ну то вже тобі видніше ) ти ж бачив відео, як воно працює на стандартному моторчику. ось і думай, де в тебе брак )
пробіг 400к км заміна передньої підвіски (аморти більштей, опорні, пильники+відбійники) заміна ГРМ, ролика і паса генератора заміна передніх гальмівних колодок велике спасибі СТО Комфорт за низкі ціни та якісну роботу. дуже задоволений ) тепер мій гольфік буде здоровенький в Україні )
Мені не так сильно пощастило у свій час. Пацани міняли пильник рульового кардана (години три міняли, якшо не більше) і не затянули болти цього кардана, так і проїздив 2 тижні. + при цьому збили сходження коліс і нічого не сказали. Я в той час ше був зелений і не дуже в цьому шарив, то так досить непогано зжерло мені колеса
раніше писав, що придбав собі Suzuki GS 500 E... так ось, продаю мопедку в звязку з переїздом за кордон. ось оголошення Мотоцикл - Suzuki GS500E 500 - 2800 USD (Торг) - Оголошення - ПРОДАЖ - Мотоцикли, трайки, квадроцикли, скутера. - UA MOTO (Україна, Мотоцикли, Байкери, Ukraine, Motorcycles, Bikers) для реального покупця, який скаже, що найшов оголошення тут на форумі - з ходу знижка 100уо + і ще текст єжелі що... Тип транспортного засобу: Мотоцикл Виробник: Suzuki Класс: Класік / Стріт / Нейкед Модель: GS500E Кубатура: 500 куб.см. Колір: срібний з синім Документи:[На обліку] Рік випуску по документах: 2002 Рік випуску реальний: 2002 Місцезнаходження / Місце реєстрації: Львів / Львів Область: Львівська Пробіг: 35000 км. Ціна: 2800 (Торг) USD Телефон: Додаткова інформація: УВАГА! "Мопед не мій, я просто розмістила об"яву" Продам мотоцикл Suzuki GS500E 2002 р.в. Був пригнаний з Польщі та повністю розмитнений в травні 2014 року (в Польщу був привезений з Франції на продаж). Стан прекрасний, пробіг 35 тис. км. Особисто на ньому проїхав близько 7 тис км, і він ні разу мене не підвів. За час експлуатації легенько положив на правий бік. По моту - є невеликі подряпинки і дві маленькі вмятини на боку. Доробки, роботи та заміни по мотоциклу: - синхронізація та налаштування карбів - клітка на двигун - тягарці на кермо (крешпади) - нова задня гума - новий повітряний фільтр - нові задні гальмівні колодки - нові свічі NGK - новий ланцюг та зірочки - масло перший сезон LiquiMoly, другий Motul Роботи на цей сезон, які потрібно буде зробити: - заміна масла та масляного фільтру - заміна гальмівної рідини (на весну буде 2 роки, як я замінював) В подарунок віддам простеньку накідку на мот. Продаж через зняття з обліку, або за довіреністю. (Бажано зняття з обліку). По всіх додаткових питаннях прошу звертатись до мене у вайбер (067 675-13-40). Продаю через те, що знаходжусь за кордоном. Оглянути мот, пощупати та покататись можна поблизу Львова за попередньою домовленістю. Можлива відправка Новою Поштою при попередньому огляді та оплаті. Поміркований торг біля мотоцикла.
питайся в Шега. я вже давно як в Польщі живу. на машині брат їзде.. наразі ще до газу не доходило діло, щоб фільтри міняти.. але як взнаєш - напиши десь на форумі, бо сам буду шукати
він "роздушений", тому видає не 36, а 50 коняк, і вони пють орієнтовно 5.5-6л в залежності від стилю їхзди. купуй, або рекомендуй знайомим. реально гарний апарат, шкода, що стоїть.. так щоб було цікавіше - за $2.5 віддам. може якись ще мініматєльний торг.. вчора затарив ось такого шершня
ммммм ,для правильного польоту душі! і що стала така цаца, який рік, пробіг,падіння це 500-ка,польська реєстрація?
всі гроші ) 2004рв, 40к км, 600ка - 100коней, привезений з Ітілії, буду реєструвати в Кракові (по місцю прописки) ти купуй GSку ))