Відповідь: VW Клюб рулить Я ж казав, шо наклею, коли поміняю кришку багажніка А лівий поворот я не врубався про шо ти кажеш. Тобто у мене вся задня фара блимає?
Відповідь: VW Клюб рулить не вся, блимає поворот, коли він засвітиться , то габарит і стоп трохи притухнуть, коли він згасне, то габарит і стоп знову світяться яскраво.
Відповідь: VW Клюб рулить аа...може бути, просто перед тобою ще два шалених водія мене обігнали, підрізаючи все підряд....от і подумав що ви колоною погнали :-D
Відповідь: Опитування. Опитування можливо комусь буде цікаво... Кому не ліньки написати, хто і що за останній рік перебування клубу "виніс" корисного і цікавого? Знаю хтось має "рацуху" щодо напрямку руху клубу, також пропоную тут викласти. А все ж таки наш клуб рулить.
Відповідь: VW Клюб рулить Пропоную надрукувати запрошення-календарики, які б можна було вручати власникам Фольксів (це коли не має часу поговорити з людиною). Завдяки клубу взнав багато речей про свою машину, познайомився з цікавими людьми, і взагалі - наш клуб НАЙКРАЩИЙ
Відповідь: VW Клюб рулить О, другий поло класік появився Приїзжай на з"їзд, там можна замовити, а якшо пощастить, то і зразу придбати наклейку
Відповідь: VW Клюб рулить о то я вже маю з ким ганятись, якшо шльома ше буде приїзджати то в кубі будуть вже 4 машини з подібними моторами кульно
Відповідь: VW Клюб рулить Так , нарід , стосовно відкриток , про які написав Avsel=> можна було б встановити таку процедуру: на оригінальні і найбільш доглянуті фолькси нашого міста чіпляти під щітку запршення, не нахабно, правда. Як до такого ставитесь? p.s. Як до недостойних ВВ користувачів потрапляють наші наклейки? Минулого тижня під під'їзд під'їхав з такими пантами і явною неповагою до жителів і водіїв району ВБИТИЙ ГОЛФ 2 та шей з наклейкою клубу! Ну я бачив, шоб так машини гробили, але не позор же клубу, недобра ти людино!!!!!!!! Це може звучати тупо, але пропоную перевіряти , кому продаються наклейки - це ж не тюнінг-клуб
Відповідь: VW Клюб рулить Якого кольору гольф? Може то мій був? Але не думаю шоб за місяць новий господар встиг його вбити до ганебного стану
Відповідь: VW Клюб рулить Нє, твій гольф я бачив - ми до речі продали свої гольфи - двом знайомим хлопакам. І ше й двоє кори купили. Він так само зачьотний і все там в порядку - і їздить з наклейкою.
Відповідь: VW Клюб рулить Той, здається, нашим не належав. Але в темноті не розгледів достатньо чітко- в мене, вночі , з кольорами погано Але звук був жахливий, тай кадр той газував так, шо здавалось , що працюють лиш 2 циліндри, або інопланетяни за ним гнались хто зна
Відповідь: VW Клюб рулить Хе, ну я ту картинку все-таки бачив, але тільки зараз, дуже сильно вдивляючись, розгледів там жука А спершу я думав шо це просто ти виклав щось навіяне після курева, тому й не коментував ніяк
Відповідь: VW Клюб рулить Та я не курю Її трохи відредагувати треба, а фотошопом я користуватись не пробував п.с. Не та тема :smile: