Відповідь: Хат і його чікоманда Нє... воно подалося до Епіцентру за дверями ))) А з приводу тикати шо не треба куди не треба (це я про відкритий для всіх бажаючих портал до Бані) -- то це -- як про допитливих дітей )) Тупі -- живуть довго, але нудно.. А розумні та допитливі експериментатори... до найближчої розетки, в яку змогли залізти )))
Відповідь: Хат і його чікоманда глибоко вибачаюся за офф, але мені тиждень чистоти сподобався! час від часу треба наводити шухєр!
Відповідь: Хат і його чікоманда А че у вас тут любят пофлудить? Тогда мы идем к вам:mrgreen: З.Ы. Я ж так понимаю коллехтар это тпока/офф/ и т.д*** Или цє шось техничне?
Відповідь: Хат і його чікоманда Велкам! На з*їзд підтягуйтесь у Львів, Хат он уже пішов караду свою крутити шоб приїхати і натянути мого корча. Колектор типу смітник, сюди попадають всі флудерські теми.
Відповідь: Хат і його чікоманда Я б с удовольствием парни! А с женой можно? Кстати очень отличная идея! Может летом заскочим на сутки. У Вас когда сборы?
Відповідь: Хат і його чікоманда Тополь, пользуясь случаем, хочу подарить тебе аватару, где ты и твоя конарейка:mrgreen:
Відповідь: Хат і його чікоманда :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Хат і його чікоманда Нє, ну забанив би вас всіх одним махом... Якби не розмішили так Велкам.
Відповідь: Хат і його чікоманда Слава, Скирока просил пустить его в наши секретные файлы8) шо думаешь????:-D Ну а за каждый нанесенный бан.....лично перед бандой ответит8-08-08-0 Друже Тополю, не пускай дим заднім місцем, приїдемо літом-відомщу за тебе:grin::grin::grin: Додано через 17 хвилин Якщо можна цитатами, то..... "Ті на что намекаешь, царская твоя мор...да...(с):-D:-D:-D а іще. Вибачатися в офтопі на офф....це всерівно як наприклад піти в (М) і вибачатися що зробив щось непристойне.. 8)8) Вибачаюсь, якщо когось вразив жід моїх думок, то все від гарного настрою;-)
Відповідь: Хат і його чікоманда Хат, у рамках тижня політкоректності -- говорити "жід" -- неполіткорректно.. )))) Краще -- "виходець із землі обітованної", "громадянин Ізраїлю", і т.д. :-D Бо -- забанять -- і портал назад перекриють... "За роздування міжнаціональної розні" :-D
Відповідь: Хат і його чікоманда Хат, а я то думаю, чего на банде тишина и флуда нет, вот ты куда изливаешся?:mrgreen::mrgreen: З.Ы. Очень нравится конопка " Увійти" наводит на мысли З.Ы,Ы, Я тебе как модератор модератору скажу -не так страшен бан як його малюють:mrgreen:
Відповідь: Хат і його чікоманда Хатище, ти модератор?????? :shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Хат і його чікоманда То правда. Треба казати "жид", бо "жід" вимовляти політнекоректно. Можуть за москаля прийняти
Відповідь: Хат і його чікоманда А чому тема в колекторі? Це ж саме шо не є клубне життя! Оце ви Адміниська і пошанували Київських гостей - взяли та і кинули тему в колектор... Нізачьот! З.І. Хат, ти бачиш як я оце вже підлабузнююсь, найди мені вже нарешті того чортового майстра-компресоро-інсталятора...
Відповідь: Хат і його чікоманда :-D гии... "Куме! А знаєте, як ото москалі назавають звичайних жидів? -- Як?? - ЄврЄі!" :-D Нє.. Хат -- не москаль... Він і "па-русскі" -- з помилками пише, і Пушкіна читає рідко, і "щі" його жінка не варить... нє.. точно -- не москаль )))
Відповідь: Хат і його чікоманда 8)рано ще..... трохи поїздь так.....покуштуй гіркої редьки)))))))) папа починає злитись)))))) флудєєєєєри киЇвські (Тополю повинно сподобатись)))
Відповідь: Хат і його чікоманда сорри, не поставил ТО-scirocco, это не к Хату.. У него времени нет и он противоположная сторона силы на всех форумах. В своих криминальных кругах кличка Печатник:mrgreen::mrgreen: