VW Jetta II проблема з амортизаторами

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем CZE, 4 сер 2010.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    скажу і я пару слів...маю вже майже 2 роки джетту 2 1.6 простий дизель без турбіни, тай трохи мотор підношений, але з 2107 1.5карб йде на рівні по швидкості(пар розхід на половину менший).
    1.паливна є невибагливою до солярки, а отже можна купити дешевше ніж на заправках десь в знайомого хто робить на камазі))) еконгомія очевидна
    2.на рахунок запчастей то радив би звернутися до Володимира з Яворова, він місяць назад віддавав джетту в ідеальному стані із заниженими спрортивними стойками, шир бамперами за 800-900 дол, тобто в на мою думку дешево, подзвони до нього і дай йому список що тобі потрібно, думаю буде набагато дешевше ніж нове і надійніше, ні своїй шкурі знаю - взяв наперед пару стойок бу і вже 2 роки норм, а назад вже через 1 міс почали трохи слабше тримати каяби(( думаю в 400 дол вложишся, а якщо знайдеш когось кому тре мотор, то можна буде замовити в нього цілу машину і поділити на двох)) ..
    джетта це сила, правда багажник завеликий))))деколи як напхають то аж перед піднімається)))))

2. CZE

CZE Початківець

була Jetta II 1987, TD
    Кінець історії віддаю машину назад власнику. Якщо кому треба jetta за 1900 (без нових амортизаторів) пишіть. Кажуть майстри, що мотор підгулявший. Вкладатись в покраску машини і ремонт мотора немає бажання, може потом ще щось вилізе.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)