Привіт! Салончик в тебе бомбовий...мені сподобався Можеш сказати приблизну ціну перешивки дверних карт,ато я не знаю що мені робити шукати стокові в ідеалі чи перешити свої..
напишу ще оновлення по музиці. закінчив нарешті сабв, опишу етапи його виготовлення. вирішив його ставити з одної сторони в багажнику в стелс. вибрав ArtSound Vulcan10 350вт(пік 750вт), так як йому не потрібно багато обєму (10-12л по мануалу для ЗЯ). спочатку взяв гарно завібрував і зашумив бік, де буде стояти сабв наступним було виготовлення самого ящика. я взяв 15мм фанеру. спочатку виготовив макет з картону, а потім почав різати та приміряти стінки скручував по чуть-чуть, щоб тільки тримався каракас вот і приміряння сабва далі все розкрутив, промазав шви силіконом і скручував все самокрутами. після скручування промазав все бітумом даоі пішло найскладніше - так як було задумано зробити напівкруглу конструкцію, прийшлось вирізати n півкругів. їх всіх підклеював на ПВА + кожні 2-а на самокрут після просихання зафіксував все шклошпаклівкою відшкурив, далі фінішна шпаклівка і ретельне шпаклювання сабв прикручував до стінки двома болтами і ось результат зі середини авто ну і так собі загальний вигляд на все про все пішов цілий місяць, а може і трошки більше. а по робочих днях - десь 4-и дні від зорі до зорі. загалом результатом я довольний. бас дуже класний - сочний і глибокий. словами не передати по машині - замінив ремінь ГРМ і натяжний ролік (дякую Юрі kym та роману), а також відновив генератор (дякую Дімі aknod і його напарнику, також Діма, якшо я не помиляюсь)
забув додати - по обєму получилось чуть більше 16л. сінтіпон не клеїв за порадою хлопців з G23. про обєм сказали, шо більше і не потрібно
Дуже гарне і правильне рішення щоб динамік виходив все-таки в салон! Таке враження що працювала спеціальна студія, а не аматор Надіюсь скоро прослухаю результат (хоча більше прихильник фазоінверторних сабів)
питання, а щоб замінити лампочку у задньому фанарі...довго паритись прийдеться? І не зрозумів до чого прикрутив саба двома болтами? до крила??
пробував сідати ззаді - ну не так уже і бум-бум ... все мягко і красіво, правда сильніше чути бас, ніж спереді. то шкіра свіжовбитого дєрмантіна. обшивав сабв і полку в ж23
з лампочкою - є там шпаринка, мої пальці пролізуть. ні, там є стінка, на яку була прикріплена обшивка і держак аптечки - то дої стінки і прикрутив. в тебе вона тож має бути
у вівторок приїхала обновочка з польщі - колеса Borbet A 14''. дякую ОлегуМ за допомогу в купівлі та доставці . и-и-и, соррі, шо машника грязна, зараз не сезон її мити також була замінена рульова тяга та наконечники, бо в старій вже був люфт. після цього машинка летить :gamer: