А тобі не здається що вони документи дуже швидко віддали до суду. Зазвичай вони тільки довідку можуть дати про ДТП через 1-3 дні, а тут зразу документи в суд. І наскільки я памятаю по своїй ДТП, самі менти коли складали протокол, то вказали що моя справа буде в суді через 1 місяць, і так воно і було. Шукай вихід на суд. Той "козел" де прописаний в Кам'янці? Тобі потрібно було відразу дивитись, що якщо людина дійсно неадекватна, то можна було б "замутити" ще річ з лікарнею, тобто звернутись в лікарню що після ДТП погано себе почуваєш і т.д. це би розвивало трохи іншу ситуацію, в якій йому було би ще трохи гірше. Будь готовий і до запису розмови, якщо він буде телефонувати.
100% іде брехня. Чиновники так скоро не працюють. оформення ...експертизи ... думаю почалась хімія. Їдь в суд і виясняй чи поступили документи. Знайди підхід до секретаря що почту реєструє.
також з досвіду рекомендую перевірити чи він подав у свою страхову. Ти ж знаєш, що тобі треба до 3-х днів подати повідомлення про ДТП як в свою страхову так і в його. Можна для початку просто прийти і заповнити анкету, а потім донести всі документи.
у вт мають дати контакти якоїсь людини зі суду, буду моніторити на рахунок тої справи. наразі зробив фото - вже сьогодні якось спокійніше реагував на пошкодження, але все ж таки їх трохи є. ось тут вигнуло поріг (це там де центарльна стойка) вилізла вся іржа, але юбці ппц добре закучерявило нижню частину, добре що удар не зі сторони баку, а то горіла би машинка яркім пламєнєм вид з-під крила - стакан заднього аморта відвалився від кузова так закрутило на фото не видно, але там добра щілина між кузовом і багажником покрутило і в багажнику + деформований стакан аморта погано видно, але то так змістилось крило під водійську дверку зірвало дверну карту, її не відтуляв, чекаю на страховика фото знизу машини - трошки з ями мені незручно було фоткати, але вроді лонжерон сильно не куртануло, треба оцінки майстра... доречі, завів машину, а вона як мустанг гуркотить - підняв капот, а там вся вихлопна магістраль при ударі дрошки мала зрушення, штани відійшли. подивився знизу - багато резинок, якими крипиться вихлоп до кузова - порвало фото штанів я орієнтовно оцінив товсе діло на 900уо, врахувавши послуги евакуатора (з місця ДТП в Добротвір, і на майбутнє з Добротвора на Львів + дві зимових шини)
Юбку полюбе міняти, а от ліве крило я б лишив рідне, бо воно живе і на мою думку не має сенсу вирізати це все. має витягнутись на роботі імхо. найголовніше, щоб якісно пофіксали всі "місця розриву" по кузову
Замало. Тобі тільки на матеріали по шпакльовці - покрасці доларів 250-300, як мінімум піде. 100грм підібраної фарби 150-180 грн. А тобі два рази малювати фактично четверть машини- 700-800 грм треба буде, а може більше. На вигляд не дуже страшно, але роботи трохи буде... треба тягнути на роботі. Кузов у тебе трохи гнилуватий, як будуть тягнути почне рватись. Поріг треба новий.Заднє крило треба в живу дивитись що краще рихтувати чи міняти, дверку також... Добав ще мінімум 300-400 дол. Евакуатора не треба... відігни трубою заднє крило щоб не терло колесо привяжи глушак дротом і можеш їхати... а гроші за евакуатор рахуй....
Ну хто як рахує)))) Я думаю що хватить. Постійно стикаюсь з покраскою - рихтовкою) То таким малярам треба руки повидьоргувати і пензлика в сраку запхати, з перерозхід матеріалу!!! Ну тут в першу чергу треба дивитись, чи пішла геометрія кузова, бо якщо кузов гнилуватий, то робот може розірвати її навпіл!!! Робот рівняє тільки геометрію кузова Як на мене - крило обрізати і вварити нове, з порогом до нормального жестянщика і все буде ОК
Воно то так, але треба одним словом їхати до спєців і дивитись то все на місці, бо можлио й споттером дещо зробиться, дещо переварити...головне щоб вкінці все мало вигляд і навіть краще, ніж було, бо авто й так планувалось перефарбовувати, але головне,щоб після тих робіт і фарбовок через рік-два просто фарба не затріщала чи шпаклівка по швам не пішла...
Їхати на Алекс, там дуже дорого, але непогано роблять. А той ментяра, зі своєю страховою компанїєю нехай платить.
Не путай чоловіка. Стояти збоку коло малярів то ще не значить калькулювати роботи. З підбору фарба уже йде готова тільки добавляється затверджувач.Ти грами не путай з літрами. Zh@riK як тобі не вистарчить грошей Донецкий доплатить...)))))))) він по фото уже все порахував)))))
агов, хватить сваритись краще би аргументовано проставили прайс що скільки буде коштувати по пунктам орієнтовно, щоб я був вкурсі, коли страховий агент буде рахувати кошторись. Юра, Артем - проставте ціни по тому що візуально по фото видно (напр 1. витяжка на роботі - хх баксів; 2. рехтовка крила- ххбаксів; 3.рихтовка/замніна юбки - хх баксів і тд ). наразі я маю вже майстрів які будуть робити і знаю їх ціни, але дуже хочу взяти зі страхової всю сумму за збитки, щоб не попадати в свої гроші. дякую ПиСи як сказав Vexler, машинка і так на травень планувалась під повну поварку рехтовку кузова і помальовку, тому в честь "нагоди" зроблю цей ремонт. відповідно фарбу буду брати на все авто.
Щоб не попадати в свої гроші помнож ту суму на 1.5, а краще на 2, щоб бути готовим до непередбачуваних моментів.
Олеже, здоров! Їдь на АЛЕКС (тут вже хтось писав), це оіфіційний сервіс, і вони зроблять хорошу оцінку по високих цінах. Можеж поїхати на "Вулкан" (вул.Любінська, сторона Аеропорту), вони також таким займаються. Робити що в тих, що в тих не обов"язково, але буде запас!!!
Це зовсім різні речі скільки оцінює експерт і скільки насправді коштує робота.За звичай експертиза рахує більше але треба домовлятись з експертом і страховою щоб погодились на оцінку (я думаю ти розумієш про що я). По твоїх фото трудно щось конкретно сказати.. це все в живу треба. попробуй зробити фото з різних точок, але щоб весь побитий кузов було видно ціликом з побитої частини
При оцінці ремонту старої машини вигідніше рахувати ремонт, а не заміну деталей на нові, тому що для нових деталей страхова враховує процент зносу, а в двадцятирічному авто елементи кузова будуть рахуватися зношеними вісотків на 80(орієнтовно).
Якщо будеш фарбувати повністю авто то захмарних цін в 150 грн/100 грам не буде. Недавно був в Автоколорі і цікавився вартістю,можна за 400 грн/літр знайти хороші варіанти.
сама чорна база без підбору коштує від 140грн 1 літра,лак від 120 грн 1 літра,грунтовка чорна 100грн літра,а та як машина була мальвонв давно тобі тре підбирати краску не по пробниках а їхати зі своїм любим куском металу шоб вони на половині помалювали ту яку вони підібрали така процедура коштує за 100 грам 120грн,елемен зара рахують від 100 долорів