Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Мартіні заливай 98.. а то капці, Тревел тебе своїм гоночним досвідом затисне
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Та який там в мене досвід, так пару раз поганяв от і весь досвід. А взагалі є чарівні пігулочки їх в бак кидають, але я би не радив кажуть погано впливають на двигун.
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні 98 залити не получиться бо вчора заправив повний бак 95 А досвіду таки мені справді бракує, весь досвід це один заїзд VS Орест на Даниловій машині
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні а це фото з моєї останьої гонки http://tuning.lviv.ua/forum/download.php?id=410
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні О, то я з тобою на днях вночі виявляється ганяв біля МРЕВу Продув корпусів 5 щоправда. Все таки проти 1.8 моє 1.3 шансів ніяких немає. Правда після того десь так само виграв в Сенса 1.3. Сенси фтопку.
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Ну шо? Звіт Змагання показали, шо мій гольф - краща машина, ніж я гонщик В руках вмілого водія мій коник два раза порвав Травела Коли за кермом був я, Травел приходив першим. Тож мені ше треба потренуватись... Хоча навіть в моїх руках мій Гольф два раза порвав Мітсубісі Карізму Япошкі сакс!
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Мартіні твій гольф нічогенький базару нема, але я от поминяю свічки, ремні, масло, поминяю тосол, зроблю розвал ,поставлю нормальну резину, помию мотор, протру фари, зремонтую щотки очистки скла, ото тоді подивимось і тоді тобі навіть Орест не поможе
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні і не тільки твій гольф знущався над карізмою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А само класно познущався сіроко над бехою
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Тревел, став голосування попереднє в темі, будемо голосувати хто за кого.
Відповідь: Хочу поганяти з Мартіні Можеш закинути десь на фрішні серваки типу мегауплоада або infostore.org