VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    хз. мабуть на vr6 в різних роках два види було.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Такий руль як в жаріка і в мене на корі йшов на багато різних фольців. Скажімо, він штатно йшов на гольф кантрі, досить поширене кермо, ціна на шроті від 100 грн. А той другий доволі рідкісний і дорогий, на нього ціна в середньому 100 баксів

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ніфіга. Тільки на Г кантрі хром.

• Подобається Подобається x 1
  4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    крутий руль :)

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Міша, бітумом ще не промазав, но в планах :D

Люда, кермую, як і всі, - руками... все таки знимкувати ногами не вдалось.

Руль шукав по запитам VW G60 - це такий як найшов. ще є G40 - це від поло, такий в ОлегаМ. на кабріку є.

Вітя, дякс. Сам ненатішусь :)

те, що його знайти за 100грн на любому шроті легко - п№здьош і провокація... пробував його з ебею везти, небуло відправки. andriy89 дав наводку на алєгро (я сам там його не бачив). ціна в при превезенні в україну є в n-разів більшою за 100грн

Останнє редагування: 23 лис 2012
  6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    що за нах, і як з тим жити:diablo:
    сьогодні таки зловив собаку-кабанчика (безпородиста) на дорозі, мть її. добре що насмерть не забив. її відкинуло і та побігла далі через дорогу. власник був обернувся, але почав давати дьору, бо поняв, що платити прийдеться.

результат - тріснута губа (під заміну), тріснутий бампер, та ще й злетів з кріплень(бокових кліпс, права сторона) - робота по пайці і перевстановленню:diablo:
    добре, що дорога не слизька була, а то хз як би тормозіння обернулось...

Народ, передайте всім власникам собак будь-якої форми/статі/породи - привязуйте їх, коли вигулююєете, бо вже заграло:ireful1:

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Щось цей рік не дуже везучий для твого гольфа.
    Хай в новому бігає як молодий без всяких неприємних пригод.

8. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    якби це було для тебе просто авто - сказав би продавати, але оскільки такий варіант не підійде то рекомендую поїхати і посв'ятити, принаймі я б так зробив.

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ой... А тут не можу повністю погодитися. Як показує практика, це ми - люди - біжимо до Бога і просимо, наприклад, "Господи, нічого в Тебе не прошу, тільки поможи мені виграти мільйон - і більше ніколи не буду діставати Тебе своїми мерзенними проханнями!"
    І, коли ми просимо виграти той мільйон, то навіть не припускаємо, що той мільйон виг...є нас. Бо ми дивимося тільки на крок вперед, а Той, що над нами, дивиться на два кроки далі. От і виходить: виграли мільйон - наїхала податкова - розрахувалися - наїхав рекет - поділилися - прийшла родина - посварилися - пішла жінка - плюнули діти - втратив роботу - в петлю?
    Тому тут дооооообре треба зважити, що Той, хто над нами, хоче нам сказати, посилаючи п"яного мента нам в задницю (сорки за образний зворот), чи кидаючи дурного пса нам під колеса...

Перепрошую, якщо комусь серпом по я... якомусь місцю... То тільки від щирої душі.

10. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Про посв'яту кажу з власного досвіду. Знаю багато випадків коли друзям не щастило з авто. То постійно десь царапав, то колеса пробивав і т.д. То після посв'яти те все проходило. Якби це було 1-2 випадки думав би співпадіння, а оскільки їх 6-7 - так не думаю.

Є таке поняття як "врекли", і вректи можуть машину - це точно, знаю сам.
    В Жаріка гольф замітний і свідомо чи ні багато гольфоводів дивляться на нього з заздрістю.
    Їхати до бабок не знаю чи добре, бо з тим зв'язуватись не хотів би. А до св'ященника - можна, тим більше це не так тяжко.

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На 100% з Тобою погоджуюся. По собі знаю! Точніше - по своєму Транс..., ну, Ти в курсі - Транспортері. І якнайбільше заохочую посвятити, але в доброго священика - не заздрісного (чуріки не сміятися - слова не порожні!).
    Але я мала на увазі оті Твої слова про те, що
    своїми дописами я хотіла порадити другові Zh@riK-у добре замислитися над продажем авта. Думаю, у цій ситуації це був би добрий вихід.
    Наголошую - я знаю і досконало розумію, що може означати авто-друг, а не авто-кінь.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ви так пишете ніби машину вдрєбєзгі об фонарний стовп. Ну злетів бампер з кріплень, ну і що. Яка продажа машини?! Жарік наберись нервів і терпіння . Удачі.

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    альо, таваріщі, ніхто ніщо не продає.
    це є дорога, я щодня по 120км намотую, тому то нормально, що щось та і стається... просто висловив думку про собак, які безпритульно ганяють по дорогам...
    машина вже була колись посвячена, може і дійсно варто ще при нагоді попросити, щоб священник покропив (там ж пів кузова новий, і несвячений :)))

по темі - зняв бампер, кронштейн був трошки погнутий - вирівняв, проклеїв тріщини на бампері, зклеїв губу. наразі зимою буду зі сторою губою їздити, на весну поставлю нову.

14. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    от мадец ! ! ! авто продається або міняється коли є кращий варіант, або коли воно того потребує і не в інших випадках.

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не лише в цих випадках! І можу побитися об заклад!

16. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Думка про продаж була через те, що побутує думка - коли машина збиває собаку (не кота, не коня і навіть не людину) то це погана прикмета і авто рекомендують продати, про пошкодження якраз мова не йшлася.

Але тут є дві обставини :

1. Собака залишилась жива
    2. Для автора це не просто спосіб пересування.

Виходячи з цього і рекомендую ще раз покропити і їздити по правилах і все буде добре.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    народ, давайте якось закриємо дискусію про продаж/нефарт або ще щось.
    ідея мого поста була така, та і кожен зі мною погодиться, що є контент собак, які безпритульно тиняються попри дороги, буває, що навіть і стадами, і можуть прямо перед машиною почати перебігати, і тут яким би ти шумахером не був, але біфштекс може получитись, да простить мене грінпіс:girl_angel:

Ігор, той що Мартіні, підчисть тему, включно з цим постом, залиш тільки перше повідомлення про ситуацію. дякую.

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а є ще такі пси, які ще спецом бігають за машиною і хочуть вкусити за колесо. так от знайте - це душі звільнених даїшників

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    значить їх треба давити ?

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    поділюся ну ду-у-уже хорошою новиною :bomb:

тепер мій корчваген має нове "сердечко" - 1,8l RP, 90bhp (на момент зняття з авта на одоментрі було 170,000км).
    за цей двигунець та його доставку величезне дякую Міші Green. Міша, мотор дійсно бомбезний.

і вкотре буду дякувати СТО "Комфорт" та "лікарям", які там працюють, за те що добре імплантували двигун в мого гольфіка. Олег, передай хлопцям велике спасибі.

Останнє редагування: 25 січ 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)