дякс, саме так і є (методом научного тику роздуплив той механізм). при нагоді зроблю фотозвіт, щоб було послідовникам, ато реально ніде неміг знайти відповіді
Zh@riK, запізно вже глянув)) Я теж як на задні сідушки ставив собі ремні довго роздуплявся, думав що механізми поламані))) А потім зрозумів фішку)):D
і так, лід помаленьку тронувся по кузову - поки що вчепив задній бампер та підкрилки зі серпами ззаді, але мабуть буду якось по іншому їх перечепляти, бо трошки негарно получилось. сьогодні в планах причепити передній бампер, зняти торпеду, обезшумити її, обробити дно, обезшумити, і вчепити назад торпеду. думаю, з допомогою брата мав би за один день впоратись також, дуже щасливий з того, що відремонтував ходову. як завжди велике СПАСИБІ летить до авто-сервіса "КОМФОРТ" - майстра Романа, який колупався з моєю машиною, та Ігора, який йому допомагав + окреме дякую ОлегуМ за організацію цього всього була проведена заміна всієї ходової, включаючи всі сайленти + замінив шарові, бо були в кепському стані. і тепер саме головне - поставив на перід гольфівські пружини (стояли пасатівські) і приземлив "сраку" додолу (зняв копита). наразі машина ще не завантажена, але виглядає сєкасніше далі буде... ПиСи. зроблю фото процесу вібрування/шумки + фінальні фото авто... думаю, що фоткати, як я кручу бампер - нонсенс
ітак, як і обіцяв - фото. зняв панель завібрував та проклеїв краї бітопластом тим часом брат почистив від заводської шумки торпеду проклеїв то все діло віброізоляцією (фото погано получилось) перед походом на обід промастив дно бітумом (щоб трошки просохло, поки я буду поповняти сили ) далі завібрував дно (клеїв банні_голд) зверху все добряче зашумував.. проводку як зміг - так і прикріпив далі буде... доречі, усі фото лежать у відкритому гугл альбомі тут
Ай, фейл, панель пластикова А вообще звичайно молодець, ще та ситуація з ДТП дурацка, вийшов з неї достойно та ще й є сили на доробку машини.
на мяку наразі лю-лю невистачає, та і треба пошукати в доброму стані ще 2,5 років тому перешивав в Діми з "Автоінтерєр", планую з часом ще кришу перетягнути
вчора вчепив бороду (її повібрував і проклеїв краї пластмаси бітопластом). також перепаяв всі звукові кабелі, щоб ніде не відходило і було щастя з музикою сьогодні в планах промастити "дупцю" бітумом, причепити підсилювач та поставити передні карти дверей. сьогодні відправив скаргу на Оранту, чекаю якогось руху по тому. дякую Віті за зразок заяви і консультацію по цьому
ітак, фото в студію (зроблені вночі, тому якість не ахті): дупця в бітумі це віброізоляція під диваном далі проклеїв вібро крило (на фото) і потім звукоізоляцією, яке було приварене до машинки проклеїв зад шумкою в цю суботу доліплював все решту ну і як завжди, усі фото лежать у відкритому гугл альбомі тут
декілька фото для затравок... наразі ще майстер домальовує ту металічну полосочку, що під решіткою, тому зараз вчепив свою стару з 4-ма фарами.... з пн везу стелю на перешивку, ну а вже як то все буде зроблено, то проведу якись міні фото-сет далі точно буде ....
відповім всім Sasa - питання про фари від тебе було ще коли я їх минулого року поставив. Але відповідаю ще разок - кажись фірма Депо, дав 100уо за дві. Вітя, дякс. Стараюсь Руслан, серпи як виглядають так і є новими , брав замінник в Юри Каматоза - досить хороша якість