дирка під воздухозаборнік вирізана. фотки нема. але тут ще треба було вліпити сюди датчик температури повітря прошу:
а ту стару дирку, що йшла на компресор довелось армувати і зашпаклювати. до кінця ще недошпакльована. завтра буде готова. думав пєнкою, але вона скоріше висипеться, ніж в старого діда останній зуб)))))
хотів сьогодні пустити перший димок. але без імобілайзера ніфіга не получиться....... знали б ви як в мене сьогодні ноги трусились і терпли. серце просто переставало битись, коли накидав клєму акумулятора. а коли переключав замок запалювання - то чуть свідомість не втрачав. буду надіятись на Діму, що завтра вишле мені того іммобілайзера. і вже скоро буду на колесах... так що дівки - тримайтесь!!!!!!)))))))))))))))):D::kiss3:
і я так думав. але бачу, що запутався з тією проводкою. нема ніде схеми підключення імобілайзера. все підключив на ньому. а один штекерок - ХЙЗ!!!!!!. я вже зхарився з тими підключаннями і електросхемами....
справа в тому, що на проводці нема. ХЙЗ, може барабашка завелась?))))) :Dв мене в машині. електросхем всіх не вистачає. зараз буду ще щось шукати
походу поки що дєфкам атбой коли доведе до нєрвного тіку - стукайся.дам номер вол.волинського електрика,до якого їдуть коли луцькі гелектрики розводять рукамипісля розводу на бубло)
сьогодні мав мову з електриком. виявляється без підключення до компа фіг його заведу. будемо чекати програмкку і він обіцяє його мені підключити. Висновок: Вчивсь на Дохтура, от і підключай і ремонтуй людину!! а решту залиш іншим))))))))
вцепив собі сьогодні ось такі девайси. сьогодні приїхали пацани, помогти її в гараж на яму запхати. То вони мене питали - чи я бампер змінив?? чи що?? бо такі фари на В4 стоять. я сказав:" то перехідна модель В3-В4". вони ніфіга не вдуплили........
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАВЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЇЗДИТЬ, ТРЯСЦЯ ЇЇ В ВИХЛОПНУ ТРУБУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЇДРІТ ЇЇ ПО ВИПУСКНОМУ КОЛЛЄКТОРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА БОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА ТОМУ ЕЛЄКТРІКУ!!!!!!!!! ЯКИЙ ЗДЕР ТІКО 150 ГРН І ПРИВІВ ЇЇ ДО ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЯ ДІВЧИНКА ЗНОВУ ЖИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! пі.сі. все панове, хто - куда, а я на дівок!!!!!!!!!!!!!!!!!! тре іспитати новий девайс за 1200 доллярів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ще б шампанського випити.........
Вітаю!! слава тому електрику, і шоб тобі гарненько літала машинка. маладца, шо то все склав.... пора вже на зїзд тобі приїхатиб тепер вже є чим
УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ЗАВЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ї ЗДИТЬ[/quote] Удачі тобі (не ганяй):gamer)))))))
так панове. тепер все по порядку, а то ейфорія затьмарила мені розум)))))))))) 1, в компі була помилка і він заблокувався. 2. іммобілайзер мені прописали наново 3. неправильно був виставлений ремінь = замокли свічки і взагалі при приїзді до моториста він мене обрадував - ЗАГНУТІ клапана. я скурив 10 штук супер-легкого Валідолу під назвою Вінстон з тої радості.((((((((((((((( але тут мною оволодів здоровий глузд!!!!!!! і я йому кажу -"Неси, но дядьку, компресометр". сяк-так він його притарабанив і поміряли ми ту компресію. все гуд!!!!!!!!!!! а то вже хотів залишати мою дівчинку на ремонт + здерти за роботу 1500 грн. козел. просто там вже побували специ (Дімон, я маю на увазі не тебе, мабуть той англійський СЄР, який і ту гайку на правій полуосі закручував, що я збивав зубилом пів-дня. Поїдеш ще раз в Англію - дай йому по голові від мене.) виставили, вирівняли. поміряли. вкрутили нові свічки і - ВІТЕР В ХАРЮ, А Я ШПАРЮ)))))))))))))) 4. тепер тільки я зрозумів, що означає напис Г60 без компресора - це 60 здохлих кобил. 5, на цьому - тільки чуть прижав - рве, як дурнуватий. 6, Оригінальна рідина в ГУР - річ чудова!!!!!!!!!!!!!!! руль набагато легше крутиться, як по маслу (розтопленому) ножиком пройтись. тепер я зрозумів, чому зимою до прогріття він вив.
тепер сусідські кури перестали нести яйця, і Луцькі дівки повтікали, бо гнав я на одному резонатрі і каталізаторі!!!!!!!!!!!!!!!!!
сьогодні був останній день мого відновлення по Пассату.\ 1. Зібрано панель приборів і все акуратно складено. 2. була зроблена ще одна поїздка ло Елєктро-гінєколога. там він підключив: 1.повороти до панелі приборів. 2.датчик температура за боротом. 3. вентилятора і термовимикача 4. магнітолу 5. дворніки 6. світло фар (бо була вкинута англійська проводка, а в них троха не так))) і ще всяку там мєлочовку. крутив він її цілий день. Взяв тільки 250 грн. так що нормальна економія. А то куди не звониш - готуй 200-300 баків. таке враження, що власники пассатів їх ночами друкують. 3. виставлена куліса і накінець-то появилась задня передача, а то задовбало виходити, піднімати капот і включати її. тоді заводити і їхати)))))))) 4. прибрано в машині 5. бампера заднього ще не встиг вцепити 6. зібрані праві передні двері і перепаяний датчик центрального замка на тих дверях 7. поперемотував і постягував жгутами всю проводку під капотом. Тепер - КРАСА!!!!!)))))) щойно привіз в багажнику 150 цеглин. це приблизно 450-500 кілограм. Мотор навіть не відчуває тієї нагрузки. Всерівно що пустий. мабуть що навернувся датчик в розш бачку. постійно моргає лампочка. прийдеться новий бачок купляти. вийняти його неможливо і мабуть навернувся (заліп) термостат. бо як їдеш - температура практично не піднімається і нижній патрубок також гарячий. Може чим промити?? відкисне?? пі.сі. фото будуть пізніше