Відповідь: VW Клюб рулить Я ще наклейки не маю. Але теж би казав що наклейка має бути не для краси а як орден який тре носити.
Відповідь: VW Клюб рулить Зовсім не помилково всіх було просто зкеровано...або мєякіше сказано зоріентовано..;-) зайти
Відповідь: VW Клюб рулить Яки заслуги перед клюбом, твоїх одна восьма з них майже:shock: :shock: ціною недоспаних ночей та просроченої сессії ганьба
Відповідь: VW Клюб рулить помоєму одна двадцята а не 1 восьма Я пишу на форумі тоді коли роблю перерив між навчанням або роботою якшо вона є
Відповідь: VW Клюб рулить Пегас, ти "слабоє звено" !!! Єс!Єс! Саме таку твою відповідь ми запрограмували "на парі" створивши той допис!!!:razz:
Відповідь: VW Клюб рулить :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Відповідь: VW Клюб рулить просто від того як ти виправив м ене, можна ствердити наскільки ти прогнозована(можна передбачити твої вчинки або реакціі на певні події) людина.
Відповідь: VW Клюб рулить дійсно на певні але не на всі!!!!!!!!!!! а з того вийшло шо я слабое звено? Статистик клубу нікомуне потрібен, але статистику я люблю