холостий в PG

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ярик, 26 вер 2008.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    знімав - оберти падають(прибл-700-750)

2. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    робочий.
    Тоди ще раз промий датчик ХХ. РОЗЧИННИКОМ його не можна було промивати. Потрибно було бензом, солярою, чимось менш ядовитим.....
    проверь контакты внутри крышки трамблера, ....и мож на гарячую каято свеча начинает работать с перебоями......

• Подобається Подобається x 1
  3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    так от провір, чи він дійсно замикається і дає правильний сигнал мозгам. А плавання обертів якраз свідчить про те, що КСХХ працює і реагує на зміну обертів в межах свого діапазону.

4. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    До речі про свічки:хто які юзає на даний мотор(PG)?

5. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    оригинал. Брал за 400грн
    1-но лепестковые кста))

6. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    воно то так,але враження таке що він не встигає вчасно зреагувати,допускаючи падіння обертів до критичного,потім швидко піднімає до 1600-1800,знову коливання,і так 2-3 рази а потім ХХ стабілізується(ще пробував регулювати жосткість пружини в КСХХ шестигранником,можливо треба ще підтягнути)

а брат-Тополь PофіGіст:D казав щоб ставити свічки від жигулятора і не морочитись:nea:

7. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    он вовремя сбежал.
    Мог бы за такие советы и по голове получить))))))))
    платинум по оригиналу.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Що за свічки Bosh продаються у МЕТРО?

9. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    ОТКРОВЕННОЕ ГУАУНО!!!!!!!
    На атмосферном 2-литровом гольфе (9А) умерли у меня такие на второй день!!!!!!!!!! Контакты легли на стержень.
    Настояший бош не может так стОять.
    Я вам говорю точно, я бываю в Германии иногда)

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    +1
    на момент покупки PG,стояли бош з значком мерса 3-х конт.,офіційний предст. в області оригінала не мав - запропонували замінник(хоча замінників для данного мотора нема) - 1 місяць і фсьо !
    Наступний бош 3-конт протримався 3-4 міс.
    Бош для жигулятора (W7DC)- чує моє серце що знов під заміну (2-3 тижні тому ставив)

11. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    Ти таки дійсно провір, замикає він чи ні, він повинен як мишку нажмаєш на компі клац робити. якщо клац немає там є регулювання.

12. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    паревіряв - клацає.
    Мало того,сьогодні появилась така фігня:при переключенні передач,коли вижимаю щеплення і відпускаю газ - оберти піднімаються і потім падають.Збоку виглядає ніби пасан взяв в мами машину а переключатись не навчився:D

13. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    щось мені підказує що ти розчинником загнув клапан ХХ
    візьми у співкамер......соклубников))) датчик перекинь та перевір.....)))))))
    або запалювання накрутив занадто рано))

Останнє редагування: 4 гру 2008
  14. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    це почалось ще до промиття,а після - трохи покращилось.
    Побавлюсь ще з запаленням

15. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    так ось де собака порилась:D:D:D
    положи його в солярку на 10 хвилин, порым покалапуцяй добре, ну і думаю треба поставити більш пізніше запалювання друже-бобер))))))

• Подобається Подобається x 1
  16. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Якщо і зарив - то маленьке щення,а от до мене - стаю великих псів:diablo:!До речі:вчора ввечері зняв лижу і отримав подарунок від поп.власника - вороток!:D

сьоні вже ОК:girl_angel:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)