VW PASSAT G60 Syncro Variant 91р.в. RomanoProddi.

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем RomanoProddi, 12 лип 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ось результат роботи:

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    дирка під воздухозаборнік вирізана. фотки нема.
    але тут ще треба було вліпити сюди датчик температури повітря
    прошу:

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    а ту стару дирку, що йшла на компресор довелось армувати і зашпаклювати. до кінця ще недошпакльована. завтра буде готова.

думав пєнкою, але вона скоріше висипеться, ніж в старого діда останній зуб)))))

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ну, а це мій каталізатор, з лямбдою))))))) завтра думаю буду вже ним будити сусідів)))))[​IMG]

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    хотів сьогодні пустити перший димок. але без імобілайзера ніфіга не получиться.......:dntknw:

знали б ви як в мене сьогодні ноги трусились і терпли. серце просто переставало битись, коли накидав клєму акумулятора. а коли переключав замок запалювання - то чуть свідомість не втрачав.:bomb:

буду надіятись на Діму, що завтра вишле мені того іммобілайзера. і вже скоро буду на колесах...:yahoo:

так що дівки - тримайтесь!!!!!!)))))))))))))))):D:diablo::kiss3:

• Подобається Подобається x 3
  6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Завтра всім дівкам Луцька, і ближ лежайших сіл - торба))))))))

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    і я так думав. але бачу, що запутався з тією проводкою. нема ніде схеми підключення імобілайзера. все підключив на ньому. а один штекерок - ХЙЗ!!!!!!. я вже зхарився з тими підключаннями і електросхемами....

8. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    Рома шукай десь в себе на проводці,мусить бути,бо в мене його нема точно...

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    справа в тому, що на проводці нема. ХЙЗ, може барабашка завелась?))))) :Dв мене в машині. електросхем всіх не вистачає. зараз буду ще щось шукати

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    походу поки що дєфкам атбой
    коли доведе до нєрвного тіку - стукайся.дам номер вол.волинського електрика,до якого їдуть коли луцькі гелектрики розводять рукамипісля розводу на бубло)

• Подобається Подобається x 1
  11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    може сам справлюсь....

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    сьогодні мав мову з електриком. виявляється без підключення до компа фіг його заведу. будемо чекати програмкку і він обіцяє його мені підключити.

Висновок: Вчивсь на Дохтура, от і підключай і ремонтуй людину!! а решту залиш іншим))))))))

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    вцепив собі сьогодні ось такі девайси.

сьогодні приїхали пацани, помогти її в гараж на яму запхати. То вони мене питали - чи я бампер змінив?? чи що?? бо такі фари на В4 стоять.

я сказав:" то перехідна модель В3-В4". вони ніфіга не вдуплили........

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАВЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЇЗДИТЬ, ТРЯСЦЯ ЇЇ В ВИХЛОПНУ ТРУБУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЇДРІТ ЇЇ ПО ВИПУСКНОМУ КОЛЛЄКТОРУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА БОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА ТОМУ ЕЛЄКТРІКУ!!!!!!!!! ЯКИЙ ЗДЕР ТІКО 150 ГРН І ПРИВІВ ЇЇ ДО ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЯ ДІВЧИНКА ЗНОВУ ЖИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

пі.сі. все панове, хто - куда, а я на дівок!!!!!!!!!!!!!!!!!! тре іспитати новий девайс за 1200 доллярів!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ще б шампанського випити.........

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    Вітаю!! слава тому електрику, і шоб тобі гарненько літала машинка. маладца, шо то все склав.... пора вже на зїзд тобі приїхатиб тепер вже є чим :)

16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ЗАВЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ї
    ЗДИТЬ[/quote]
    Удачі тобі (не ганяй):gamer:haha:)))))))

17. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    :shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok:

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    так панове. тепер все по порядку, а то ейфорія затьмарила мені розум))))))))))
    1, в компі була помилка і він заблокувався.
    2. іммобілайзер мені прописали наново
    3. неправильно був виставлений ремінь = замокли свічки і взагалі при приїзді до моториста він мене обрадував - ЗАГНУТІ клапана.
    я скурив 10 штук супер-легкого Валідолу під назвою Вінстон з тої радості.((((((((((((((( але тут мною оволодів здоровий глузд!!!!!!! і я йому кажу -"Неси, но дядьку, компресометр". сяк-так він його притарабанив і поміряли ми ту компресію. все гуд!!!!!!!!!!! а то вже хотів залишати мою дівчинку на ремонт + здерти за роботу 1500 грн. козел.
    просто там вже побували специ (Дімон, я маю на увазі не тебе, мабуть той англійський СЄР, який і ту гайку на правій полуосі закручував, що я збивав зубилом пів-дня. Поїдеш ще раз в Англію - дай йому по голові від мене.) виставили, вирівняли. поміряли. вкрутили нові свічки і - ВІТЕР В ХАРЮ, А Я ШПАРЮ))))))))))))))

4. тепер тільки я зрозумів, що означає напис Г60 без компресора - це 60 здохлих кобил.
    5, на цьому - тільки чуть прижав - рве, як дурнуватий.
    6, Оригінальна рідина в ГУР - річ чудова!!!!!!!!!!!!!!! руль набагато легше крутиться, як по маслу (розтопленому) ножиком пройтись.
    тепер я зрозумів, чому зимою до прогріття він вив.

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    тепер сусідські кури перестали нести яйця, і Луцькі дівки повтікали, бо гнав я на одному резонатрі і каталізаторі!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    сьогодні був останній день мого відновлення по Пассату.\
    1. Зібрано панель приборів і все акуратно складено.
    2. була зроблена ще одна поїздка ло Елєктро-гінєколога. там він підключив: 1.повороти до панелі приборів. 2.датчик температура за боротом. 3. вентилятора і термовимикача 4. магнітолу 5. дворніки 6. світло фар (бо була вкинута англійська проводка, а в них троха не так))) і ще всяку там мєлочовку. крутив він її цілий день. Взяв тільки 250 грн. так що нормальна економія. А то куди не звониш - готуй 200-300 баків. таке враження, що власники пассатів їх ночами друкують.
    3. виставлена куліса і накінець-то появилась задня передача, а то задовбало виходити, піднімати капот і включати її. тоді заводити і їхати))))))))
    4. прибрано в машині
    5. бампера заднього ще не встиг вцепити
    6. зібрані праві передні двері і перепаяний датчик центрального замка на тих дверях
    7. поперемотував і постягував жгутами всю проводку під капотом. Тепер - КРАСА!!!!!))))))

щойно привіз в багажнику 150 цеглин. це приблизно 450-500 кілограм.
    Мотор навіть не відчуває тієї нагрузки. Всерівно що пустий.

мабуть що навернувся датчик в розш бачку. постійно моргає лампочка. прийдеться новий бачок купляти. вийняти його неможливо

і мабуть навернувся (заліп) термостат. бо як їдеш - температура практично не піднімається і нижній патрубок також гарячий.
    Може чим промити?? відкисне??

пі.сі. фото будуть пізніше

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)