Частина,де огляд, норм, але там де починається торг повне гівно! От'понадивляються таких відео і їбуть потім мозги, стара машина, на кузові є пару жучків, десь було трохи вдарено, стільки не варта... Надіслано з мого HTC One M9
Так, то воно то так. Це судження, як продавця. Але, глянь реально, Гольфам вже по 30 років з гаком (в т.ч. моєму також), і ціна 2-3к - це занадто, та ще й в такому стані, що постійно щось треба йому доробляти чи докуповувати.
але альтернативи йому (гольфу) навіть за 2-3 к нема, хіба хороший велосипед і решту на громадський транспорт )
при всій повазі до вигляду занижених машин, я б не хотів на такій їздити, тобто, їздити і постійно боятись, що чимось зачіпиш, щось відламаєш і т.д.
але і авто придбати зараз ГРАНЬ ФАНТАСТИКИ,все ростріляне Гівно,а норм цінять неадекватно!,бо якщо одразу ремонтувати то воно і має вартувати 1.5 к
наприклад? реально, цікаво. може навіть давайте створимо окрему тему, за таку-то ціну (2-3, 4-5, 6-7 к) я б купив то-то. було б цікаво.
занижені Фольквагени (ті, які не старіють, а стають нижчими) - не для наших доріг - це правда, але зробити собі таку цяцьку і кататись по Європі або на виставки - теж своєрідне захоплення