VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    А тобі не здається що вони документи дуже швидко віддали до суду.
    Зазвичай вони тільки довідку можуть дати про ДТП через 1-3 дні, а тут зразу документи в суд. І наскільки я памятаю по своїй ДТП, самі менти коли складали протокол, то вказали що моя справа буде в суді через 1 місяць, і так воно і було.
    Шукай вихід на суд. Той "козел" де прописаний в Кам'янці?
    Тобі потрібно було відразу дивитись, що якщо людина дійсно неадекватна, то можна було б "замутити" ще річ з лікарнею, тобто звернутись в лікарню що після ДТП погано себе почуваєш і т.д. це би розвивало трохи іншу ситуацію, в якій йому було би ще трохи гірше.
    Будь готовий і до запису розмови, якщо він буде телефонувати.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    100% іде брехня. Чиновники так скоро не працюють. оформення ...експертизи ... думаю почалась хімія. Їдь в суд і виясняй чи поступили документи. Знайди підхід до секретаря що почту реєструє.

3. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    також з досвіду рекомендую перевірити чи він подав у свою страхову. Ти ж знаєш, що тобі треба до 3-х днів подати повідомлення про ДТП як в свою страхову так і в його. Можна для початку просто прийти і заповнити анкету, а потім донести всі документи.

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    у вт мають дати контакти якоїсь людини зі суду, буду моніторити на рахунок тої справи.
    наразі зробив фото - вже сьогодні якось спокійніше реагував на пошкодження, але все ж таки їх трохи є.

ось тут вигнуло поріг (це там де центарльна стойка)

вилізла вся іржа, але юбці ппц

добре закучерявило нижню частину, добре що удар не зі сторони баку, а то горіла би машинка яркім пламєнєм

вид з-під крила - стакан заднього аморта відвалився від кузова

так закрутило

на фото не видно, але там добра щілина між кузовом і багажником

покрутило і в багажнику + деформований стакан аморта

погано видно, але то так змістилось крило під водійську дверку

зірвало дверну карту, її не відтуляв, чекаю на страховика

фото знизу машини - трошки з ями мені незручно було фоткати, але вроді лонжерон сильно не куртануло, треба оцінки майстра...

доречі, завів машину, а вона як мустанг гуркотить - підняв капот, а там вся вихлопна магістраль при ударі дрошки мала зрушення, штани відійшли. подивився знизу - багато резинок, якими крипиться вихлоп до кузова - порвало
    фото штанів

я орієнтовно оцінив товсе діло на 900уо, врахувавши послуги евакуатора (з місця ДТП в Добротвір, і на майбутнє з Добротвора на Львів + дві зимових шини)

Останнє редагування: 24 бер 2012
  5. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Юбку полюбе міняти, а от ліве крило я б лишив рідне, бо воно живе і на мою думку не має сенсу вирізати це все. має витягнутись на роботі імхо. :) найголовніше, щоб якісно пофіксали всі "місця розриву" по кузову

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Замало. Тобі тільки на матеріали по шпакльовці - покрасці доларів 250-300, як мінімум піде. 100грм підібраної фарби 150-180 грн. А тобі два рази малювати фактично четверть машини- 700-800 грм треба буде, а може більше.
    На вигляд не дуже страшно, але роботи трохи буде... треба тягнути на роботі. Кузов у тебе трохи гнилуватий, як будуть тягнути почне рватись. Поріг треба новий.Заднє крило треба в живу дивитись що краще рихтувати чи міняти, дверку також... Добав ще мінімум 300-400 дол.
    Евакуатора не треба... відігни трубою заднє крило щоб не терло колесо привяжи глушак дротом і можеш їхати... а гроші за евакуатор рахуй....

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ну хто як рахує))))
    Я думаю що хватить. Постійно стикаюсь з покраскою - рихтовкою)
    То таким малярам треба руки повидьоргувати і пензлика в сраку запхати, з перерозхід матеріалу!!!
    Ну тут в першу чергу треба дивитись, чи пішла геометрія кузова, бо якщо кузов гнилуватий, то робот може розірвати її навпіл!!!
    Робот рівняє тільки геометрію кузова
    Як на мене - крило обрізати і вварити нове, з порогом до нормального жестянщика і все буде ОК

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Воно то так, але треба одним словом їхати до спєців і дивитись то все на місці, бо можлио й споттером дещо зробиться, дещо переварити...головне щоб вкінці все мало вигляд і навіть краще, ніж було, бо авто й так планувалось перефарбовувати, але головне,щоб після тих робіт і фарбовок через рік-два просто фарба не затріщала чи шпаклівка по швам не пішла...

9. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Їхати на Алекс, там дуже дорого, але непогано роблять. А той ментяра, зі своєю страховою компанїєю нехай платить.

Останнє редагування: 25 бер 2012
  10. kym

kym Аксакал

a 100
    Не путай чоловіка. Стояти збоку коло малярів то ще не значить калькулювати роботи. З підбору фарба уже йде готова тільки добавляється затверджувач.Ти грами не путай з літрами.
    Zh@riK як тобі не вистарчить грошей Донецкий доплатить...)))))))) він по фото уже все порахував)))))

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Я не стою збоку!!! В мене є свої майстри, які рехтують і малюють.
    за 900 к.у.е легко зробиться)

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    агов, хватить сваритись :)
    краще би аргументовано проставили прайс що скільки буде коштувати по пунктам орієнтовно, щоб я був вкурсі, коли страховий агент буде рахувати кошторись.
    Юра, Артем - проставте ціни по тому що візуально по фото видно (напр 1. витяжка на роботі - хх баксів; 2. рехтовка крила- ххбаксів; 3.рихтовка/замніна юбки - хх баксів і тд ).
    наразі я маю вже майстрів які будуть робити і знаю їх ціни, але дуже хочу взяти зі страхової всю сумму за збитки, щоб не попадати в свої гроші.
    дякую

ПиСи
    як сказав Vexler, машинка і так на травень планувалась під повну поварку рехтовку кузова і помальовку, тому в честь "нагоди" зроблю цей ремонт. відповідно фарбу буду брати на все авто.

13. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Щоб не попадати в свої гроші помнож ту суму на 1.5, а краще на 2, щоб бути готовим до непередбачуваних моментів.

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    та я тільки за, якщо страхова оцінить то в більшу сумму, ніж в мене...
    подивимось як то буде

15. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Олеже, здоров! Їдь на АЛЕКС (тут вже хтось писав), це оіфіційний сервіс, і вони зроблять хорошу оцінку по високих цінах. Можеж поїхати на "Вулкан" (вул.Любінська, сторона Аеропорту), вони також таким займаються. Робити що в тих, що в тих не обов"язково, але буде запас!!!

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Це зовсім різні речі скільки оцінює експерт і скільки насправді коштує робота.За звичай експертиза рахує більше але треба домовлятись з експертом і страховою щоб погодились на оцінку (я думаю ти розумієш про що я). По твоїх фото трудно щось конкретно сказати.. це все в живу треба. попробуй зробити фото з різних точок, але щоб весь побитий кузов було видно ціликом з побитої частини

17. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    При оцінці ремонту старої машини вигідніше рахувати ремонт, а не заміну деталей на нові, тому що для нових деталей страхова враховує процент зносу, а в двадцятирічному авто елементи кузова будуть рахуватися зношеними вісотків на 80(орієнтовно).

18. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Якщо будеш фарбувати повністю авто то захмарних цін в 150 грн/100 грам не буде. Недавно був в Автоколорі і цікавився вартістю,можна за 400 грн/літр знайти хороші варіанти.

19. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    сама чорна база без підбору коштує від 140грн 1 літра,лак від 120 грн 1 літра,грунтовка чорна 100грн літра,а та як машина була мальвонв давно тобі тре підбирати краску не по пробниках а їхати зі своїм любим куском металу шоб вони на половині помалювали ту яку вони підібрали така процедура коштує за 100 грам 120грн,елемен зара рахують від 100 долорів

20. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    иии... страшно розбито... біда( Удачі тобі у судівстві

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)