VW Golf2 Zh@riKa

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Zh@riK, 16 лип 2009.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Дуже красиво, навіть не очікував такого результату. Гарно підібрані кольора.
    Я і не знав що в Тебе передні сідушки не прості.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дякс
    просто чехли ту всю красу ховали :)

Пи.Си. сьогодні буду на зїзді- можна буде глянути вживу :)

Останнє редагування: 18 гру 2009
  3. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    В мене теж була така проблема але вже на хоршому карб. виявилось що це погана кришка трамблера контактам труба поміняв і літаю свічки світло коричневі .
    Але зараз вже не їжджу бо поламав датчик холла шукаю новий трамблер по шротах підскажіть яка ціна?

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    зайди в розділ "Продам" " запчастини і тюнінг" там хтось продавав трамблер за 200 грн

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хочу поділитися "радістю":
    буквально 2-і години тому проїжав через село (їхав з Кам.Буськи в Добротвір), їхав так 50км/год і тут вилітає переді мною котяра - стало шкода і нажав на гальма... далі удар і як результат - побив передній правий бампер + ззаді трохи погнув (зупинив мене пліт, а точніше - дві труби, які тримають прольот)...
    шо саме цікаво -проїжало декілька машин повз нас і ніхто не зупинився і не допоміг витащити машину з рівця. власник поламаного плоту тільки вийшов, глянув і пішов назад до хати... добре шо їхав зі мною один мужик (підібрав його підвезти), то витягнули машину...
    правда син мій налякався, але був у спеціальному кріслі - тому нічого не пошкодив...
    хз шо би було, якби я переїхав кота - може би і підкинуло машину (то було би ше гірше), а може тільки слід на асвальті (краще сказати на тому голольоді) би лишився....
    кароч, неприємна ситуасьйон получилась в мене (перший раз в цьму році виїхав) :bomb::morning1:

Останнє редагування: 2 січ 2010
  6. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    співчуваю, дуже неприємно, коли машинка нищиться :sad:
    але і тваринок треба старатись не нищити...

• Подобається Подобається x 2
  7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    мудрі люди казали - якшо якась тварина(кіт чи собака) біжить під колеса то краще її задушити - бо можна ше більшої біди наробити... - я наприклад дотримують бо раз тоже крутило по дорозі як песика пожалів...
    але слава Богу шо так обійшлось...

• Подобається Подобається x 1
  8. Doctor

Doctor Active Member

VW Passat GL 1.6 AEK 1995 був, Ford Mondeo 06р. 1.8 125 кс
    Клубна карта:
    000410
    котів давити монжа (вони самоубійци), а от псів неварто!!!!! так само як коней, козуль, лосів і тд

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Я б хотів подивитись як ти будеш ЛОСЯ давити:D, хіба на "Уралі"
    а от на рахунок кота не згоден: потрібно старатись взагалі ні на кого не наїхати, однаково погано буде. Вони просто деколи не орієнтуються біля дороги в просторі і вибігають.
    Раз мало не наїхав на їжачка, вивернув, занесло (їхав понад 120), зупинився, мало в штани не наробив, але коли побачив що той спокійно біжить в ліс аж на стрій піднявся!!!:yahoo:

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    давно вже не писав, бо не робив апргрейдів до гольфіка. тепер зробив - тому напишу.

два тижні тому було замінено задні тормозні барабани на нові АТЕ та колодки феродо.
    в пн замінив передні тормозні диски на АТЕ рифлені + колодки феродо

як знімали супорта то з майстрами довго смілися з "першого ремотну" - втулочки були обмотані якоюсь пластмаскою... жах о_О :)

ну і поміняd задні стойки на BOGE підсилені.

за всі роботи та запчастини велике дякую автосервісу Комфорт, а особливо Олегу М.

на черзі цих вихідних шумо- вібро- ізоляція дверей.
    звіт виложу.

Останнє редагування: 2 бер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    і ше звіт про враження від зміни тормозів в студію

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Катайся щасливо!

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    враження від зміни гальм, за проханням Golf 2:
    - виявляється, моя машина вміє трохи тормозити, коли я нажимаю на педаль гальм :);
    - відчуття сили гальмування стало супер відчутно, тобто відчуваю як колодки прижимаються до дисків. Олег М. був на 100% правий на рахунок колодок Ferrodo SL. тепер тільки такі буду ставити.

загалом апгрейдом гальм задоволений на всі 100 :)

14. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Гарно, молодець!
    А бюджет можна, як не секрет. . ?

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    відписав в ПП

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    це були ті вентильовані що Олег продавав?

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    ні, це невентильовані.
    з Олегом подумали і вирішили, шо мені нафіг такі потужні гальма не потрібні. їх варто ставити на 1,8 двигун і вище.

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Скорочено, FSL :)
    Диски АТЕ з насічкою

Останнє редагування: 4 бер 2010
  19. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Класно, так тримати!!!
    Машина не за різко почала зупинятись "ставати як вкопана"?

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    залежить з якою силою давити :)
    до апгрейду гальм гальмування було якоюсь пародією.
    пи си. товщина знятих блінів була меншою 7мм, коли допустима мінімальна товщина 10мм

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)