Значить так....зібрався терміново(в короткий термін) робити ремонт, ну і відповідно більше всього буду закуповуватись в епіцентрі(металопрофіль, гіпсокартон, фарба і т.д.). Хто має з одноклубників картку на знижку? І хто може дати покористуватись на 2-3 тижні?
Наскільки мені відомо найбільшу знижку можуть зробити менеджери-консультанти. Тому потрібно шукати вихід на одного з них.
Я теж маю карточку. Можу позичити але ненадовго бо сам через день їжджу щось докупляти. Ще маю карточку постійного клієнта в новій лінії але не знаю що вона дає. Теж там минулого тижня закуплявся гіпсокартоном, профілями і так далі. Гіпсокартон і мінвата в епіцентрі дешевша. А знижка коливається від 0% до 3%. Залежить від товару. Мені казали що на будівельні матеріали (цемент, гіпсокартон...) мала націнка тому і знижка практично нульова. А найбільша 3% це плитка, умивальники, ванни і так далі.
мабуть залежить від самої картки на знижку (скільки відсотків від суми покупки) і періоду покупки, коли ми з Дізельом закуповувались на Миколая для сиротинця в Сколе - то чисто випадково нам знайомі запропонували знижку 25% від порядної суми.