Христос Воскрес!!! Найщиріші вітання всім форумчанам та Вашим сім"ям! Міцного здоров"я, миру, злагоди! Смачної паски та ковбаски))) П.с. Бережіть печінку ))))))
Свяченого яєчка, доброї паски і сонця окрайчика- з Божої ласки! У мирі та щасті, добрі та любові святкуйте Великдень в родинному колі! Христос Воскрес!!!
У Великодній час святковий, хай буде радість в Вашім домі, хай усміхнеться світ просторий, і серце сповниться любові! ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
Хай пасочка у пічці не згоряє І шиночка завудиться в огні, Хай в вашій хаті свято не минає І не зникають страви на столі. Хай яйця стануть різнокольорові За порухом одного писанка, Хай хрін буде цілющим і здоровим Й цвіте бузок на стрічці рушничка. Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять, Хай ангел усміхнеться із небес, Хай навіть кошички радіють і говорять: „Христос Воскрес, воістину Воскрес!”
Вітаю всіх з цим великим і світлим святом Великодня Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до Вашого дому! ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Хай мир у серці вашому панує. Хай ангел Божий щася Вам дарує. Ісус здоровя шле з небес. Христос Воскрес Воїстину воскрес! Добра,тепла,ласки,і Божої благодаті всім вам і вашим родинам .
Христос воскрес! Гарного свята, солодкої паски, смачної ковбаски і мокрого понеділка на щастя, на здоров"я, на многії і благії літа!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Всім веселих свят, здоров"я, злагоди та достатку Вашим сім"ям. пі.сі. Бережіть печінку