був щойно в мене страховик на огляді авто. позаписував/пофотографував усе, більшість частин записав заміна, так як юбка і нижня частина крила не ахті (тобто там практично суцільна іржа), то я дуже не вознікав. пропустив хлопака погнутий поріг - я заставив записати, а от кришку багажника він відмовився записати, так як сказав, що вона не деформована, а просто її не пускає ляда, щоб відкрилась..., правда зробив ще її фото окремо. покрутився після того (можливо хотів "на цукерки"), але я щось затупив, сказав, щоб за 10 днів передзвонив і взнав сумму. тим часом пронюхав обставини в суді - справа вже там, в чт буду знати деталі (чи вірні документи подані, і, можливо, на коли буде призначений суд) так що, чекаю далі....:ireful: ПиСи. ще +10 днів без авто, а потім десь зо 2-3 тижні на рехтовці.. я здурію
Спокійно! То все ще тільки початок. На Тебе чекає ще не одна неприємна новина. Але тримай руку на пульсі, як дотепер, май очі навколо голови, і через 2-3 місяці Ти не впізнаєш своєї відновленої лялі! Будеш щасливий і не пам'ятатимеш всіх поневірянь...
Поправляй те що затупив. Не чекай 10 днів... ідь до нього і домовляйся... він може і цілу деталь зробити поломану....я думаю розумієш про що я.Потім за грші страхової всю машину відремонтуєш
так, завіз я свою машинку вчора зранку до рихтовщика/маляра - їхав своїм ходом (поставив запаску, якраз влізла після декількох ударів "марусьою по кузову") - маишину не вело, а це вже добре кузовні запчастини буду брати в Юри Каматоза, але наразі шукаю ліве заднє крило від 3-х дверки, бо прийдеться міняти його повністю (в Юри такого немає ) - тому може хтось запропонує?... одразу скажу, що сам кататись по шротах часу зовсім немаю. по судовій справі - ще нічого невідомо, справа в суді.. ждьомс. зі страховиком домовився, щоб нарахованої суми було достатньо для ремонту авта.
Скажи з якої компанії представник був ,думаю допоможу,я в страхуванні 5-й рік як працюю мій номер 097 798 798 3 Назар
страхова таваріща, який мене "догнав" - Оранта. але наскільки я розумію - вони замовляють якихось незалежних експертів.
Блін... Я афігєвший... Як Ти так всюда встигаєш і всякіми будматеріалами торгувати і по заграницям льотати і щей в страховій ???? І це напевно ще не всьо? Zh@riK вибач що трошка не по темі.
ти правий,але я зрозумів,що фраза:хочеш жити вмій крутитись, в собі розуміє,і що те чогоя нездобуду собі сам недасть мені ніхто, а стосовно Оранти ПРОБЛЕМА ВЕЛИКА ,але поміть собі день коли ти принесеш їм рішення суду,і порішай собі максимальну суму виплати а по виході їх строку виплати я допоможу у виплаті через МТСБУ(моторно транспортне бюро України)і все скане ок.по факту ще поганяємо
вже активніше шукаю заднє ліве крило до Гольф2 тридверки, пропонуйте (колір немає значення, головне, щоб не гниле)
є новини по моїй справі - сьогодні забрав рішення зі суду, визнали того воділу винним. але що саме цікаве, ті гандураси, і той воділа навіть і недумав мені повідомити, що рішення вже давно (від 30-го березня) лежить в суді!!!: я йому передзвонив і на моє запитання, чому він мене не повідомив - просто промовчав... наразі передаю рішення страховикам, і буду далі чекати на виплату. ось таке то
є новини - найшов кузов, але він в с.Муроване під Червоноградом. Стан супер. Питання до форумчан - як можна з найменшими фінансовими затратами його завезти до Львова? (відстань в одну сторону прибл 90км). Зараз маю тільки один варіант - евакуатором... в когось будуть варіанти?
А на звичайному причепі для легкової машини? Чи він по розмірам не влізе? До-речі, а з гайцями проблем не буде при транспортуванні?
на причіп - не влізе. та вот хз, можуть і причепитись... рекомендували мені люди просто вирізати той кусок бляхи, де номер кузова
Думаю, в кузов вантажного автомобіля поміститься. Точно, дешевше ніж евакуатором, попробуй ще знайти попутний транспорт. Для гайців, ти його на металобрухт везти можеш...