Відповідь: Хат і його чікоманда зараз попрошу Скіроку за пряму образу когось забанити.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Хат і його чікоманда а я цього року був вже... вірніше перед новим роком...Жив в готелі Жорж, ходив в оперу на Цирюльника, :mrgreen:з дівчатками гарними:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.... корочь, в відрядження їздив....
Відповідь: Хат і його чікоманда О! Оце тато всесторонньо розвинутий. Додано через 8 хвилин Млін.. А хто таке придумав? ФАК він всюди ФАК, що за ЧапИ... Перший раз таке чую... А я тут правдою і неправдою воюю щоб ФАК був у розділах... Тьфу з вашими ЧАПАми... Пішов я на Чікбанду...
Відповідь: Хат і його чікоманда FAQ = Frequently Asked Questions ЧаВо = Частиє Вопросьl ЧаПи = Часті Питання шо не ясно? все правильно Хоча Фак звучить сильно )
Відповідь: Хат і його чікоманда Тепер зрозуміло, чого немає розділу "Дурні питання"... ..та ще й у межах тижневика боротьби за "словєсноє целомудріє" )))
Відповідь: Хат і його чікоманда Вы эта, не прикалывайдезь с моффы! Йа каг магу таг и апщаюзь! И йесле тута принято гаваридь тольга на урк.радной моффе, то таг и скажите, йа буду тольга читать:twisted: а спрашивайу па дружесги чтоб быстра апияснили шо за нахи тут напизаны, да и ффсе
Відповідь: Хат і його чікоманда В тебе є 3 шляхи вирішення цього питання: 1. Вивчити рідну мову 2. Користуватись словником 3. Поставити на комп. перекладача.:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Хоча........горбатого могила справить (с)8-0
Відповідь: Хат і його чікоманда Да лана не парся ІМХО можеш писати якою хош лиш би всім було зрозуміло. А то шо питаєшся так то краще ніж не питатись і сидіти і ржати з дивного слова "ДОпісі" ) Запитав і знаєш шо нічого дивного в тому слові нема.
Відповідь: Хат і його чікоманда Хат -читай пост выше Додано через 2 хвилини честно не знал ну йопти, я конечно всегда и на всех форумах общаюсь шутливо, но тут не знал, ну простите, я ж говорю руссгайа школа киеффа пля..Укр. каг дополнение было Вот и спросил у братьев по счастью vw:razz: Додано через 12 хвилин Парни а Вы слет VW не проводите на базах там отдыха? Может есть такое..А у клуба есть гимн?
Відповідь: Хат і його чікоманда "--Петро! А хто то висить на смереці коло твого дворУ?? -- Москаль!!! -- Петро, ти що -- то ж твій син Юрко??!! -- Облиш, кажу тобі, то -- МОСКАЛЬ!! -- ???? -- Поїхав до університетів на навчання, три роки сидів там, я йому туди -- сало, гроші... А воно приїзджає і: "Зравствуйце, ПАПА!" :-D