Хто куда на море їздить

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Yra Golf3, 31 тра 2008.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Хм, та ти письменник прям(або романтик, тобто вимираючий вид), часом книги не пишеш? Бо такий талант пропадає. Читав розповідь, а враження, ніби якесь оповідання. І дівчину мабуть обожнюєш понад усе) (судячи з порівнянь)
    Голяком? З другом, чи парами?) Якщо останнє, то добре)))
    А якщо серйозно, то було дійсно цікаво почитати і подивитись відео про риболовлю. З мене не дуже рибак, але люблю інколи посидіти і відпочити від усіх. Тому якщо би часом заїжджали на рибалку до нас в Ходорів, ( маємо став, великий, і не раз бачив машини з клубною наклейкою "карп фішинг", значить щось тут є, раз зі Львова пруться ) дай знати, бо нема з ким порибачити) Купання голяком не пропоную, хіба парами, але ні, відпадає, дружини не "покажу", в тому плані я жадний.)))

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

2. 1715M

1715M Початківець

Golf 2 ,1.6бензина 1988р
    Ні я не письменик, просто любитель ,пишу блоги про рибалку, вчуся знімати відео по рибалці, і все що звязано з активним відпочинком рибалка полювання занурююсь туди з головою,якось відчуваєтесь що це хобі для душі ну і розвиваюсь в цьому напрямку буду брати участь в змаганях по риболовлі.А на рахунок Ходорова проїжав пару раз але проїздом, ми їхали за Галичом на р.Дністер , дякую за запрошення як надумаєм їхати напишу.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    1715M
    мені як рибаку цікаво які прути, катухи і шнур ти використовуєш
    ??? бо по відео неможу оприділити
    Порада, при зніманні такого відео спочатку треба описувати снасть і монтаж причому для кожної водойми вони можуть бути різні і на цьому треба ставити акцент.

Останнє редагування: 31 лип 2014
  4. оксана 1322

оксана 1322 Початківець

VW Polo
    А в Болгарії хтось був цього року? Як там з цінами, порівняно з минулими роками?

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Щойно повернулись знайому з Обзору. Кажуть, що ціни виросли, в порівнянні з минулими роками. І для нас це досить відчутно бо вони виросли в євро, а курс наш лише цьому сприяє ;)

6. Ancestor

Ancestor Початківець

Matiz
    Цього року збираюсь в Затоку, туди Джаз Коктебель переїжджає :)

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Кожного року ( вже як 5років підрят) їздив в командіровку в Крим с. Любимовка (Севастополь) дуже подобався відпочинок. Того року уви прийдеться задовільнитися озерами і річками)

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

8. оксана 1322

оксана 1322 Початківець

VW Polo
    5 років їздила в Крим, с.Міжводне.
    Недороге житло, людей на пляжі 0, море чистесеньке і дуже тепле (суто в другій половині червня) і дуже бюджетно.
    Цього року хочу спробувати Болгарію, навіть при всій економії, враховуючи курс, то дууууууже не бюджетно:shout:

9. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А я збирався в Берегове, але так збирався, що відпустка пролетіла і їду завтра в Славськ на останні 3 дні відпустки. до речі беру в дорогу гольфа)
    А так, то 2 роки їздив в Алушту.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

10. black

black Початківець

VW Golf 3 GL 1.8
    Цього року були в Марса Алам 14 днів. Путівка 1150, візи 50, потратили там лише 25, з них 15 на чохол для підводної зйомки:

http://www.youtube.com/watch?v=KrSmC2eycsI

Останнє редагування: 26 вер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Єх, колись їздив в Шацьк на Гряду в наметове містечко. Золоті часи

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я цього літа був в Шацьку, на Пісочному в наметовому містечку - супер, сімї і мені сподобалось. Хочуть ще. То ж настуаного року знов. І ніякої ностальгії!

13. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Щодо наметів. Цього року після моря зажив собі ще й дикого відпочинку. Чехія Махове озеро.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)