Я коли був в Туреччині,то приходилось себе самого розважати 1.Взяв авто на прокат "БМВ 320 Кабріо М3" і їздив поТуреччині - красота 2.Відвідував "Квад Сафарі" регулярно (на квадроциклах подорож по пересічній місцевості) 3.Аквапарки 4.Усілякі дискотеки Так відчуваєш відпочинок)))
2008року одноразовий вхід 500грн, віза-тобто багаторазовий 1000грн зільвова добирався літаком в крим обійшлось 420грн в дві сторони від айропорту до самого казана брали таксі за двох чоловік дали 300грн! ціни там нормальні! тільки на напої дорощі, пиво-10грн спрайт чи кокакола 0,5-10грн
От і мені б придбати ЖПС-навігатора, тільки ціни ж майже вдвічі виросли. Хоча як пам'ятаю, то в "Deshevshe.net.ua" завджи були найнижці ціни по Львову....ось думаю не пожалію грошей і придбаю навігатора, тому що річ дуже корисна.
зараз в Практикарі в Сокільниках по 700 гривень чи щось в тому роді. раніше вони були по 500, так всі тюками купляли по 500 і в Ваш магазин по 1000 продавали. Практикар на Стрийській 30 в с. Солонка навпроти іподрому
І знову скоро літо, відпустки і т.д. . . Так от, є декілька питань. Основне це Крим чи Туреччина?! Я особисто більше схиляюсь до 2-го варіанта. Цікавлять всі за і проти і може хто порадить турфірму?
Это кому там так хорошо было в Железном Порту..Это не море, это помойная яму...пляж- плюнуть негде...вода грязная, цены опупевшие:ireful:
Тур фірм не знаю, але дам пораду. При першій зустрічі твій гід буде тобі навязувати екскурсі які на вулиці можна знайти дешевше, але це більш резиковано, хоч в мене все було майже Ок. Рафтінг обовязково попробуй.
І я у Суботу зранку стартую в Крим. Правда ше не визначився куди саме. Може хтось має на приміті якісь дешеві-хороші місця де можна зупинитися. За телефончики був би дуже вдячний - цікавить переважно південний берег.
Ну поможіть контактними номерами телефонів в Криму, а то приїдем вечерком туди в 21 годині, шоб довго в сутінках не бігали в пошуках чогось нормального А то куда хотіли (в Судак)вже зайнято і дорого (75грн). В даний момент як варіант лишилося селище Берегове, а відзиви про нього шось мене не втішають
Так пошукай в неті там мусиш шось знайти. А я мав з понеділка їхати та немаю з ким, другу не виходить ((( А на роботі вже дах зносить без відпочинку.
Були тиждень з дружиною в Єгипті (Шарм-Ель-Шейх), путівки брали в нашого одноклубника ТРЕВЕЛа, всім задоволені, море вражень...плануємо в середині серпня поїхати на більш екзотичні моря