Нашото то тобі .... дешевше на шроті другий купити. ТНВД повністю не реставрується.... Так як поляки тобі і в Бартатові відреставоують. Основне в ТНВД - корпус, а корнус не реставрується - ціна на другий корпус - то три на шроті або і більше. В ТНВД міняють плунжера, підшибники і іншу хрень - а це роблять у Бартатові. То турбіни в польші реставрують. До речі ТНВД - Бош чи Лукас
На шроті купити не легко, одиниці під мій мотор, ну і відповідно ціна не дешева. Наприклад 1400грн давати за б.у, і не понятно в якому стані, то мені здається краще відреставрувати свою за ті гроші. Так у мене Бош, і 3 місяці тому вже знімав її, потік один сальник зі сторони мотору, я вже тоді хотів везти в Польшу, знайшов координати, але майстер в якого я робив мотори подививсь і сказав, що попробуєм пока обійтись(хоча ще коли не знімали ТНВД, то він одразу казав за реставрацію). Але тепер знову капає соляра, і я тепер вирішив це все зараз зробити і забути. У нас у Львові я цікавився теж роблять, але мене щось трохи стримує тут робити(заміна сальників, і т.д. коштувало 1100грн. 3 місяці тому). А в Бартатові теж реставрують? Є якісь координати туди? Хтось скаже чи вартує туди звертатись? Буду радий за допомогу у вирішенні даної проблеми.
І так автобус відправляється кожної суботи в 6.30 ранку від Порохової Вежі, везе в Жешув, вартість проїзду 180грн. (туда і назад). По приїзду туди, люди розходяться по своїх питаннях (покупках). Назад повертається на Україну (тобто відправлення з Жешува) в 18.30 по нашому часі. Десь 22.30 вже у Львові. Ось номер тої відповідальної особи за квитки, поїздку ітд. 067 34 30 859. І ще дам сайт, через який йде організація поїздки (http://www.milleniumhall.pl/ua/news/1258,АВТОБУСОМ_ЗА_ПОКУПКАМИ_ДО_МІЛЕНІУМ_ХОЛУ.html). Але мені здається, що якщо самому йти через піший кордон, то буде дешевше набагато. Але то трохи морока, прийдеться їхати маршруткою до кордону, потім піший перехід, потім з Медики до Перемишля і з Перемишля до Жешува автобусом. Тобто трьома маршрутками.
rusmaks, а може в тебе тече ДТ з-під штоку ТНВД? Коли ти їдеш і перемикаєш на нейтралку, чи на холостому ходу глохне двигун?
Ні, заводиться і їде без проблем, тече(тобто капає) зі сторони мотору внизу. Оскільки я минулого разу не бачив з якого саме місця текло(лишав авто майстру), то я думаю, що потекло з того самого.
. Координаи не маю. Туди треба їхати. Бош 100% реставрують. Лукас не завжди беруть на реставрацію. Вони мають статус офіційного БОШ сервіса. Дають гарантію. Багато раз там робив претензій - крім ціни не було. Мають там стенди станки і іншу всяку хрень, яку мало хто у Львові має, а стенд по PD форсунках у Львові тільки в них.
То в тебе напевне корпус ..... то не добре... була така подібна проблема - теж міняв сальники - вистарчало на 2-3 місяці і знову текло - вирішилось заміною ТНВД
Дякую Юра. Тому і шукаю нормального майстра, щоб поставив правильний діагноз. Ще питання - цей сервіс в самому Бартатові, чи с.Воля Бартатівська, а то я трохи шукав в неті, то видавало 2 місця.
Руслан привіт! Я часто користуюсь послугами цього сервісу по своєму бізнесі. Погоджусь з попередніми дописами про те, що роблять добре, але наголоси, що вони вже не перші хто береться за ремонт і тоді будуть скурпульозніше придивлятись до ймовірної причини та встановлення "діагнозу". Через наявність в них спецобладнання - ціни теж немаленькі! Наразі в мене нарікань на їхню роботу не було. Отже, їдеш в сторону м. Городок, проїжджаєш с. Бартатів і в кінці села побачиш ліворуч рекламні прапори та стеллу сервісу "MAN". Звертаєш з дороги і в"їжджаєш на територію ліворуч...по бетонних плитах (не через КПП)! А далі вже запитаєш в людей де є "Бош-сервіс". Телефон старшого майстра: +38050-688-78-30 Микола Михайлович.
шманають то фігня ше ренген присутній..ото сила штрафи нереальні зараз а убоз і митники польські пес то все так садочок на ренген запустять то ше й бичок попереднього власника в машині найдуть такшо краще з тим незвязуватись штраф і машину заберуть
я катаюсь фактично кожен тиждень і знаю цю систему раз тебе зловлять пожалієш штрафи нереальні за блок 100 у.о якщо везеш небільше 10 блоків якщо більше то 300 у.о за блок і незнаю наскільки правда за другий раз якщо зловлять то кримінальна відповідальність за те що підриваєш польську економіку а медведика получеш точно