ОККО частину своїх заправок віддала в оренду підприємцям, а бренд оставили. Тому буває, що на одній заправці (не орендованій) заправишся і машина їде, а заправишся на орендованій де бензин забадяжений, бо тому підприємцю головне прибуток, і думаєш за що гроші платив......
Постійно заправляюсь на Укрнафті. Що гольфа заправляв, що тепер пасата, і як завжди пробую 95, 92. Як на гольфі не відчував сильної різниці в тязі, так і на пасаті не відчуваю. Тобто якщо вже аж так дуже захотіти знайти різницю, то на підсвідомому рівні можна собі внушити що тяга трошки слабша. І взагалі є кілька знайомих які на не дешевих машиках 92 лиють роками.
Відколи ввели акцію "Фішка", заправляюсь тільки на ОККО 95тим простим. Навіть завжди на одній заправці. І це правда, що раз на раз лиють щось різне - то краще, то гірше машина тягне. А заправляюсь я тоді, коли вже треба, тобто бензин не змішується практично. Колись заливав 50х50 92 та 95 (92 тільки на ТНК/АНП, бо з інших заправок на 92 не їхала, а пчихала), то не було динаміки, відразу чути було пальчики. Але коли їздив спокійно, то все ок. Ще помітив, що від 92 мотор суттєво менше грівся. Зараз переклав на свою голову що пише німецькою на кришечці бензобака і боюсь лити 92 бензин. Хоча літо на носі і жара від мотора буде актуальнішою, то може пересяду на 92 по формулі 50х50. На шелл заправляється декілька знайомих на дорожчих машинах, причому тільки на шелл. Мабуть це дійсно єдина заправка, де є якісне пальне. Так стверджують принаймі. Треба буде спробувати якось, але спеціально їхати не виходить. Щодо WOG - були періоди, коли заправляв тільки там, але чомусь машина на пару десятків кілометрів хотіла швидше їсти... Знайомі на дешевших авто полюбляють Укрнафту і не жаліються.
Це їхнє внутрішнє нововведення яке дозволяє уникати сплати величезних податків. А орендарі-підприємці їхні ж працівники, які і далі отримують мізерну зарплату, а відповідальність в десятки разів вища. На якість в кращу чи гіршу строну це ніяк не впливає. Чули дзвін, а звідки х.з.?
Тобі повезло, а мені туди далеко, в мене в районі Зеленої є GFC. Цікаво де вони там її втулили, але місце хороше, прохідне.
як у мене біля заправки загорілась лампочка я заправляв 10л. А95 пульс, він на 60коп. дорощий від звичайного А95, но різниці НЕМАЄ! я розчарований в якості! як брало по місту так і взяло дорощої бензи... (їздив завжди одною дорогою). заправив повний бак на WOC А95, по 8,25 грн і плюнув на експерименти!
Я дизель в бак лию, коли на УкрНафті заправився то машина краще їде, лукойл і ЖФС одинаково, вог і окко шо там шо там дороге і Г....
от блін ніколи не вірив , що на Укрнафті дизель хроший.завжди заправлявся на GFC бо маю там дисконт і якість задовільняє.Але вчора заправився на Укрнафті бр виходу не було і диво дешево і краще трішки почала їхати.Хз чи це мені на такий повезло чи то в моєму двичуні справа.я був вражений
Я майже 8 місяців їздив на дизелі від Укрнафти, і різниці між Окко та Вог не бачив(2008-2009 рік), але після того як попала мені "хєрня" в бак, почав заправлятись на GFC, а потім і взагалі перейшов сугубо на Shell. Одне замітив на той час, що на Укрнафті розхід палива трохи був більший, але ціна менша, всі інші показники були нормальні ніж в інших. Тому висновок при заправці на Укрнафті був такий - навіщо платити більше, коли машина і так нормально їде.
Привіт!!! я заправив на ОККО ,на 20 км зїло 5л Я в шоці ледве до майстра доїхав.Тепер беру мустанг 95 ,можна їздити.
У нас у Луцьку, я надаю перевагу все ж таки пальному ОККО, поки що вона у нас одна на все місто, планується ще одна. Щодо нафти на ЛУЦКОЙЛІ, також не погана, але не на всіх ЛУКОЙЛІВСЬКИХ заправках нафта однакова. Найгірший бензин це заправки АНКО, хто б шо не говорив, я дивуюсь як заправка стільки часу існує і хто на них заправляється. Щодо WOG, ТНК, УкрПетроль АNP то впринципі однакової якості. Зі всіх заправок, на ОККО бензин дорожчий,але вартий того як 92 так і 95 очевидно різниця на ОККО між ними тільки ціною, більш нічим.