VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Познімай передні крила, відріж морду і запхай в буса (довга база) - все влізе.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    по кузову - то сам череп - все що знімалося - вже зняли.
    різати на місці - полюбе там пів-кузова получиться, що треба волокти... + продають тільки повністю...
    ще варіанти? може в кого бус є, що кузов повністю влізеться?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба з довгою базою. Я возив Sprinter-ом. А взагалі виміряй довжину -ширину і під ці розміри шукай. Якщо відрізати перед по ланжеронах то повинен влізти в середню базу.
    Забирай все.... перед можна окремо продати. Тільки для порізки візьми спеца щоб правильно відрізав. Це пів години роботи

Останнє редагування: 7 тра 2012
  4. kym

kym Аксакал

a 100
    Побачив сьогодні сусіда і згадав що якраз має буса на довгій базі... якщо тре то дам телефон

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    габарити кузова 4м*1,7м*1,4м - влізе?

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Немає його зараз... мобільного немаю... як приїде запитаю.

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    кузов доставлено до рихтовщика.
    процес пішов! скоро я буду вже кататись.

також прикупився чапчастями до кузова в Юри, за що йому мега дякую за швидкість і гарні ціни.
    + окреме дякую Оресту, що згодився мені привезти бампера :yahoo:

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    частини кузова на продаж

у звязку з тим, що для ремонту свого гольфіка купив цілий кузов (череп, гольф 3-х дверний) можу продати все, що в мене залишилось по низькій ціні.
    від кузова для себе відрізаю починаючи зі стійки від водійської сторони і по діагоналі до правої задньої частини (крило заднє ліве, трошки порога з водійської сторони, задня частина вся та пів-днища в задній частині)
    якби кому було потрібно з того що залишилось - дзвоніть, але на то є декілька днів, бо кузов поріжеться на металолом.
    стан кузова - суперовий, абсолютно без ржавчини. при потребі, зроблю фото або покажу кузов вживу.
    О6З727З22О
    О67675ІЗ4О

9. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Задні арки в якому стані? Зроби пару фоток, можливо б взяв.

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    хіба тільки права сторона, бо ліва (сторона водія) - моя :)

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
  12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мда, судя по фоткам проблемні місця здорові. Кузов дійсно в гарному стані.

13. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    В скільки оціниш задню праву арку.

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    кажи свою ціну, я не жадний :). (глянь по скільки таке щастя продають, і тобі віддам за нижчою ціною)
    тільки памятай, що самовивозом :)
    кузов буде дєрєбанитись після того, як мені всі повідрізають, тобто з наступного тижня можна буде забрати

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    куплю обшивку багажника для Г2, пропонуйте!

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    :yahoo:
    щойно забрав машину від рихтовщика, тепер будуть недоспані ночі, щоб зібрати машинку :)

по страховій - ще лишився тиждень до закінчення терміну виплати відшкодування, далі буду жалітись в моторо-транспортне бюро.

одразу буду робити ходову - все заміню + опущу машинку з копит на землю:bomb:

як зберу салон - зроблю фото :)

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    наперед невітатиму а як зробиш кидай фото і приїжжай на зїзд якщощось по страхівці буде неальо набирай

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    дякс, я памятаю, що ти пропонував допомогу в разі проблем з виплатами. якби щось - звернуусь, але думаю, що буде без того :)

так, на зїзд обовязково, думаю до пт встигну зібрати :)

19. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    народ, дуже терміново!!!
    завтра зранку в 6,30 виїжати в дорогу, а я неможу поставити ремні безпеки.

суть така, що майстер повністю їх знімав, а тепер я неможу їх розмотати - вони одразу блокуються.... ?

ще раз розпишу, щоб отримати відповідь (гугль нічого не каже.. :sad:) - ремні зняті з авто - відповідно вони собі позмотувались. тепер я неможу їх ромотати - зпрацьовує болкування. питання - яким способом то розмотати?

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Наживи на місця кріплень котушки і плавними рухами розмотуй. В пасах безпеки точніше в котушках є декілька механізмів спрацювання: і нерційний від різкого удару, а металевий шарік від перевертання. Саме оця кулька і блокує розмотування так як повинна блокувати розмотування паса безпеки при нахилі авто більше 15-20град, а так як ти тримаєш котушку в руках вона може бути в положенні більшому ніж 20град.
    Відписав як тільки побачив допис.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)