хочу купити машину - що вибрати?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем serg9, 15 кві 2010.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Розпитай. Але цікавить по непоганій ціні.
    От бачив на базарі цікавого В4, думаю за 7900 би продався. То цікаво, за скільки перекуп його взяв. От якраз хотів би найти з перших рук.
    Теоретично говорять про варіант "добрий кузов-але вбитий мотор і ходова + жирний донор і вперед". але не вірю в добрий кузов при вбитому моторі ну і з донором - це питання затяжне й непевне.
    Ви як вважаєте?

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Прагнення людини до комфорту не переборне. Чесно кажучи яб не міняв "без фаршу" відомий до гвинтиків пасік, на той же пасік тільки "жирний" і в відмінному стані з слів продавця. Словам можна вірити коли це людина яку ти добре знаєш, все інше вимагає фактів. А ти будеш розбирати коробку, чи двигун бо зі слів продавця там капіталка з оригінальних запчастин, та ще й на оригінальному сервісі???
    Відкладай гроші, та обирай нову автівку(або свіжішу), залишай пару тис $ на виправлення недоліків(якщо свіжіша) чи для надання авто індивідуальності. Це моя думка.

Останнє редагування: 21 кві 2010
  3. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    +1 моя теж

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    я б теж не міняв. у мене в машині все в ідеалі. лише кузов......
    але мова не йде вже міняти і безповоротно. мова проте, що якби найшовся гарний екземпляр в гарному стані - можна було б спробувати. тому й шукаю. вважаю що якби мені повезло знайти свіжу машину (поагрегатку) прямо з рук власника, то може й поміняв би.
    доречі для мене ідеальний стан машини означає - небита (ідеальний стан кузова) і все в машині в стоку. думаю що перевагу віддав би моторові в стані з заводу, ніж відкапіталеному.

п.с. також вважаю, що яку яку машину, але пасік В4, відомий мені до гвинтика, я би зміг відрізнити стан не зі слів продавця, а сам. принаймні я так думаю.

Останнє редагування: 21 кві 2010
  5. dima1405

dima1405 Місцевий

тиж небудеш лізти і перевіряти чи є значки ауді фольца та шкоди на кожній деталькі? а про свого знаєш що шарова поміняна лише права, і то замінник, тяга гарна бо з двигуном все гуд ане тому що залиті присадки а в баці мустанг100.
    Я невідмовляю, але як на мене це погана ідея(доречі твій тато правий!!!). Збери тіж 5-7тис у.є. продай свого і май нову гарантійну машину.

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    та в тім то й питання що бюджет не дуже позвоялє зібрати ті 5-7 тис.

7. dima1405

dima1405 Місцевий

А вкладати в ремонт "жирного" авто позволяє?
    Я нехочу сказати що так і буде, але як варіант, ти потягнеш?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)