VW PASSAT G60 Syncro Variant 91р.в. RomanoProddi.

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем RomanoProddi, 12 лип 2009.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ох і відон в тебе ззаду:без бампера ... і з задертою дупою(бачив біля "нової лінії") !гуму не їсть?(з таким розвалом - "\---/")?

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    мля...маленький......ти мене бачив і не підійшов?????? ну ти, блін!!!!
    бампер вже цепить.
    резину ніфіга там не хаває. все дивився. перевіряв.

я пружини пізніше укорочу. не знаю який Х.. їх туда вліпив. просто я вже зхарився кулупати її 3 тижні.))))))

3. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    я бачив тільки пусту машину,випалив файку і полетів дальше...день був божевільний.
    якщо не знаєш від чого вони,і так високо на стоковій підвісці - то краще знайди рідні.на крайняк-до амортизаторів можна підварити нижні "вуха" від непотрібних амортів,це дасть 3-4 см
    це добре,але розвал там регулюється

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я в курсі. дякую
    підняло вверх, коли поставив амортизатори нові. Фірма - Більштейн. Як стояли старі Холла - була рівна.

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    якась б..ять ще до мене вирвала разом з кріпленням в баку бензонасос. тому датчик бензина - то падає - то піднімається. але саме стрьомно, що бензонасос так можна підпалити.
    Тому було придумано таку систему:
    вирізуємо з оцинкованої бляхи полоску (перд тим замірявши, щоб бензонасос майже торкався дна) Загинаємо її для "прочності" і щоб її не гнуло. Кінці планки також загинаємо, щоб мати чим захватитись за бензонасос.

Зверху кріпимо маленьким самонарезом (нєвіДімка називається) до кришки, яка закриває сам бак і в яку входять ці всі шланги.
    коли шуруп вилізе зверху (не багато там вилазить) - пропаюємо те місце на "всяк пожарний" випадок, щоб ніде там пари не сочились.
    хоча вони і не мають там собитись.

6. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Як процес? Коли будеш виводити на подіум?я вже з нетерпінням чекаю.))))

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я вже на ній нормально літаю!!)))) був на з*їзді!!! правда ніч була і фіг що побачиш.......

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    елєгансько проблему з бензонасосом вирішив, із смекалкою.
    Але я би мабудь ще придумав якісь кріплення навіть до зірваного кріплення якшо там хоч шось від нього лишилось шоби запобігти горизонтальним вібраціям насоса коли прискорюєшся чи гальмуєш чи просто їдеш по пересіченій місцевості.

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    в тому то і справа - що нема до чого крутити!!!!!!! :nea: хіба що знизу болтом до дна баку забамберити.:D

його там ніц не шатає. тримається чьотко! тому я і загинав ту планку для жорсткості))))

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    сьогодні ганяв свою маленьку на діагностику, бо щось почала підтруювати і справа була далеко не в свічках.

підключились - нема ніяких помилок, крім частоти провертання двигуна. Але після витирання тієї помилки - більш нема нічого. детонація всерівно лишилась. почали шукати. Все перевірили, все гуд.

А проблема була в металічних обкантовках на високовольтних дротах. через них попадала іскра на блок двигуна і так пробивало. вирішили просто - познімали їх нах і катаюсь далі.

по двигуну і його стану - тьху-тьху-тьху...

11. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    блін як-би я знав що у тебе воно є то сказав би тобі (мені бувалий гонщик познімав,бо він казав що воно коротить)

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    тепер вже знаю. обійшлось малою кров*ю.

Сьогодні ще поламався передостанній зуб в моєму склопідйомнику, то також намахався, поки наварив його, а потім вирізав його наново. тепер стоматологом можу бути)))))))))))))):D:D

А саме головне я виявив в своїй машині, що коли закривати двері ключом і троха потримати, то закриваються самі вікна і люк. Офігєнне авто, німець все-таки не дурак. Машині 18 років, а думали тим що в голові, а не в дупі:D:D

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    до речі, я свою коли купив, то так було, а після установки сигналки та фішка більше не працює :sad:

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ось тому я і не хочу сигналки. все практично і комфортно, а машину в різних дворах я не залишаю (або ночую в ній, але не сам:D))))))))

просто кумедна ситуація була. На роботі є службовий пассат і водій, коли закривав на сигналку - то вікна не піднімались. Я перепитав - він каже, що то тре замком закривати, тоді підніме і показав цей фокус. мене така цікавість розібрала, що я піднявся в свій кабінет і взяв ключі, щоб проробити теж саме. Мому здивуванню не було меж!!!!!!!!!!! вже майже рік вона в мене і не перестає дивувати чимось новеньким і приємним)))))))

15. Siko

Siko Active Member

1
    Електрик напевно вимкнув заводську охоронну систему. Іменно в її мозгах і сидить та байда шо дотягує вікна і люк від ключа.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я так колись як думав купувати Венто, то відкрив його власникові очі на бортовий комп"ютер (МФА), він два роки катався і навіть не підозрював, що там є така штука :) Думав то просто годинник :)

• Подобається Подобається x 1
  17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    тепер буду братись за передню підвіску, бампера і ліству. тре то всьо до зими до вести до пуття)))

18. Siko

Siko Active Member

1
    Автору РЕспЕКт....
    Маєш купу терпіння.

• Подобається Подобається x 1
  19. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    звичайний "блок комфорту"
    полінувались підключити від сигналки аж один дріт до того ж блоку:D
    але,як на мене,бувають ситуації коли часом машину потрібно закрити,а вікна/вікно лишити привідкритим.

Останнє редагування: 18 вер 2009
  20. Siko

Siko Active Member

1
    Спокійно. Просто береш і ключиком закриваєш. Тримаєш його повернутим, поки вікно не дойде до того положення, яке потрібо і тоді відпускаєш...
    Дуже корисна штука. постійно використовую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)