VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Пам"ятаєш?
    :scratch_one-s_head:

Тепер я тільки скажу: несамовито рада за Тебе і ріспект Твоїм рукам, витримці і цілеспрямованості! Хай Ляля тішить ще більше, ніж колись (хоча мені вона виглядає на віна ;)).

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    так, памятаю.... як згадую час без машини (а ще їзду маршрутерами) - то аж плакати хочеться...

дякс

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    нарешті найшов час, щоб злити фото нової стелі в нет :D

ітак, зняв я стелю і поїхало....

повідривав всю заводську шумку як тільки можна було (до металу, зараза ніяк не хотіла дертись... а може то треба було якусь хімію застосувати, хз)

далі вирішив то все промазати бітумом, щоб вібропласт нормально приклеївся

поклеїв вібропласт
    уже після його проклейки стало набагато тихіше (правду Віталік Шег казав, що велика кількість шуму попадає саме через дах авта :) )

наступного дня прикупився шумоізолом, і давай то все доклеювати

ще всі місця, де були стики даху з кузовом проклеїв бітопластом (такий чорний аля-паролон), нажаль, того не зфоткав.

і так, пройшов обіцяний тиждень на перешиття стелі, козирьків і всіх пластмасок, що є ззаді - і, вуаля, все готово, за що велике спасибі Дімі з "Автоінтерєр"!
    ось чим зараз я тішусь

стеля зроблена аля-гольф3 - мяка бежева тканина, козирьки і палсмаски задні затягнуті в шкірзам такого ж відтіку.

сказати, що я задоволений - нічого не сказати :)... в мене настрій десь такий :yahoo::yahoo::yahoo:

доречі, мо хто має, треба 1 шт такого грибочка - куплю/прийму в подарунок (але тільки світлого кольору), яким стеля до кузова зверху закріплюється, бо я при демонтажі один паламав :sad:...

Останнє редагування: 26 сер 2012
    • Подобається Подобається x 1
  4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    був на днях в Шацьку, мусів зфоткати, бо трохи гарно :)....

за чистоту авто не матюгати - то такі дороги в гауні по дорозі на Шацьк :)

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Красень. Тіки шось перід за зад вищий)))

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    та трошки є.... перід машини при фото стояв чуть-чуть на горбочку (+3-5см відносно задньої осі) та і в багажнику троїи всякого хламу лежало :)

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А що з переднім бампером ? ! ?

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    все ок - так він став на свої кріплення. дивився як воно по дефолту на інших стокових авто - так само - трошки піддерте...

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    От не розумію я тих людей які ставлять широкі бампера до обвісу "під вузькі". Корма виглядає чудово, а от передній бампер як інородний імплант, що не прижився.
    Ну, але як кажуть, "на вкус і цвєт - товаріщєй нєт"
    Олег, хочу тебе покритикувати !
    Скажи, хто надоумив тебе обробити салон (стелю і багажник) потужним канцерогеном (бітумом) і чого ти тим хотів добитись ?
    Обробка бітумом робиться для захисту від води і дрібного каміння. При чому лише зовнішніх скритих елементів. Крила передні, фартухи передній і задній, скриті порожнини пер і задн. балки, колісні арки.
    Навіть на банці це все написано.
    Бітум наноситься в 2-3 шари і являє собою пластичну масу, яка ніколи до кінця не кристалізується.
    Бітум зроблено на основі асфальту + хім.розчинник, в салоні буде постійний специфічний запах, зі всіма витікаючими.

10. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Хочу трохи поправити. Це асфальт роблять на основі бітуму і заповнювачів. Бітум це побічний продукт перегонки нафти. При не досить високих температурах запах інтенсивно виділятися не буде.

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
  12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мда. Літом сонечко як пригріє і вжарить чорну кришу градусів так до 70... Щось ти друже погарячкував з бітумом :sad:

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    спокуха, все буде в шоколаді.
    все перечитав перед тим як мазати. тому наносив лише в один шар, щоб якось вібролист креївся до недозірваної дефолтної шумки.
    по запаху в салоні - нічго не ваняє, навіть мая жінка казала, що запаху немає, а вона має чутливий ніс до всяких таких гадостей...

Міша, розумію, що обвіс ще треба замутити, але то згодом :)

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну що ж, заспокоїв : )

• Подобається Подобається x 1
  15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    обновочка

дякую Оресту Scirocco за доставку з польщі,
    і також Дімі з АвтоІнтерєру за перешивку шкірою.
    рулем задоволений

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    З VR 6 ! Колись про такий мріяв !

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Бітумом ще не обробив ?
    : ) ) )

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    може і ВРШ, но в мене на 9а такий самий стояв, правда не буду стверджувати що з заводу.

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Чуєш, а Ти так і кермуєш його - колінами? :shok:

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ВРШ не такий