Зганяв в Куликів, подивився. Троха корч... кузов, правда, живий (відносно) я вже подумував забрати, але ... По порядку: Салон досить убитий, пердній стакан варений (досить похабно), не працює датчик температури тосолу, дверні ручки відкриваються "через одну", панелька досить "покоцана" і не хватає деяких елементів - решіток вентиляції.Так "по мілочовці" троха набереться... дно ніби не гниле Мені не "горить", гляну пару штук, виберу щось більш-менш "живе"
Так ти ж пишеш шо до травня хочеш бути з авто, а кажеш не горить)) Згадав, щ ов мене теж стакан варений. Але заверений дуже добре і рівно. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7503
Shaggy Та хотілось би чим поскорше, але там вже як получиться. Брати шопопало, лишень "аби було", також не варіант
бери дизель замучешся заправляти в мене був 1.8 в місті 10л легенько а траса 7.5 але головне кузов потім можна дизель кинути замість бензину
З якого такого переляку?)) Якби я його хотів обслуговувати - його б не продавали)) А якшо привезу його до Львова колись, то поміняю лижу, шліфану дах і капот, поміняю крісла і вже й ціна буде інакша)
Докидай 1600 і забирай мій )) Тобто за 5500 можеш мати Б4, і реально ані не гнилий, ані не в передсмертному стані.
Агонь)) Нє біт нє крашен пєрвий владєлєц. Зато борбєти і наклєйка улітки на багажнику)) Дорожче ніж Б3... *facepalm*
Я от не розумію таких людей - краще купити в чужого і потім постити мільйон постів аля не заводиться, не робит, не їде а ніж купити машину в провіреного форумчанина, де шанси, що тебе наїбу_ть набагато нижчі ніж по оголошеннях... Чоловіче, ти часом не з неба впав ?!
Ох і прікалісти, особливо це мене порадувало: - Прочее: Длинная база, Тонирование стекол, Тюнинг, Фаркоп/ Карочче, Б3 з короткою!!!! базою нервово віддихає в стороні :rofl::rofl::rofl:. А тюнінгу, тут і мій гольф позавідує.... :rofl:
Ну чого, майже раритет, в хорошому стані, + торг, хто що шукає... Я б і Б1 в такому стані може взяв би ))
:shok: шо під слідством?, підписка про невиїзд? Якщо так, то пиши в прокуратуру ходотайство про виїзд, та буде тобі щастя. А щодо: "гляньте", то я цього не розумію, бо , припустимо, людина глянула, сказала, що все в ажурі, все гуд, авто купив, виявилась якась хер_я, і шо? хто залишиться ПП* в цьому випадку? П/С/ та тут ніхто і не ображав.... * - пІзд_ти_ пацан!
Ну що ти накинувся на хлопака. Просто існують інші варіанти, якщо пертися в Кіев не хочеться.. Наприклад, лиши аванс Бородатому, припустимо 10% від вартості, він притарабанить її у Львів, якщо з машиною щось не так - забереш свій аванс + пиво, якщо все окей - доплатиш і забереш клучі!