Відповідь: Хто як важає? Ну це якщо маєш бабло на ремонт ходової (ціна там аж ніяк не гольфовскі, принаймі батько мав Ауді100 - супер машина, але якщо приходилось робити ходову, то попадав у гроші добре(правда витривалі вони)). О! А може як варіант тоді шукай Ауді 100?
Відповідь: Хто як важає? А в кредит нычого не хочеш взяти. От ми колись з Кіндером на рахунок Шкоди Октавії говорили - кажуть хороша витривала штука на основі так любимого нами VW.
Відповідь: Хто як важає? А ти не хочеш взяти кредит на 2500 у.о. ніби не дуже напряжно буде виплачувати і візьмеш собі хорошу машину?
Відповідь: Хто як важає? Та я сам знав про неї тіко 2 дні і сам вже думав в банку грошиків взяти а вже нема
Відповідь: Хто як важає? Не люблю я того слова, але ідея слушна. Треба з братом обговорити :idea: п.с. Дякую
Відповідь: Хто як важає? Буду шукати повнопривідну 80-ку Б4. Але шось їх ніхто не хоче продавать:neutral:
Відповідь: Хто як важає? Вона з Києва просто написали латинкою!!! Rbtd!!! Але ціна така що можна і в Київ зганяти, шкода, що стан не перевіриш по телефону.
Відповідь: Хто як важає? З вказаного списку машин вибирав би за принципами "що тобі потрібно?" Хочеш комфорту - тоді БМВ... На жаль в Україні в більшості вони вбиті в край... До вартості авто тре буде ще докладати. Найідеальніші вважається 95-96 роки... Але своїх заморочок в цій машині багато, тому тре буде бути готовим "платити за комфорт"... Ауді - нічого не скажу... так як незнаю... Венто - в принципі вважається дуже хорошим варіантом в плані ціна/якість. І варіанти "живі" бувають. Хонда - ніц не знаю... Є кулєга який на ній (92 р.в.) тисяч 50 відїздив, потім почав жалітися що щось з колодками - ніби стерлися... коли розговорились - то він і масло не міняв, хіба доливав... шокувало... з іншого боку бачив інший акорд після аварії... ну ніц з передка не залишилось... враження що перестарались вони з пасивною безпекою... ну або якась литва була...
Відповідь: Хто як важає? Саме більше мені сподобалася фраза Тревела: "Як тёща під лід" мій вибір був би наступним: Б4 (якого важко знайти в хорошому стані), Ауді А4/А6-на крайняк, Шкода Октавія, Гольф 4. З твоїх варіантів справді би радив Венто або Б4. Але чого ж Ауді кватро, чув я про те що кватро набагато дорожчий в обслуговуванні із-за свого приводу.
Відповідь: Хто як важає? По моєму краще фольца Може бути властилін колец, а краще властиліна може бути бумер.