Дуже красиво, навіть не очікував такого результату. Гарно підібрані кольора. Я і не знав що в Тебе передні сідушки не прості.
В мене теж була така проблема але вже на хоршому карб. виявилось що це погана кришка трамблера контактам труба поміняв і літаю свічки світло коричневі . Але зараз вже не їжджу бо поламав датчик холла шукаю новий трамблер по шротах підскажіть яка ціна?
хочу поділитися "радістю": буквально 2-і години тому проїжав через село (їхав з Кам.Буськи в Добротвір), їхав так 50км/год і тут вилітає переді мною котяра - стало шкода і нажав на гальма... далі удар і як результат - побив передній правий бампер + ззаді трохи погнув (зупинив мене пліт, а точніше - дві труби, які тримають прольот)... шо саме цікаво -проїжало декілька машин повз нас і ніхто не зупинився і не допоміг витащити машину з рівця. власник поламаного плоту тільки вийшов, глянув і пішов назад до хати... добре шо їхав зі мною один мужик (підібрав його підвезти), то витягнули машину... правда син мій налякався, але був у спеціальному кріслі - тому нічого не пошкодив... хз шо би було, якби я переїхав кота - може би і підкинуло машину (то було би ше гірше), а може тільки слід на асвальті (краще сказати на тому голольоді) би лишився.... кароч, неприємна ситуасьйон получилась в мене (перший раз в цьму році виїхав)
мудрі люди казали - якшо якась тварина(кіт чи собака) біжить під колеса то краще її задушити - бо можна ше більшої біди наробити... - я наприклад дотримують бо раз тоже крутило по дорозі як песика пожалів... але слава Богу шо так обійшлось...
Я б хотів подивитись як ти будеш ЛОСЯ давити:D, хіба на "Уралі" а от на рахунок кота не згоден: потрібно старатись взагалі ні на кого не наїхати, однаково погано буде. Вони просто деколи не орієнтуються біля дороги в просторі і вибігають. Раз мало не наїхав на їжачка, вивернув, занесло (їхав понад 120), зупинився, мало в штани не наробив, але коли побачив що той спокійно біжить в ліс аж на стрій піднявся!!!
давно вже не писав, бо не робив апргрейдів до гольфіка. тепер зробив - тому напишу. два тижні тому було замінено задні тормозні барабани на нові АТЕ та колодки феродо. в пн замінив передні тормозні диски на АТЕ рифлені + колодки феродо як знімали супорта то з майстрами довго смілися з "першого ремотну" - втулочки були обмотані якоюсь пластмаскою... жах ну і поміняd задні стойки на BOGE підсилені. за всі роботи та запчастини велике дякую автосервісу Комфорт, а особливо Олегу М. на черзі цих вихідних шумо- вібро- ізоляція дверей. звіт виложу.
враження від зміни гальм, за проханням Golf 2: - виявляється, моя машина вміє трохи тормозити, коли я нажимаю на педаль гальм ; - відчуття сили гальмування стало супер відчутно, тобто відчуваю як колодки прижимаються до дисків. Олег М. був на 100% правий на рахунок колодок Ferrodo SL. тепер тільки такі буду ставити. загалом апгрейдом гальм задоволений на всі 100
ні, це невентильовані. з Олегом подумали і вирішили, шо мені нафіг такі потужні гальма не потрібні. їх варто ставити на 1,8 двигун і вище.
залежить з якою силою давити до апгрейду гальм гальмування було якоюсь пародією. пи си. товщина знятих блінів була меншою 7мм, коли допустима мінімальна товщина 10мм