Розпитай. Але цікавить по непоганій ціні. От бачив на базарі цікавого В4, думаю за 7900 би продався. То цікаво, за скільки перекуп його взяв. От якраз хотів би найти з перших рук. Теоретично говорять про варіант "добрий кузов-але вбитий мотор і ходова + жирний донор і вперед". але не вірю в добрий кузов при вбитому моторі ну і з донором - це питання затяжне й непевне. Ви як вважаєте?
Прагнення людини до комфорту не переборне. Чесно кажучи яб не міняв "без фаршу" відомий до гвинтиків пасік, на той же пасік тільки "жирний" і в відмінному стані з слів продавця. Словам можна вірити коли це людина яку ти добре знаєш, все інше вимагає фактів. А ти будеш розбирати коробку, чи двигун бо зі слів продавця там капіталка з оригінальних запчастин, та ще й на оригінальному сервісі??? Відкладай гроші, та обирай нову автівку(або свіжішу), залишай пару тис $ на виправлення недоліків(якщо свіжіша) чи для надання авто індивідуальності. Це моя думка.
я б теж не міняв. у мене в машині все в ідеалі. лише кузов...... але мова не йде вже міняти і безповоротно. мова проте, що якби найшовся гарний екземпляр в гарному стані - можна було б спробувати. тому й шукаю. вважаю що якби мені повезло знайти свіжу машину (поагрегатку) прямо з рук власника, то може й поміняв би. доречі для мене ідеальний стан машини означає - небита (ідеальний стан кузова) і все в машині в стоку. думаю що перевагу віддав би моторові в стані з заводу, ніж відкапіталеному. п.с. також вважаю, що яку яку машину, але пасік В4, відомий мені до гвинтика, я би зміг відрізнити стан не зі слів продавця, а сам. принаймні я так думаю.
тиж небудеш лізти і перевіряти чи є значки ауді фольца та шкоди на кожній деталькі? а про свого знаєш що шарова поміняна лише права, і то замінник, тяга гарна бо з двигуном все гуд ане тому що залиті присадки а в баці мустанг100. Я невідмовляю, але як на мене це погана ідея(доречі твій тато правий!!!). Збери тіж 5-7тис у.є. продай свого і май нову гарантійну машину.
А вкладати в ремонт "жирного" авто позволяє? Я нехочу сказати що так і буде, але як варіант, ти потягнеш?