Заправився дизелем на Шелі в Сокільниках. Їде класно, тихо, але літри в них явно менші... як заїхав на заправку ще резерв не засвітився, а до повного аж 58літрів заправили : (бак 60л, резерв 6л). А так стараюсь на ОККО на перехресті Любінської/Петлюри заправлятись - їде нормально, літри правильні
От цікаві розмірковування про якість бензини http://www.narodnayalternativa.forumy.com.ua/%D1%87%D0%B5%D0%BC-%D0%B2%D1%8B-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%8C--t726.html У свій час був звязаний з бензиновим бізнесом можу все в тій чи іншій мірі підтвердити, що так воно і є. Нема ніякого сенсу дивитись ні на бренд ні на саму АЗС ні на марку палива. Тут як лотерея .... повезе непопасти на абсолютну бадягу ..значить повезло, а насправді вся бензина до д....пи. Заправка на території Польші на Аралі 91 бензиною ліпша від нашої 98. Зразу відчувається на двигуні.
Чому питаю, тому що у нас відкрилося їх дві заправки. Коли будували і доводили їх майже до кінця, то всюди уже писало Лукойл, а потім раптом усі вивіски Лукойл познімали і повісили GFC. Я також питався їхнього заправщика, чому Лукойл продав аж дві заправки? То заправщик сказав що він (Лукойл) нічого не продавав. Що Лукойл це батькові запраки, а ЖФК його сина і бенза одна і та ж сама, що там що там. А тепер бачу що в іншому регіоні інформація підтверджується... Дякую.
для любителів Shell - в Грибовичах скоро відкриється ще одна їхня заправка, та що була GFC, вивіску вже повісили
Поділюся спостереженнями - по черзі заправлявся на шелл, потім окко, потім знов шелл. На шеллівській солярці мотор працює тихше і їде краще, на холостих його заглушає ветилятор обдуву (на 2й швидкості), з окківською такий ефект теж є, але тільки тоді коли залишається менше чверті баку палива - таке враження що їх солярка якось на фракції розшаровується Враховуючи різницю в цілих 4 копійки... шелл таки кращий
Це все психологічний еффект. Всі імпортні дизеля розраховані на цетанове число 50. Вся вироблена на україні і привезена з Росії або білорусії (інакшу не возять в принципі) має цетанове число 40... Про все решта немає сенсу говорити...
Зараз лию тільки Пульс, може повезе і буде в мене ще і Вольво :D http://www.okko.ua/ua/campaign/pulls95_volvo/ хоча якщо шо, бали і так нікуди не пропадуть, та і машина на ньому льотає :gamer:
Видно кепські справи на ОККО раз щоб продати звичайний бензин під іншою торговою маркою мусять придумувати всяку маркетингову чепуху
Та ні, думаю це щоб стимулювати людей ті що заправляють інший бенз спробувати Пульс, і якщо сподобається щоб лили і надалі
Лив на ОККО пульс особливого ефекту не відчув а от GFC 92 зменшився розхід палива і збільшилась динаміка (може повезло!!!)
Знайомий купив нову машину (з салону ) і заливає дизель тільки на GFC, при проходжені чергового ТО всі були здивовані коли побачили фільтр, він був незасмічений...
GFC як на мене спортилось,вже пару разів заправлявся (машина тупа)і розхід збільшився,заправка на Шевченка.Хороший 95 на ОККО біля СКА.
ОККО не сподобалось. Заправляюсь на GFС-Аі 95, на бічній Зеленої(навпроти Дністровської). Ще деколи заїзжаю на ШЕЛ.