VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    був щойно в мене страховик на огляді авто.
    позаписував/пофотографував усе, більшість частин записав заміна, так як юбка і нижня частина крила не ахті (тобто там практично суцільна іржа), то я дуже не вознікав.
    пропустив хлопака погнутий поріг - я заставив записати, а от кришку багажника він відмовився записати, так як сказав, що вона не деформована, а просто її не пускає ляда, щоб відкрилась..., правда зробив ще її фото окремо.
    покрутився після того (можливо хотів "на цукерки"), але я щось затупив, сказав, щоб за 10 днів передзвонив і взнав сумму.

тим часом пронюхав обставини в суді - справа вже там, в чт буду знати деталі (чи вірні документи подані, і, можливо, на коли буде призначений суд)

так що, чекаю далі....:ireful:

ПиСи. ще +10 днів без авто, а потім десь зо 2-3 тижні на рехтовці.. я здурію

Останнє редагування: 27 бер 2012
  2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Спокійно! То все ще тільки початок. На Тебе чекає ще не одна неприємна новина. Але тримай руку на пульсі, як дотепер, май очі навколо голови, і через 2-3 місяці Ти не впізнаєш своєї відновленої лялі! Будеш щасливий і не пам'ятатимеш всіх поневірянь... ;)

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    то яка ще новина??? :)
    ну я надіюсь сісти за руль в найближчих 1-1,5міс...

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Поправляй те що затупив. Не чекай 10 днів... ідь до нього і домовляйся... він може і цілу деталь зробити поломану....я думаю розумієш про що я.Потім за грші страхової всю машину відремонтуєш

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    так, завіз я свою машинку вчора зранку до рихтовщика/маляра - їхав своїм ходом (поставив запаску, якраз влізла після декількох ударів "марусьою по кузову") - маишину не вело, а це вже добре :)
    кузовні запчастини буду брати в Юри Каматоза, але наразі шукаю ліве заднє крило від 3-х дверки, бо прийдеться міняти його повністю (в Юри такого немає :sad: ) - тому може хтось запропонує?... одразу скажу, що сам кататись по шротах часу зовсім немаю.

по судовій справі - ще нічого невідомо, справа в суді.. ждьомс.
    зі страховиком домовився, щоб нарахованої суми було достатньо для ремонту авта.

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Скажи з якої компанії представник був ,думаю допоможу,я в страхуванні 5-й рік як працюю мій номер 097 798 798 3 Назар

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    страхова таваріща, який мене "догнав" - Оранта. але наскільки я розумію - вони замовляють якихось незалежних експертів.

8. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Блін... Я афігєвший... Як Ти так всюда встигаєш і всякіми будматеріалами торгувати і по заграницям льотати і щей в страховій ???? І це напевно ще не всьо?

Zh@riK вибач що трошка не по темі.

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ти правий,але я зрозумів,що фраза:хочеш жити вмій крутитись, в собі розуміє,і що те чогоя нездобуду собі сам недасть мені ніхто,

а стосовно Оранти ПРОБЛЕМА ВЕЛИКА ,але поміть собі день коли ти принесеш їм рішення суду,і порішай собі максимальну суму виплати а по виході їх строку виплати я допоможу у виплаті через МТСБУ(моторно транспортне бюро України)і все скане ок.по факту ще поганяємо

• Подобається Подобається x 1
  10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    вже активніше шукаю заднє ліве крило до Гольф2 тридверки, пропонуйте (колір немає значення, головне, щоб не гниле)

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    є новини по моїй справі - сьогодні забрав рішення зі суду, визнали того воділу винним.
    але що саме цікаве, ті гандураси, і той воділа навіть і недумав мені повідомити, що рішення вже давно (від 30-го березня) лежить в суді!!!:diablo:
    я йому передзвонив і на моє запитання, чому він мене не повідомив - просто промовчав...
    наразі передаю рішення страховикам, і буду далі чекати на виплату.

ось таке то:bomb:

12. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Я сам їздив забирав рішення, не треба було чекати коли тебе повідомлять їм що, кинули тай валяється.

13. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Це добре.
    А як там роботи по авто просуваються?

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    наразі в пошуках живого кузова, щоб відрізати пів-заду.

15. S Misha

S Misha Початківець

vw golf synhro country
    Клубна карта:
    000074
    Може Green має!!!

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    є новини - найшов кузов, але він в с.Муроване під Червоноградом. Стан супер.
    Питання до форумчан - як можна з найменшими фінансовими затратами його завезти до Львова? (відстань в одну сторону прибл 90км).
    Зараз маю тільки один варіант - евакуатором... в когось будуть варіанти?

17. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    А на звичайному причепі для легкової машини? Чи він по розмірам не влізе?
    До-речі, а з гайцями проблем не буде при транспортуванні?

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    на причіп - не влізе.
    та вот хз, можуть і причепитись... рекомендували мені люди просто вирізати той кусок бляхи, де номер кузова

19. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Думаю, в кузов вантажного автомобіля поміститься. Точно, дешевше ніж евакуатором, попробуй ще знайти попутний транспорт. Для гайців, ти його на металобрухт везти можеш...

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Зріж з нього на місці що тобі треба і їжджай на любому бусі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)