Відповідь: Увага!!! Що до святкування Нового року Якщо не помиляюся, на з'їзді було вже 5 бажаючих. А це вже ніби підстава для резервації. Жодної критики. Просто мені буде неприємно, якщо через якісь незрозумілі умови з боку офіціантів будуть дискомфортно почуватися учасники клубу. P.S. Якщо буду у Львові - буду з клубом. Як завжди Додано через 1 хвилину Це вже краще. Дякую за повернення до моєї пропозиції.
Відповідь: Увага!!! Що до святкування Нового року По-перше офіціанти ніяких умов не ставили. Якщо інші захочуть зарезервувати цей зал, то вони його віддадуть. Ніхто не буде чекати поки ми нарешті позбираємось. Вони зараз на банкетах заробляють гроші. По-друге ніхто не повертався до твоєї пропозиції. Це тільки завдяки Олександрі ми змогли відтягнути ще на 2 дні замовлення. У вівторок 19-30 зустріч біля кафе, треба замовити меню, заплатити завдаток. Адресу я подавав вище. Хто не прийде, або не повідомить про свою участь, пролітає. Якщо хтось не зможе приїхати у вівторок, а хоче святкувати повинен передати завдаток. Попрошу всіх бажаючих зголоситись на форумі.
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Сталося те, чого я побоювався - новорічна редакційна корпоративка відбувається в четвер, розірватися не можу, тому, нажаль, на святкування ноVWого року я до вас не приєднаюся...
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! :evil: Без ніяких можна, прочитай ще раз те що я написав якщо з першого разу незрозуміло.:evil: Додано через 5 годин 31 хвилину Народ що до завтра. Багато хто незнаэ де це э. Тому я думаю що краще буде зустрытися быля Арсену на Сиховы, а тоды поъхати в кафе. Як вам таке?
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Ну шо? всі на морозі? Значить свята не буде... Сьогодні біля кафе зібралось аж 4 людини... Браво, нашій організованності і бажанню нема меж
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! шо за образи??? Відпишіть за сьогодні хто хоче і має можливість завтра зустрітись і посвяткувати, якщо більшість вирішить то можна перенести на день,два, бо я так поняв шо на завтра не так уж багато бажаючих. П.С. Забуваєтесь вже не тільки про то шо пишете не по темі, але ше на одноклубників наєжджаєте!!!
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Привіт!!! вчора приїхав 19-27 до кафе, але нікого з наших не бачив, спустився в низ, запитав барменів чи на четверг замовлено, казали що так, я вийшов з піцерії нікого небуло і в незрозумілості поїхав, якщо ви збираєтесь завтра і якщо не пізно ще записатись то я радий буду погудіти з вами....
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Панове, не зовсім зрозуміло, навіщо для організації вечірки потрібно більше 4 людей... Як на мене замовити зал та запросити туди друзів (з яких взяти підтвердження про участь) це робота однієї людини. І чому те, що напередодні зібралося 4 людини означає, що ніхто не хоче зустріти новий рік в теплій компанії? P.S. Якщо з якихось причин було прийняте рішення про відміну святкування, прошу тут написати чітко.
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Шановний... Ні, тут просто ноу коментс Пояснюю, приїхало тих самих 4 людини що й у неділю. Висновок більше бажаючих немає. Бо, було сказано "бажаючим зібратись приїхати у вівторок...", "хто не приїде святкувати не буде", "хто неможе, передати через когось бажання і гроші". Ніхто нічого не відмінив, будуть бажаючі зберемось і на місці вирішимо. Банкетний зал втримати невдалось, бо з реальних присутніх був тільки Я, Олександра, Свістун та Євген. Отже, придумаємо щось інше Не міг почекати?
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Skil, В 19-25 я був біля кафе на стоянці і нікого не бачив. А мою машину ти не міг не побачити, вона там була єдина.
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! я повинен був приїхати але у нашого одноклубника Травела була біда з моторчиком отже я не зміг так як помогти товаришу з мотором приємніша справа ніж гулянка, а відтак і корисніша справа. Отже я сам себе вже пробачив.
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Святкування відбудеться. Будуть такі люди Oleksandra, Кіт, Орест (Scirocco), Євген, Монкей, Пол(якщо в Тернопіль не поїде). Додано через 30 секунд Та їх найближчі родичі.
Відповідь: VWклуб святкує Новий Рік! Мне не буде - гарно вам відсвяткувати може у людей є причини чому неможуть чи не хочуть святкувати а ти зразу на морозі.