ХОЧУ ЗАМІНИТИ МОТОР З 2,8 НА...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Frenkys, 29 вер 2009.

1. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    А що то за мотор такий 1,8МІ(поподробней будьласка)

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    ))) Поміняю свій 1.6 на твій VR6 )))
    бугага....

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Frenkys, ти після свого ВР6, якщо сядеш на 1,8 МІ - то проклянеш той день. Якщо мотор по ремонту витягне 800 євро - то не так і дрого. Я своє начиння підкапотне купував за 1000 доллярів + 500 баксів МАЛА Б БУТИ перекидка і підключення. Я його сам підключав.
    Гіморне діло. 3 тижні сняться тобі датчики, електросхеми, коди.....
    тільки за розблокування заплатив 150 грн і все. + купувалось розхідний матеріал.
    Бери 2,0

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Незнаєш - не пиши фігні.
    Кріплення КПП однакові.
    по темі: я б радив продати ту машину, і купити іншу, з мотором, який хочеш. Буде і простіше і дешевше.
    Єдиний + в переобладнанні того пасата, що можна залишити старі гальма, і комплектація в нього топ, решта - під заміну. Включно з передніми пружинами. Подумай чи варта шкіра за виправу.

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    100%, за пружини забув написати. як свого викинув і вкинув 2,0 - підняло передка на 5-7 см.

6. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    ХЛОПЦІ а що скжете про таке: з німечинни пригнати тачку в польшу під границю України за 1500Є (Найшов людей и машину,таку саму як у мене 60тис проїхала!!!)и перекинути там мотор и.тп???

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    То є найдешевший і найоптимальніший варіант. Хоча я б доплатив 100-200 Євро щоб того Пассата на Україну затягли.

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    краще жени не під кордон, а під Люблін. там є СТО, яке спеціалізується по ВВ і Ауді. Люба модель. Любий рік. відгуки в нас на Волині про них відмінні!!!. Раніше багато знайомих туди ганяли машини навіть ремені міняти, поки не ввели 35 євро за візу і кучу гімору.

Думка слушна, 2000 баків - твоє право
    Vovas правду каже, хоч запчастини ще якісь будеш мати. Ті ж самі пружини, не думаю, що в нас легко знайти до твого Пассата

Останнє редагування: 30 вер 2009
  9. Frenkys

Frenkys Початківець

VR6 2.8
    А що такі варіанти реальні(ти таке робив,чи знаеш тих хто так робив). Бо я питався у людини яка тягає всякі мотори із закордону, то вона сказала що фонарь варіантів нема затягти без купи грошей(а тут ти кажеш всього 100-200$)

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну ну... хотів би я подивитись як ти будеш коробку з ADR ставити на ААА.

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Я знаю тих хто таке робив, раніше то коштувало 100 баксів, тому ціну в 200 Євро написав з поправкою на кризу. Можу взнати як там зараз з тим.

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    садиш вщісткого пшека за руль. даєш спочатку підзатильник, а потім вже розрахуєшся баблом. на кордоні домовляєшся, щоб йому не ставили печатку в паспорт, що він перетнув кордон України.
    виходить, що машина "зависла" між Пшекією і нашою матінкою Україною.
    Знаєш скільки так вже машин "зависло""? - тьма!!!!!!!!!!!

13. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    тільки спочатку той пшек мусить ту автівку на себе зареєструвати,інакше через кордон легально не проїде!
    я,свого часу,так хотів зробити:вже знайшов собі донора в польші,але знайомий поляк сказав,що по закону обовязково треба реєструвати,місяць чекати і потім переїзжати!
    зависають вони іншим шляхом,(але це не на форумі),і коштує це 300-400

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    та-та Ярику. Єще єдин варіант -
    Пшек приганяє її тобі сюди. ти вурубуєш номер кузова авто і вставляєш в зуби того пшека. номера з машини прибиваєш йому до спини цвяхами 250 мм і в руки вставляєш ДОВІДКУ З ДАІ про ДТП.
    З усім цим садовиш його на поїзд і машеш білою хустинкою йому на прощання)))))))))))))))
    пі.сі. можеш, для того щоб дійсно було схоже на ДТП, дати ще йому пару раз по ребрам))))))

• Подобається Подобається x 1
  15. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    це все стосується того,якщо він з машиною вже тут,на україні.але я наголошував саме на легальній процедурі перетину кордону.тобто в тій же поляндії можеш кататись на машині любій,там зареєстрованій ,без жодних доручень і тимчасових талонів - аби тільки були документи на данну машину!а от перетнути кордон зможе тільки власник!
    інакше зараз би наші шроти були завалені корчами,а "перегонщики" взагалі б були без роботи!
    по-темі:якщо планується експлуатувати машину ше так років з 10 - то варто заморочитись.але,як вже писав Марк,буде потрібно перекидати практично все крім кузова !!!
    зі.в мене особисто вже стояв в дворі "свіжий" донор з 1.8мі,але я вирішив незаморочуватись,все розпродав і щасливий!

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Різниця у фланцях і щепленні то інша справа, а от кріплення однакові.
    Поясни в чому різниця? Чому не підійде??
    пи.си. якщо треба, знаю людину, яка прижене сюди машину з Польші, Чехії. Авто має бути на польській/чеській реєстрації.

Останнє редагування: 1 жов 2009
  17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я і мав на увазі власника того авто. Тобто, щоб він тобі перегнав, або як ти писав - хай переписує на когось іншого пшека

18. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Прочитав всю гілку, довго її ігнорував та от підійшов час, так от без здивування читати не можу. Я розумію що 850Є($ чи Є немає різниці) це звісно не 850грн, але приганяти авто за 1500Є + 500Є на митниці + 500Є за переоформлення на поляка(можливо і 50Є я образно)+4000грн на переоформлення змін в твоєму авто + ще за щось Nкількість Є то дійсно виходить що 850 це задорого. Якщо хочеться зекономити на податках поміняй свій пасат на поло1,1(дешево і кожен день сердито:)), невже не краще вкласти ті самі 2000єнотів в свою автівку(відремонтувати двигун, замінити наприклад датчики, колодки, підшипники, гуму і т.д.) та мати нове авто і найближчі два роки заглядати під капот щоб перевірити рівень мастила та о/р. В крайньому випадку відремонтуй двигун(ціна авто з ідеальним тяглом окупиться в подвійному розмірі), та дай об"яву про обмін авто на таке що тобі потрібно + їхня доплата. За ціж кошти поставиш гарну гуму, музику, диски і т.д.
    Моя порада не роби з "генерала" рядового треба прагнути кращого, а не гіршого. Я впевнений що ніхто з одноклубців не перейде з 1,8 чи 1,6 на 1,3чи 1,1 відповідно!!!

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    dima1405 - то все гарно ти написав і описав. Але так здається.... Я цього власника найкраще розумію.....

20. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    якщо один і другий мотор в доброму стані,не геморний і їздиш ТИ на ньому - тоді так,згідний.але коли той мотор "їздить" на ТОБІ - таки перейдеш!!!
    "живий" приклад:мій жо по трасі їв 10 літрів як мінімум,по місту 15.сівши на такий же В-3 1.8мі і спаливши 6.5 л по трасі - я був прємно здивований.тай і в складності і коштах на ремонт - мотори абсолютно різні!

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)