Давай. Як тільки назбираєш хочаб 200 євріків , а може ти їх вже маєш , приїжджай на Україну повторим Хатинку.
200 євриків - то треба мені 3 дня яблука збирати.. нє.. дякую, краще ви мені поскидуйтесь, а я організую кльовий фест, з віскі, блекджеком і щлюхами!
чувак в тебе є 1 варіант бути з клубними пацанами ))) або вони приїдуть до тебе до дому.Ти нас знаєш ( Бігме ми приїдемо) з поляною
ну і нащо таке писати? шо в бан хочеш?, чи хочеш жи би то кодло колядувало в тебе на поверсі.... п/с/ з Личаківським РВ добазаримось, тому на них надії не покладай.
я тоже підтверджую, що він нормальний чувак, котрий любить гнати, але де-коли переганяє. Вот в живу з ним пересікався - нормальний, тут - гонить собі, але бл@ інколи перегонює собі.... Може, то брак в спілкуванні з нормальними пациками? А по суті, післязавтра 16-те число, збираємось за столом покумекати в живу, а не за клавою, тому, долучайтесь. Готівку - Баксіусу в руки, без.нал. - мені на карту. Реквізити в попередніх постах.
Значить так : пояснюю ситуацію. В даному кабаку тих страв що будуть на банкєті щодня не готують. Людина попередньо за день закуповується на дану кількість людей відповідно все свіже. Тому і озвучив кінцевий термін продажу квитків. І той хто думає що безпосередньо прийде в сам кабак і скаже що він з нами, буде їсти сухарики з бару так як терміну для купівлі квитків було купа і морочити хазяйці голову каждих пів години з кількістю не буду. В суботу п'ють: Я diesel757 Travel bass dragger85 Kam@toZ Dino_grey mixonoff П.С. Хто ще надумав то відзвонитись мені завтра до 12-00 так як буду на роботі а нету там нема а маю повідомити точну кількість людей. П.П.С. Одне виключення для Русмакса. За ним місце зберігаю до кінця.