Відповідь: Хто як важає? З поданого вами списку я б взяв Октавію. Але ціни, трохи інакші(різниться від мого списку)
Відповідь: Хто як важає? А ти їх не переварюєш? Взяв. Стоїть на стоянці ,зажера , чекає на зимову гуму :twisted: Аватар ше не втиснув, бо сфоткати , нормально, не спромігся
Відповідь: Хто як важає? Monkey жаль, що не Фольц, але тоже німець (в кожного свої смаки і вподобання!) Надіюсь нас не забудеш!!!! P.S. Ти не забув, що БМВ задньпроивідні машини???
Відповідь: Хто як важає? Точно! Головне педалі не путати!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А де фотозвіт про нове придбання???:shock: :shock: :shock:
Відповідь: Хто як важає? це тільки моя думка, виложуй фото а потім мені в тему фотошоп,(тільки прошу зроби класний ракурс
Відповідь: Хто як важає? Ну, від імені клубу приймай вітання! Кажуть, БМВ дуже винослива машина! Виносить всі гроші з хати Сподіваюся, в тебе так не буде У всякому разі менше поломок і більше тобі кайфу від їзди!
Відповідь: Хто як важає? Вітаємо з покупкою нового авто!!!!Там-там-там-там!!!!Урааааааааааа! Тільки шампанське об борт не бий!!!:grin: :grin: :grin:
Відповідь: Хто як важає? Чого ви лякаєте щасливого власника нової машини!!! Гроші це не головне в житті вони приходять і відходять!!!Краще звичайно, щоб частіше приходили і в більших кількостях, але не завжди так буває!!!:? Здається сам не дуже радісний коментар написав!!! Але насправді, все буде ок!!!!
Відповідь: Хто як важає? Дякую , нарід! Машина в ідеалі, на 2 роки точно вистачить, а на ловше я й не беру А в перспективі Bora 2003 Надіюсь, з клубу мене не випирають, бо мені тут хороше. Шкода, що сьогодні не потрапив на з'їзд- тільки з монтажу повернувся p.s. А на зимовій гумі поводиться пристійно