VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    тиждень тому замінив передні гальма на 239мм АТЕ вентильовані + колодки АТЕ - апгрейдом задоволений, гальма притерлись... кайфую

але для повного кайфу хочу поставити на зад ще дискові гальма, тому неспішно шукаю комплек для встановлення задніх дискових гальм. якщо хтось має - пропонуйте :)

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Постав ще 9дюймовий вакуум. Ще більше прикайфуєш.

3. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    А який сенс від більшого вакууму, якщо реально розмір супортів не змінився (тільки диски передні з простих стали вентильовані, тобто не має потреби в більшому підсиленні тормозного зусилля)?

Останнє редагування: 22 бер 2013
  4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На обох осях 239 мм... думаю це буде погано

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ззаді ідуть 224мм

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Розчарую. 226мм.

7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Правильно в мене так)

8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    то я помилився. таки 226 :)

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Сорі. Був не в курсі. То в мене 239 ззаду...

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    давно не писав про роботи по гольфіку ....
    замінив передні гальмівні диски на вентильовані 238 АТЕ + колодки АТЕ (до того були також 238мм, тільки невентильовані).

також пішли під заміну фари, так як одна з них зловила хороший камінець, і розкололась надвоє.

нарешті настав той час, і я почепив губу передню, бо все чекав, щоб трошки ями на дорогах "позашпакльовували" (в напрямку Львів-Кам.Буська)

ось декілька фото після сьогоднішнього освіжування водичкою (фоткав телефоном, тому фото не ахти)

на днях буду міняти моторний підрамник (метелик), бо мій "трошки" погнутий, заодно зріжу на пів витка передні пружини, щоб трошки опустити перід. заодно і перевіряться опорні та заміна сайлентів, які кріпляться до тої балки

• Подобається Подобається x 1
  11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А фарки то нарешті правильні

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Борбет борбетом а з дисками тре щось робить.
    А взагалі зачот конеш

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    що маєш на увазі??

це 14-ки, більший радіус на наші дороги нехочу, та і вони досить міцні. стан їх - ого-го, + я їх добре відчистив. виглядають суперськи, мені подобається

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Гарний гольфик.
    Але, на мою думку, виліт у дисків (ЕТ) занадто великий.
    Якби був меншим, щоб диски наближались до арок - машина була б огонь.

Думаю тут мова про те саме.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    згоден, надто втоплені колеса, виліт треба менший шукати, ну або робити проставками

sent from my Galaxy SIII

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    ну тепер я зрозумів, про що річ :)...
    так, якби був більший виліт - було би троха сєкасніше. але, нажаль (а може на щастя), це в мене єдине авто і використовується щодня, їжджу не по найкращих дорогах... тому, наразі, те що є - то є дуже гут... буду мати більше машин - буду щось мідрувати.
    а так - дякую за поради.

доречі, підрамник вже поміняли, і зрізали по 1 витку зпереді. машина сєкасніше стала виглядати... закину якось фото, коли погода покращиться і можна буде помити гольфіка :girl_angel:

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    власне, він в тебе завеликий :) Чим більший виліт, тим глибше колеса ховаються всередину. Чим менший виліт, тим більше вони виступають з арок. Я гадаю, в твому випадку цілком можна підібрати компромісний виліт, твому гольфу ше є запас куди "розпрямляти плечі" перш ніж кола почнуть терти до арок на ямах. Тобто якшо в тебе скажімо зараз виліт 45, то цілком можна ставити туди 35 або й навіть 27-30 без затирання.

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    ну вот воно баламутить - великий виліт - більше ховаються кола. малий виліт - випирають.
    повторюватись небуду - те що в мене зараз є, те мене наразі влаштовує, а саме головне, воно мені подобається :)

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Виріши краще проблему з переднім бампером !
    Негоже так їздити. Ой як негоже.

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    дійшли руки до вихлопної.

поміняв вихлоп на 50мм (було 45мм).
    поштовхом до цього стало буркотіння вихлопу зі всіх стиків, тільки не з відти, звідки треба (маю на увазі з глушака), і Міша Green мене переконав, що варто плюнути на ті скрутки, і зробити собі нормальний 50мм вихлоп. так як мій кат і так вже був вибитий, купис стронгер, пряму трубу і резонатор - Міша, дякс за це. також, в Каматоза докупив дротяне кільце під прийомну трубу (виявляється в мене стояло кільце, але повністю металеве, але через нього сочився вихлоп) та всякі резинки для вихлопа, також замовив хомути для 50 вихлопу на Екзисті.

Сьогодні, з допомого місцевого умільця майстра-зварщика зробили переустановку... прийшлось трошки попереварювати (трикутник на стронгер, задній баняк), але результат получився просто бомба. по-перше, вихлоп тепер виходить тільки з останньої труби, а по-друге - це бомбезний звук, то треба чути вживу :bomb:
    ну і пару фоток:

ну і тепер трошки вище знаходиться задній баняк, мо вже дорогу на ямках зачепляти небуду :)

далі буде ...:hi:

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)