Доброго дня товариство! Чекаю поповнення в сім`ї, та й старенький г2 уже доволі старенький))) тому задумався про зміну авто на більш комфортне та габаритне. Бюджентом великим не оперую, орієнтовно 5тис$. Схиляюсь до універсалів(великий багажник) На приміті Ауді 100 С4, але розхід у них не бюджетний... Може порадите щось?!
+ до Б4, також купував його з поповненням сімї. Якщо вирішиш таки брати Б4 - бери дизельний(1z) і з кондюком, звичайно кузов має бути негнилим. Решта то панти.
Ну 100 С4 теж прекрасний варіант і все ж комфортніший за В4 пасат... + кузов який не гниє на відміну від пасата. V6 якщо з газом можна сміло брати і не паритись. Але ж не забуваймо, що були звичайні 2л двигуни в 100ках, навіть 1.8 були. І ті самі 1.9ТДІ. Тобто на смак і колір....
Діло сугубо лічноє)) Купив з пробігом 370, зараз 450 ) ну не мав я жодних проблем з ним. 2.6 надійний двигун дуже.
Олег, не демпінгуй тут ціни, мені свою тре продати, бо стоїть без діла поки я за океянами пів року шляюся. І так ніхто не повірить що я на ній за 3 роки наїздив 10К, то ще ти тут.
Я ще не продавав Як приїду то можливо буду продавати, хоча душа крається, але з іншого боку не легше бо машина стоїть і не їздить пів року.
Тема цікава, для багатьох актуальна. Люблю придивлятись (прицінятись) до різних авто. Їзджу на гольф 2. В принципі, для сім"ї з 4-х людей вистачає. Каляска в багажник поміщалась. Та і зараз по селах їздимо разом, і ще не було так, щоб щось не помістилось. При складених сидіннях возив велосипеди, пральні машинки, шафи, навіть двоповерхове ліжко з нерозбірними лежаками. Подобаються мені Октавії, Ауді 80, 100, А6 (С45), А4. Але оскільки на разі нема можливості (та і особливої потреби) купити щось більше - то гольф 2 чудове авто! Як варіант - доставити багажник на дах. Собі ледь не купив, але в останній момент передумав. Автору раджу пасат Б3-б4, в універсалі, але може ще і гольфа на трохи вистачить? А там і авто, дивись, може подешевшають.
Ой, тема розвивається)) Дякую усім, але поради приймаю далі!! Просто мого гольфика уже дійсно малувато, та й двигуна 1,3 мені катастофічно не вистачає, кузов теж піддається корозії, а вкладати гроші в доволі старе авто не дуже хочеться(маю на увазі зварочні та фарбування). Просто є варіант с4 з двигуном 2,6 на газу(4-те) з пробігом 375тис, по комфорту з гольфом не зрівняти, але й апетит звісно непоганий)) проять 4тис. Пасати категорично усі трапляються підгнилі... та й не лежить душа до пасатів.. Свого старенького німця люблю, але вік бере своє, тай комфорту б троши більше хочеться!