Пам"ятаєш? Тепер я тільки скажу: несамовито рада за Тебе і ріспект Твоїм рукам, витримці і цілеспрямованості! Хай Ляля тішить ще більше, ніж колись (хоча мені вона виглядає на віна ).
нарешті найшов час, щоб злити фото нової стелі в нет :D ітак, зняв я стелю і поїхало.... повідривав всю заводську шумку як тільки можна було (до металу, зараза ніяк не хотіла дертись... а може то треба було якусь хімію застосувати, хз) далі вирішив то все промазати бітумом, щоб вібропласт нормально приклеївся поклеїв вібропласт уже після його проклейки стало набагато тихіше (правду Віталік Шег казав, що велика кількість шуму попадає саме через дах авта ) наступного дня прикупився шумоізолом, і давай то все доклеювати ще всі місця, де були стики даху з кузовом проклеїв бітопластом (такий чорний аля-паролон), нажаль, того не зфоткав. і так, пройшов обіцяний тиждень на перешиття стелі, козирьків і всіх пластмасок, що є ззаді - і, вуаля, все готово, за що велике спасибі Дімі з "Автоінтерєр"! ось чим зараз я тішусь стеля зроблена аля-гольф3 - мяка бежева тканина, козирьки і палсмаски задні затягнуті в шкірзам такого ж відтіку. сказати, що я задоволений - нічого не сказати ... в мене настрій десь такий доречі, мо хто має, треба 1 шт такого грибочка - куплю/прийму в подарунок (але тільки світлого кольору), яким стеля до кузова зверху закріплюється, бо я при демонтажі один паламав ...
був на днях в Шацьку, мусів зфоткати, бо трохи гарно .... за чистоту авто не матюгати - то такі дороги в гауні по дорозі на Шацьк
та трошки є.... перід машини при фото стояв чуть-чуть на горбочку (+3-5см відносно задньої осі) та і в багажнику троїи всякого хламу лежало
все ок - так він став на свої кріплення. дивився як воно по дефолту на інших стокових авто - так само - трошки піддерте...
От не розумію я тих людей які ставлять широкі бампера до обвісу "під вузькі". Корма виглядає чудово, а от передній бампер як інородний імплант, що не прижився. Ну, але як кажуть, "на вкус і цвєт - товаріщєй нєт" Олег, хочу тебе покритикувати ! Скажи, хто надоумив тебе обробити салон (стелю і багажник) потужним канцерогеном (бітумом) і чого ти тим хотів добитись ? Обробка бітумом робиться для захисту від води і дрібного каміння. При чому лише зовнішніх скритих елементів. Крила передні, фартухи передній і задній, скриті порожнини пер і задн. балки, колісні арки. Навіть на банці це все написано. Бітум наноситься в 2-3 шари і являє собою пластичну масу, яка ніколи до кінця не кристалізується. Бітум зроблено на основі асфальту + хім.розчинник, в салоні буде постійний специфічний запах, зі всіма витікаючими.
Хочу трохи поправити. Це асфальт роблять на основі бітуму і заповнювачів. Бітум це побічний продукт перегонки нафти. При не досить високих температурах запах інтенсивно виділятися не буде.
Мда. Літом сонечко як пригріє і вжарить чорну кришу градусів так до 70... Щось ти друже погарячкував з бітумом
спокуха, все буде в шоколаді. все перечитав перед тим як мазати. тому наносив лише в один шар, щоб якось вібролист креївся до недозірваної дефолтної шумки. по запаху в салоні - нічго не ваняє, навіть мая жінка казала, що запаху немає, а вона має чутливий ніс до всяких таких гадостей... Міша, розумію, що обвіс ще треба замутити, але то згодом
обновочка дякую Оресту Scirocco за доставку з польщі, і також Дімі з АвтоІнтерєру за перешивку шкірою. рулем задоволений