хочу купити машину - що вибрати?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем serg9, 15 кві 2010.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я б радив глянути на VITO бачив 2000 р. в районі 10к.даків
    про це авто ще поганого нічого не бачив з зовні компактний з середини просторий..2 товариша мають так тільки ними на лижі і на моря їдемо.досить комфортний.Але не ВАг )))))

2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну що сказати, зараз у мене в Пассаті стоїть балон на 60 л позаду сидінь, що забрало добру частину багажника. + не забуваємо що у мене седан. тому не скажу шо постійно, але інколи місця бракує.
    Буси і мінівени мабуть дивитися не буду, бо вони вже напевно великуваті для мене получаться.
    + мушу сказати, що я маю намір поєднати в авто такі моменти, які навіть не знаю чи поєднуються, а саме: мав би їздити я по місту, жінка по місту, ну і інколи на відпочинок сім"єю. Тобто і не дуже велика і не дуже мала. А на бусіку жінка буде боятися їздити.
    Ну що сказати, Октавія комбі візуально дуже подобається. а от чи знайду щось, не знаю.
    також прийшов до висновку, що обов"язковою умовою має бути наявність кліми і АКПП.

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    АКПП на Октавії дууууже рідко зустрінеш.
    Я би збився з пошуку АКПП якшо хочеш німаку.
    Якшо корейця візьмеш то там реальніше.

4. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    Не секрет - десь з лютого почав шукати заміну свому пасатику - знайшов в Лубнах шкоду октавію універсал 2005 року за 10,5 - поки думав машина продалася... Потім випадково (напевно трохи пофартило) трапився варіант з теперішньою машиною - VW Passat B5 Variant 1,9 TDI 2000р.в., пробіг 217тис. (не факт, що не підкручений), машинка збережена, не покоцана, дещо треба зробити по ходовій, але то напевно в любій б/у машині, - віддав свою і доплатив 4т.у.о. Отака історія...

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
  6. Niko

Niko Active Member

тай бюджет там більший...

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Дозвольте і мені свої п"ть копійок вставити!
    Якщо ще не дуже "горить" покатайся на свому пасаті (якщо причина в продажу тільки та, що ти написав) і підскладай трохи грошенят і візьми дизельну машинку типу Шкоди А5, Шкода тур тоже гуд, але має набагато менше місця на задньому "дивані" і відповідно заднім пасажирам не буде комфортно особливо прм далеких перїздах!
    про Кадді можна сперечатись довго і нудно, але якщо візьмеш 1,9 TDI, 77kw то просто будеш насолоджуватись авто по причині потужності двигуна і обертового моменту, який він видає. Т4 - в нас це преважно продають транспортери або з них перероблені пасажирські версії, як і кадді в нас тоже майже всі прероблені з вантажних, але якщо на Каддіках це майже не відчутно (якщо рахувати по жорсткості підвіски) то на Т4 особливо в короткій базі то відчувається зразу. Більш "м"ягший Т4 в довгій базі і знову ж якщо такий шукати то бажано з 2,5 TDI 75kw двигуном!
    В б5 пасаті мені трохи не подобється 8 ричагів в предній підвісці, а так машина взагалі СУПЕР, що по економності (якщо 1,9 дизельок), що по стану і витривалості кузова (звичайно якщо до того ні в яких ДТП не бувала).

8. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    якраз і цікавить питання - де шукати??? Скажімо крім авто.ріа і місцевої газети ще десь можна знайти? наскільки можна вірити інету? Звичайно радує те що у Франеку є один з найбільших автобазарів, але як там з цінами і чи є щось толкове - треба дивитись.
    Нажаль завтра поїхати на базар не матиму можливості.
    Т4, Шаран ну і мабуть Кадді не розглядаю, т.я. це вже завеликі для мене машини.
    Серед того, що було сказано, мабуть В5 або Октава в караванах були б найцікавішою заміною.
    Хоча ти дійсно добре підмітив, можливо і не варто гарячкувати, бо річ у тім що машина у мене, не побоюся цього слова, в досить толковому стані. Все що можна було зроблено, все працює, поміняні всі розхідники, зроблені всі профілактики і т.д. Тому якщо міняти, то міняти або на щось значно новіше (але там бюджет не позволяє) або на щось свіжіше, але в дуже гарному стані, аби не прийшлося знову робити те саме, що вже було зроблено в пасаті.
    Тато мене взагалі то переконує що машина в мене в ідеальному стані, і міняти шило на мило, то я досягну одного - рік ще працювати над новою машиною щоб довести її до стану теперішнього Пассата.
    Але це все теорія. Я думаю, що як тільки я зможу попасти на базар - ситуація для мене в значній мірі проясниться. Бо зараз я фактично "витаю в облаках", а після відвідин авторинку думаю що зможу більш-менш реально і тверезо дивитися на речі.
    Просто мені цікаво, за скільки зараз я би міг продати свого Пассата?

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а ти піди на базар і будеш мати ринкову ціну свого Пасата, зимою коли шукав венто, пасати В4 коштували від 7,5 до 9 тон. Каравани були дорощі.

10. Niko

Niko Active Member

цінять від 7,5 до 8,5, але реально продати за таку ціну дуже-дуже тяжко...

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    все ж таки побував на базарі. скажу вам що враження ну його нах.... машин вал, але самі перекупи. дійсно В4 важать від 7,3 до 9 і більше. але був один достойний варіант, чувак стартував 8300, то давали 7800 і він казав шо за 7900 віддасть. але там була кліма. у мене ж без кондея навіть і стан кузова далеко не такий, то на 7500 розраховувати думаю навіть забагато буде. хоча х.з.
    тому навіть не знаю, скільки треба докласти щоб купити щось пристойніше. і головне - на що би я мав звернути увагу, я так ще до цих пір і не визначився.

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Моя скромна думка, якщо не має такої машини, яку хочеться тут і зараз, то міняти "шило - на мило", не варто. Можливо, за рік-два появляться нові моделі в Шкоди чи Поло седан в районі 10000, про це вже не раз писали в неті.

13. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
  14. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
  15. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
  16. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Я б брав нову октаву - щоб не парити голову з дрібницями і ремонтом які "вилазять" на користованих машинах.
    Вона досить простора - а про багажнік взагалі мовчу - там можна перевозити слонів.
    А якщо б.в - то думаю нема багато змісту міняти свій пасат на неї, хіба відчуваєш що наближається багато проблем з ним.

В Фабії ти б відчував себе після Пасата як медвідь у наспіх виритій берлозі. :haha:)
    Не сімейна то машина. :)

Кадді - ну мені здається воно трішки більше пасує як машина для підтримки маленького бізнесу, а не для сім'ї - возити щось в ній і т.д.

Останнє редагування: 20 кві 2010
  17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    дякую всім за допомогу. так тримати.
    скажу чесно, бачив на ринку Октавію комбі - чомусь одразу перехотілося Октаву. якось убого вона в салоні виглядає.
    не знаю чи знайду я однодумців в цьому питанні - але зараз в думках крутиться ідея, що обміняв би свого Пассата на той же В4 але в ідеальному стані. Ну дуже мені ця машина до вподоби. Бачив на ринку один такий В4 і почав вірити в те, що така машина ще може бути в ідеальному стані. от знайти б таку.....
    тому якщо хто де бачитиме повідомлення про продаж В4 в стані ідеал за цікаву ціну - маячте. обов"язкова умова - наявність клімат-контролю, або й взагалі - повний фулл.

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    На нову Октаву грошей немає.
    А Пассата мабуть варто би було міняти, бо говорити "один на один" з кузовом бажання не маю.
    Шукаю В4 в фулі в доброму стані.

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    В тому то й річ, що після В4 тяжко зупинитись на чомусь іншому. У мене в знайомого Октавія комбі(3 річна), ну не те........чого хотілось би наприклад мені.
    А на рахунок В4 в ідеальному стані, то треба добре пошукати.
    Мені кум звонив з Волині і говорив, що є В4 на продаж(чорний колір,універсал, повний електропакет, клімат-контроль), здається 96 рік випуску, треба завтра буде розпитатись більш детально.

20. Niko

Niko Active Member

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)