Взаємозамінність деталей

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем InSpector, 19 тра 2007.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Взаємозамінність деталей

Круто, головне що в тєму! Вибач, але не знаю. А він не відкручується бо проржавів весь нафіг чи нема за що викрутити? Попробуй на ніч залити ВД-40 (побільше). Як не піде - висверлюй і пиляй.

2. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

пробачте мене грішного шо тут написав:oops:

3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

витратні матеріали взаємозамінні до всіх машин.
    бензин, колеса, плин до моття стікла, двірники, чохли, коврики, шампуні і ще деякі.

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Євген!
    Не сміши...
    Виклади нижче список деталей на нашого Пасата і 2109 в табличку порівняння цін і все стане ясно, звісно якщо мова йде не про покришки, коврики, накладки на руль і плин до стекол.
    Почни з колодків, рульової рейки, амортизаторів, пружин, відбійників в ходову, форсунки до інжетора, патрубки, термостати, бігунок, фара в зборі, дверні ручки оригінал, замок запалювання з личинкою, щиток приборів, щеплення.... далі продовжувати?
    не сміши, ціни на Фольци відрізняються радикально від 2109, про термін служби я звісно мовчу, але ціни в корінь більші!:sad:

5. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Попробуй звернутись на сервіс. Якщо не знаєш куди, підійди до мене в п'ятницю, я тобі пораджу свого майстра.

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ви тему не переплутали п. Євгене?
    причому тут майстер, причому тут сервіс?

7. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Це відповідь на питання Ravela. Подивись на попередній сторінці.

8. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Я на В3 їздив 9 років. За той час поміняв вкладиши передніх амортизаторів по 200грн., задні пружини поставив від 2109, термостат 40грн., фередо 250грн., колодки 180-200грн. Ціни приблизні, бо вже не пам'ятаю. Але ти порахуй скільки разів прийдеться міняти це все на 2109. А оте все остальне, що ти написав в мене ще рідне стояло і нормально працювало. Тобі моя порада, якщо ремонтуєш машину, то став всі запчастини оригінальні, німецькі. І запам'ятай німецькі машини створені не для того, щоб їх ремонтувати, а щоб їздити.

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я шосмь не поняв ви за 9 років тіки раз тормозні колодки міняли?

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Шановний п.Євгене!
    Не хочу видатися не культурним, але ми говорили про взаємозамінність деталей з нашим брендом VW.
    Цитуючи Вас в попередніх постах, так там написано, що "ми з колегою порахували в що обходиться обслуговування мого Пассата і його ВАЗ 2109. Приблизно однаково". Так вот звідси я навів приклад (хоча навіть без цін, що НЕ одинаково).

Якщо перескочити в другу проекцію теми, то ціни які Ви навели, для прикладу пригадую термостат за 40 грн він буде явно не німецький і не оригінальний і колодочки за 180 явно не оригінальні, але ми говоримо не за оригінальність, а за вартість однієї і тієї ж запчастини на 2109 і VW.

і останнє питання. Яка різниця якщо Ви ставите пружини від 2109 на Свій Пассат, вони прослужать не однакову кількість років??? чи ті ж колодки шо на тій машині шо на тій не однакову кількість кілометрів будуть Вам гальмувати?

Ми помішали всі теми і навіть одну перекрутили по різному.

Йдеться до того що є взаємозамінні речі між Німцями і Радянцями.
    Якщо можна ставити з наших авто не суть несучі конструктивні речі, то чого ж їх не ставити?
    А якщо йдеться про ціни, то я в корінь буду з Вами сперичатися і доводити свою думку, вплоть до того, що сядемо в машинки і проїдемося по магазинах того і іншого бренду. КОНТРАСНІ ціни між 2109 і Фольцами.

11. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Ти вважаєш, що я повинен пам'ятати скільки разів я міняв колодки за 9 років? Розмова іде про те в скільки обходиться обслуговування машини.

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ні звісно не повинен.
    1. Я просто заперечив що запчастини одинакові в ціні між 2109 і ВВ, і звісно я веду за обслуговування, 2109 дешевше.
    Сраний молдінг на дверку я заплатив 30 ойро, а на Джигуля весь комплект на всі дверки 100 грн, це також треба врахлвувати, а не тільки ходову. + Карбюратор в мене постійно здихав, коштував він новий 750 ойро, а до Джігуля 450-550 грн. Вот тобі і різниця в цінах.
    2. Якщо ти ставиш колодку на 2109 і ту саму на Пасат, то якість цієї колодки (зношення) будуть практичнго одинакові за виключенням важча машина чи легша.

П.С. Можна було вчора й привітатися, а то візитки мені Манкі передав, дякую.

13. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Kinder ти розумієш різницю між ціною деталі і вартістю обслуговування. А карбюратор тобі можуть і за 2 тис. запропонувати. Таке враження, що крім "Алекса" ти нічого не бачив. Потрібні запчастини, поспитайся де взяти-всі тобі підкажуть.

Вибач, вчора я просто не мав часу, поки з одними переговорив вже треба було їхати. І тебе відверто кажучи я не знаю, підійди в слідуючий раз сам.

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

На скільки маю поняття - ціни(вартість) деталей саме і входять у ВАРТІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ з роботою. Чи я помиляюся? :-D
    А хто тут говорив про Алекс тільки?
    Мабуть я справді маленький, справді не знаю де шукати запчастини :-D , але я думаю я відповів, що вартість обслуговування наших авто дорожче за ВАЗи.

Ти мене не знаєш? О це вже насмішив.
    В нас Пасати майже одинакові, в тебе довгий, а в мене коротший :mrgreen:

15. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

Вартість обслуговування це скільки тобі треба витратити на ремонти за одиницю часу, наприклад за рік. Запчастини трохи дорожчі, але міняти їх треба не так часто.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Нехай тобі буде, я залишуся при своїй думці.

17. Євген

Євген Початківець

VW PASSAT B4 1,9TDI 1Z

А хіба я тобі нав'язував свою думку?

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а хто тут казав про нав*язування?
    я просто проконстатував, не згущуйте "фарби" дядьку :mrgreen:

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Чому б зразу не пересісти на тази? Чи будемо поступово робити тази з наших вагенів?
    Немає грошей на обслуговування вагена чи давить жаба-зачєм такой дарагой машін пакупал?
    Не розумію людей, які ставлять на Вагени солекси замість рідних карбьорів, лямбди від 10-к, тазовські бензонасоси, пружини, колодки і т.д. і т.п. треба глобальніше підходити до питання: запхати в вольксваген мотор з навісним і коробкою від 2109, ходову взагалі від волги поставити-вона ж довше ходить?
    То фігня, шо пружини мають різні прогресивні характеристики, тазовські колодки з тормозного диска знімають стружку (мовчу про якість гальм),
    матеріали і допуски, які використовуються при виробництві тазовських деталей, ні в одні рамки не лізуть.
    Якшо керованість автомобіля і безпека руху не мають великого значення-вперьод до калхозу з запчастями від джигулів, давайте здивуємо німецьких інженерів.

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Підтримую Марка на 100 %

я знаю людей які мають тази то вони навпаки стараються в ті машини запихати запчастини від іномарок, щоб їзда була приємнішою і безпечнішою !

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)