Привіт цікаво взнати ще більше про одноклубників. Тому пишіть хто яку музику слухає в соїх вагенах. Це може бути або стиль музики або ж навіть улюблена радіостанція. Я слухаю музику в стилі rap i hip-hop. Ну скажем негрів не дуже люблю слухати а от російськомовні групи "Каста" , "ЮГ" , "Баста" , і ін. мені довподоби. Люблю коли довбить бас, помалесенько кататись вулицями міста... Радіостанції в Червонограді мяко кажучи гів---ні а з Львівських мені подобається Мфм.
У Львові є хіба дві радіостанції МФМ і Радіоман Шас торчу від Radiohead, Muse, System of a Down i Godsmack Особливо мене пре дивитися і слухати концерти Під рослабуху в машині включаю ДІДЮЛЮ під жваву їзду AC/DC Golf 2, як на рахунок Cypres Hill
А я думав шото мексикоси Ну а реп треба слухати нігерський, і під "класне настроєніє"))))))))))))))) Muchas Gracias for +1, бо музика то рівноціна до авто, музика то перше що має бути в машині після литих дисків, от закінчиться гарантія і зроблю апгрейт по саунду полюбому
2pac, Outlawz, Big Syke, Snoop, DPG, Nate, L.L Cool J, Warren G, Richie Rich, Busta Rhymes, TLC, Aaliyah, Ice Cube, O.F.T.B., Mariah Carey, WC, Xzibit, Cypres Hill, SVW, Amerie, Ashanti, Danny Boy, Timbaland, Dre..... Одним словом west side! Джаз також люблю. P.S. Попсу і Тіматі і інше Г прошу мені не шити Таку "творчість" не переношу!
Busta Rhymes,Method Man,ODB,Wu-Tang,Xzibit.... та інші,російські Каста,Центр,Капа.:dance: А також Drum-n-Bass,Speed Garage,2Step
які всі модні, я навіть не всьо можу прочитати шо ви понаписували, особисто я в дорозі Завжди слухаю Українську Весільну музику (можна сміятсь но факт)
ритмічна, мелодійна. Музика зі змістом, хорошим соло, як інструментальним так і вокальним. SOAD, ДІДУЛЯ, К402, ОЕ, W.H.I.T.E.
А я коли як... можу послухати і джаз і блюз, але віддаю перевагу чомусь важкому... Взагалі надаю перевагу панк-року)) Так як сам барабанщик і граю в цьому напрямку в групі) Але в машині чомусь не можу слухати того, мене шось дуже грузить) тому легенько собі включаю радіома, або радіован і катаюся)
Слухаю різну музику. Зараз останнім часом Bryan Adams та Garou. Хороший, якісний музон. Ну і радіоман (8, 10, 12 ... - факти).
Люблю разную как фишка ляжет(настроение)!!!!! Восновном (чтоб не перечислять все)все что связано DISCO......
Почну з того шо не люблю- не люблю руску попсу і українську. Люблю всьо шомає зміст в словах і тексті. ну а слухаю МФМ радіо в машині. А музика піднастрій мені подобається.
я слухаю під настрій може бути і попса а може бути і D&B і весільні можу слухати а як шо радіо то радіоман.
Я пам"ятаю, що тоді грало, то був диск-збірник, там було SOAD, Offspring, Guano Apes, Papa Roach, Metallica, Rammstein, Nirvana, Guns n Roses, RHCP і купа іншого попсового музону, шо тобі не сподобалося я не знаю Я сам той збірник собі ліпив і вибирав тільки зе бест А зараз скачав собі альбомчик gabriella cilmi і слухаю , досить симпатичненький музончик http://www.youtube.com/watch?v=TVEeLLa3Q_s
А мене останнім часом тільки україномовна музичка пре причому різних напрямків: Скрябін, Mad Heads XL, vovaZILvova (ну пре шо я зроблю), Мертвий Півень, BoomBox, Tartak, Vasya Club, Брати Гадюкіни, ВВ і так шо сподобається.