мені порадили найти якусь людину в нашому суді, щоб повідомила мене коли буде засідання. вот якщо вже тоді намутять, тоді точно буду пробувати звертатись до телебачення і робити все інше, що описали нижче. Юрист є, його виздзвонила моя жінка, і він спеціально проїхався два рази повз місце ДТП і глянув на того водія та його авто. Не зупинявся - щоб "не світитись". Так що з цим наразі схвачено
Як це не повідомити?!!! ТИ потерпілий!!! Якщо ти не з"явишся на суд, значить ти немаєш ніяких питань до винуватця, а отже він тобі все відшкодував, чи ви розійшлися миром. Коли я стояв біля дверей судді то там всі крім мене стояли по парам (винуватець - потерпілий) в мене , слава Богу, потерпілих не було (нерахуючи ЛЕП). Хоча на тому суді мабуть будуть вирішувати ступінь вини затійника ДТП, а потім треба буде йти в господарський суд.... нада уточнить у знайомого.....
А дуже просто! Український суд все може!!! Zh@riK, тримай усе під контролем, збирай кожен офіційний чи неофіційний папірчик, який тільки потрапить Тобі до рук, записуй хід подій. Не дайся!