хто може допомогти придбати річ з allegro

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем andriy89, 4 жов 2011.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Задзвони, купимо це, наступного тижня буде тут. Але подзвони сьогодні, бо пропозиція дійсна тільки ще 1 день. 09З 705 4І ЧЗ.

3. vvityok

vvityok Новачок

vw passat
    Якщо треба щось привезти з аллегро, чи з інших сайтів, тоді звертайтеся, відсотки зовсім не космічні

Останнє редагування модератором: 14 бер 2012
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    не космічні то які? Наприклад, скільки коштуватиме цей товар і які витрати мене чекають при замовленні, скільки часу чекати на доставку?

5. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
  6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Рекомендую взяти це1 http://moto.allegro.pl/zestaw-pianka-w-kolo-zapasowe-golf-4-i2184392721.html, єдиний, де продається все в комлекті, щоправда там вартість доставки по Польщі дорівнює вартості товару :) Тим не менше, якщо брати його, то у Львові вийде 520 грн. Якщо буде цікавити, попрошу своїх порахувати детальніше, може бути дешевше.

7. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
  8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    ггг, там вдвічі дорожче ніж мені возять :)

9. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
    спочатку подивлюсь скільки vvityok нарахує

10. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    це виходить 100% від товару ? ( 100zl(ціна в Польщі) + 100zl(доставка) = 520грн )

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Щодо вартості доставки товару по Польщі, то вона може бути різною, її базово встановлює продавець. Щодо витрат, то крім вказаного в Аллегро є ще послуги зберігання, перетинання кордону і доставки по країні. Для зразка можна порахувати якийсь товар, що буде замовлений і точно показати всі витрати. Як правило заробіток тих, з ким я працюю складає десь 10%. Не зважаючи, що я вважаю це завеликим відсотком і шукаю менші, інші пропозиції навколо містять 15-20-50%. Коли я прикинув вартість доставки на Тюнінг-клубі, то там вийшло суттєво дорожче, фактично в більш як два рази.

Останнє редагування: 15 бер 2012
  12. BOXER

BOXER Active Member

тоді тобі возять за дякую ;)
    там на форумі всі задоволені, ніхто дешевше не знаходив. а якшо раз і пів року якийсь знайомий/друг привезе за дякую - ну тоді зрозуміло. якшо регулярно шось тягати і не мати "своєї" людини, то ті хлопці рулять ;)

все рівно не уявляю де і як можна вдвічі дешевше :nea: ціна товару в злотих + посилка побраньова + вони накидують взагалі фігню собі.
    ну і само собою задежить від того ДЕ знаходиться товар і габарити.

зрештою, я не рекламую, хто хоче - запитає і їм прорахують ;)

п.с. для прикладу, питав за оригінальні ворсові килимки на Астру. ціна там - 50 злотих, пересилка по Польщі - 20 зл. Ціна тут - 280 грн. ну і не треба забувати, шо хлопці везуть купу всього за раз і відстрілюють нашим доблесним в зеленій формі на митниці ;)

Останнє редагування: 15 бер 2012
  13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Те, що задоволені, не означає дешево :). Мені возять під свій процент і він є суттєво менший. Мені возять не раз в півроку а раз у тиждень і я пропоную цим скористатися.

це ті хлопці так розказують? У Польщі відстань доставки не залежить, вона однакова що 10 метрів що 1000 км. І так у всіх перевізників.

Ну от перший пункт вже виліз, чому в них дорожче. Вони використовують побраньову, мої доставляють до товариша додому оплачений товар. А це на мінуточку інколи вдвічі дешевша доставка по Польщі. Думаю таких деталей ще можна пошукати ;)

Друже, кажу ж, прошу дуже, я не жадний, звертайтеся, привезуть дешевше, навіщо гроші на вітер викидати?

14. BOXER

BOXER Active Member

спробуєм ;) я думав, що це суто "свій" канал.

15. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    Скіроко в мене з тим в авторітєтє,я йому довіряю і рекомендую звертатись охочих ( хоча і не дуже приємно ,коли ти дивишся на запчастину, а на ній ціна 1200 ,а в процесі то переростає в 1500,але це дешево ,бо інші накидували ше 50 баксікосів за шось)
    дякую за доставлений товар і чекаю на новий :air_kiss:

• Подобається Подобається x 1
  16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Дякую, не підведемо!

17. vvityok

vvityok Новачок

vw passat
    Вибачайте що так довго мовчав,
    вартість можете вирахувати самі:
    ціна товару+доставка в межах Польщі+15% (якщо товар дорогий, або його багато буде дешевше, всі ми люди)
    якщо підходить дзвоніть 0936924785

18. olegg

olegg Новачок

vw t5
    а скільки будуть коштувати у Львові такі лоти:
    http://moto.allegro.pl/mercedes-ml-w-163-alufelgi-17-super-stan-i2396716979.html
    http://moto.allegro.pl/mercedes-ml-163-oryginal-nowe-i2383351343.html
    і які умови
    дякую

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Диски: 3460 грн.
    Болотники: 750 грн.

Доставка - до тижня. Подана ціна це кінцева ціна у Львові. Кінцева це значить, що вже нічого не випливе, вона незміниться.

20. olegg

olegg Новачок

vw t5
    як можна зв'язатися з Вами

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)