довгоочікуваний звіт по вібро/шумоізоляції мого гольфіка + виготовлення подіумів під діни зпереду. подіуми і обезшумку робив паралельно, фоти в хронологічному порядку. поїхали ось чим я озброївся + вібропласт StP Bany Gold і шумка StP Poly-4L. ше є бітопласт(не памятаю, яка марка). все легенько прогрівав феном звичайним (правда він з італії привезений і дує шо огого), але то вже як обшиють дверні карти зроблю ше декілька фоток далі зняв карти і клійонку, ось як то все виглядає порізав кишені і приміряю основу під подіум зробив каркас для подіума, буду його задувати піною завібрував зовнішні стінки дверей зверху по ній шумка (суцільний лист, не різав. правда довго думав як його ціліком туду впхнути ) запінені подіуми. вже все висохло ох і намахався поки то вме поборізав і підшліфував зафігачив то все діло склошпаклівкою для міцності (дякую шегу за консультацію щодо користування шпаклівкою) поки то все підсихало порізав дроти і потянув по машині. вчепив твітери ще раз шпаклянув склошпаклівкою і то все зашкурив і зверху фінішною авто-шпаклівкою. правда трошки зле зашліфував... буде майстер дошпакльовувати, бо я вже сил не мав з тим возитись наліпив ше один шар вібро на зовні дверки завібрував задні "дверки". там стільки місця виявилось, шо ого-го ну і поверх шумка ще забув сфоткати - завібрив і зашумив кришку багажника та закрив декоративною кришкою, яку возив під сідушками пів року. як обшиють дверні карти буде ше пару фоток по їх встановленню, та встановлених дінах.. тобі контінуед Пи.Си. забув додати, на все про все пішло два дні від зорі до зорі. мій брат допоміг тільки зняти задні карти і промив стіки водою. все решту робив своїми руками Пи.Си.Си. не написав самого головного - в машині стало менше чути посторонні звуки та вібрація. але поки ше не поставив дверні карти на місце т оне можу відчути в повній мірі ефекту. але гроші в то діло вклав не зря, то однозначно
Непогано, непогано, сам якраз подіумами займаюсь тому знайомі ці всі процеси нелегкі. Не зрозумів тільки одного - ті подіуми будуть якось кріпитися до заліза дверки чи лише до дверної карти (що не є гуд). Будуть обтягуватися чимось чи фарбуватися?
будуть кріпитись до дверної карти. знаю шо не є дуже добре, але по іншом ніяк не придумав. подіуми і дверні карти обтягуються автодєрмантіном і тон сидінь.
Vibroplast Bunny Gold (м2) - 25.9$ (10листів) (1 лист має розмір 75*53 см) Splen Poly-4L (м2) - 9.7$ (4-и листа) (розмір 125*100 см) Bitoplast Bit-10L (м2) - 19.5$ (1 лист) (розмір 1*2 м) всі матеріали є стан брав у "мафоні". трошки дали знижки, бо перед тим брав в них діни hertz
Якщо не помиляюсь на шумку пішло 316$:shok: А взагалі все дуже суперово має вийти. ПС яку голову ставиш?
ні, трошки менше, ти чуть погоано порахував. вийшло в районі 180уо голова стоїть сонька. поки шо міняти не буду. планую з зп взяти усілок Crunch P1400.4
Нарешті я доробив фронтальну акустику і мені зробили стойки під твітери. Отже, зараз структура музики в мене така: Голова Pioneer DEH-5100UB Підсилювач Crunch P1400.4 Конденсатор Hollywood HCM2 (2.0Ф) Фронт акустика Hertz ESK 165.3 Сабв ArtSound Vulcan10 Сабв зараз на стадії розробки. Буде готовий - виложу фотки. Конденсатор і підсилювач закріпив в і під полкою бардачка під фронтальні динаміки зробив подіуми мідбаси твітери усю техніку брав в магазині Мафон. додам, шо фронт. діни, і сабв везли мені під замовлення, і продали мені за дуже приємною ціною. Дверні карти обшивав АвтоІнтерєр. Стойки під твітери G23. Проблему похрипування була вирішена заміною голови, так як в моїй соньці не було лайн-аут виходів для фронту, тільки на сабв. Якість звуку стала просто супер. тепер ще дороблю сабв і по музиці наразі буде все. Поки що ... Ну і загальний вигляд далі буде....
Гарно-гарно, що тут скажеш. Хіба можливо десь би кондюк заховав, не зовсім естетично. Під такий салон - проситься чорна стеля, ти вже думав про це ??
конденсатор має бути не дальше ніж на 30-40см від підсилювача, інакше він там нічого не допоможе. стелю буду перешивати, але буде світла
не хочу в бардачок ... хочу так шоб і було мені подобається - а це головне Пи.Си. вживу воно не так дико виглядає