по кузову - то сам череп - все що знімалося - вже зняли. різати на місці - полюбе там пів-кузова получиться, що треба волокти... + продають тільки повністю... ще варіанти? може в кого бус є, що кузов повністю влізеться?
Треба з довгою базою. Я возив Sprinter-ом. А взагалі виміряй довжину -ширину і під ці розміри шукай. Якщо відрізати перед по ланжеронах то повинен влізти в середню базу. Забирай все.... перед можна окремо продати. Тільки для порізки візьми спеца щоб правильно відрізав. Це пів години роботи
кузов доставлено до рихтовщика. процес пішов! скоро я буду вже кататись. також прикупився чапчастями до кузова в Юри, за що йому мега дякую за швидкість і гарні ціни. + окреме дякую Оресту, що згодився мені привезти бампера
частини кузова на продаж у звязку з тим, що для ремонту свого гольфіка купив цілий кузов (череп, гольф 3-х дверний) можу продати все, що в мене залишилось по низькій ціні. від кузова для себе відрізаю починаючи зі стійки від водійської сторони і по діагоналі до правої задньої частини (крило заднє ліве, трошки порога з водійської сторони, задня частина вся та пів-днища в задній частині) якби кому було потрібно з того що залишилось - дзвоніть, але на то є декілька днів, бо кузов поріжеться на металолом. стан кузова - суперовий, абсолютно без ржавчини. при потребі, зроблю фото або покажу кузов вживу. О6З727З22О О67675ІЗ4О
фото кузова, так як і обіцяв лівий стакан правий стакан рамка лобового стікла ліве крило ліве крило зі середини (внутрішня частина) зсилка на ґуґл альбом https://plus.google.com/u/0/photos/101148662977623384695/albums/5742822499179591185
кажи свою ціну, я не жадний . (глянь по скільки таке щастя продають, і тобі віддам за нижчою ціною) тільки памятай, що самовивозом кузов буде дєрєбанитись після того, як мені всі повідрізають, тобто з наступного тижня можна буде забрати
щойно забрав машину від рихтовщика, тепер будуть недоспані ночі, щоб зібрати машинку по страховій - ще лишився тиждень до закінчення терміну виплати відшкодування, далі буду жалітись в моторо-транспортне бюро. одразу буду робити ходову - все заміню + опущу машинку з копит на землю як зберу салон - зроблю фото
наперед невітатиму а як зробиш кидай фото і приїжжай на зїзд якщощось по страхівці буде неальо набирай
дякс, я памятаю, що ти пропонував допомогу в разі проблем з виплатами. якби щось - звернуусь, але думаю, що буде без того так, на зїзд обовязково, думаю до пт встигну зібрати
народ, дуже терміново!!! завтра зранку в 6,30 виїжати в дорогу, а я неможу поставити ремні безпеки. суть така, що майстер повністю їх знімав, а тепер я неможу їх розмотати - вони одразу блокуються.... ? ще раз розпишу, щоб отримати відповідь (гугль нічого не каже.. ) - ремні зняті з авто - відповідно вони собі позмотувались. тепер я неможу їх ромотати - зпрацьовує болкування. питання - яким способом то розмотати?
Наживи на місця кріплень котушки і плавними рухами розмотуй. В пасах безпеки точніше в котушках є декілька механізмів спрацювання: і нерційний від різкого удару, а металевий шарік від перевертання. Саме оця кулька і блокує розмотування так як повинна блокувати розмотування паса безпеки при нахилі авто більше 15-20град, а так як ти тримаєш котушку в руках вона може бути в положенні більшому ніж 20град. Відписав як тільки побачив допис.