Дуже цікаво було прочитати про самого себе в минулому ( 2009 ) Але все міняється і вирішив обновити))) Директор фірми дистрибютора українських наїдків і напої в Чеській Республіці ))) цікаво що ж буде обновлено мною так років за два? _)))
Христос Воскрес)) Мене звати Віктор. Купив собі пасата і вирішив зареєструватись тут на форумі, працюю в одній ну дуже цікавій структурі, тому фотки своєї лялі викладати не буду, поки що((( Порадив мені ваш клуб знайомий))) Так що давайте будемо дружити)))
Але одне незмінне! Займаюсь торгівлею! Декілька разів намагався змінити профіль і ніц ся не получило! Ж Джабо по чьом яблука оптом ?
Вчив сі на фінансиста і працював в тому напрямку. Так як там "не замутиш - не заробиш", пішов в програмування. Бази даних і навколишні технології. Вчу джаву, коли маю час, а часу зараз мало.
Народився в славетному місті Жидачів. Вчився в школі... Потім вчився в коледжі в Стрию (СДАК) по спеціальності - маханізаці. Потім знову вчивсі в Бережанському інституті (заочно). Працював аж місяць на стройці. в 2003 році пішов працювати слюсарем на Жидачівський ЦПК - замітили що присутній мозок, піднявся до посади технік-конструктор - з часом став інженер-конструктор (суто механічна чатина)...згодом став заступник головного конструктора....а потім бл@ть завод зупинили... в 2015р. появився в мене вірний і надійний друг - Гольф 4 (він же - Танчик) в 2015р. став торговим агентом від ТМ "Львівське пиво"...в місяць викатував на свому танчику Гольф4 по 4к км. ( зних близко 2.5к по сільській місцевості) в 2017р пішов працювати в Львівтеплоенерго... в зв"язку з тим що працюю у м.Львові - тепер ще й живу туво. Маю не маленьку сім"ю (всіх дуже сильно люблю): жіночка, два синочка та Гольф 4)))) якось так.... блін, настрочив автобіографію. P.S. любю справедливість....Обожнюю слухати брехню, якщо знаю правду)))
О яка цікава тема) ну і про себе, раз така пісня. вчився в політеху на геодезії, на останніх курсах на батьковому бусі почав підтаксовувати Зараз вже майже рік як займаюсь продажем запчастин. люблю машини, але не люблю в них ковирятись. Хоча люблю шось розбирати, чистити змащувати і збирати назад)