Не скупнувся, но там був, гарно люди облагородили джерело і поляну! Вода здається теплою при тому морозі! Людііііііі, де світлини, хочу на себе глянути!
Не скупнувся, но там був, гарно люди облагородили джерело і поляну! Вода здається теплою при тому морозі! Людііііііі, де світлини, хочу на себе глянути!
Хляпнув пивка тепер можу поговорити . Всім дякую за участь в даному дійстві. Було приємно всіх бачити. Дізель з Драгером ви як? А то свалили кудась по англійськи. З жратвою троха береборщив бо багато залишилось але то ліпше чим один в одному в тарілку заглядали чи він часом більше не з'їв бо мені не хватило.
@baksius ми живі і здорові... я особисто теж був радий бачити добрих людей, з кимось вперше, з кимось - ні, але всі з ким вчора зустрівся - позитивні і класні люди! Львівський VW клуб рулз! Деколи на відхід по англійськи якісь обставини впливають... давайте не будем мати такі відходи комусь за зле Вчора справді круто посиділи і зустріли хороших людей!
то є "STR8 Oxygen", або "Yves Rocher. Evidence. Green" як добре, шо шальок знайшовся, хоч він вже і потасканий, але, то подарок, жінка подарила.... Дякую, з мене пивасік. П/С/ зателефоную на днях.